- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Ааам,търся си розова вода. Предложете ми някаква хубава,защото до сега не съм си купувала такова нещо![]()
В Рефана скоро гледах ''Био'' розова вода.Цената й клонеше към 10лв,което по някакъв начин ми намекна,че става за нещо :Д А в състава й какво не трябва да включва,като за розова вода? Алкохол?
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
ИЛИ:
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Не мога да избера, кои да взема ии искам мнение..![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Почиства, освежава, има антибактериално действие.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Кажете как да накарам гаджето ми да пуши
скъсай я от секс и надигни завивката да видиш дали пуши![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От Wholesale-dress знате ли колко е доставката и дрехите нали НЕ са втора употреба?
На мен ми харесват вторите.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Някой да знае ХУБАВ фризьорски салон в Търново... ???
пс-без онзи на "центъра" където подстригват баби... мерси![]()
Имам дилема. Реших да не пускам нова тема, така че тук. Харесах си ботушки, едни равни такъв тип
![]()
само че черни , кожени и с пухенко отвътре - 45 лв, което малко ме съмнява да са много качествени ииии едни чизми, кожени, на токче не много тънко и не много високо , но все пак елегантни, нещо като тези, само че кожени и с червена подметка <3![]()
, 80 лв, което за мен значи че вероятно ще са по-качествени
Равни ботуши имам и то много качествени, но мисля, че ми трябват и още едни, а тея моите на токче вече за нищо не стават милите ми и ми трябват нови. Ако мога да си позволя само едните, в кои е по-добре да инвестирам?
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-13-2012 на 06:39
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Притеснява ме това, че тея на токче няма да ги нося всеки ден на лекции, но иначе и двата модела имам с какво да ги съчетая и са мой стил. Майка ми ме юрка да се нося по-елегантно вечеАма ако види ботуши на такъв ток може да ме зачука с тях по главата, тя май иска да нося по-нисък ток от това ..
Това било демонстриране на психологически проблем, край на цитата, щото съм висока и така ... ;д
Тея другите равните повече ще ги нося всеки ден, ама за 45 лв надали няма да пропускат ..
И затова се чудя кое е по-добрата инвестиция.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За всеки ден малко трудно, да... но пък ти каза, че имаш доста равни. И аз не бих ги носила всеки ден по баирите до ректората, хахах, обаче са женствени и тн. Ти си решаваш вече .
Имам едни - доста качествени. И няколко, които не стават нито за дъжд, нито за сняг , а за това време
Абе мисля и аз да си взема високите, че вероятно ще са по-хубави.. Ако ми останат пари, ще си взема и другите.
Сега докато го обмислям, по-скоро докато чакам да ми пратят пари ;д остава да изчезнат ботушките,че бяха в едно малко магазинче ....Ще плачкам ;/
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вторите са грозни, не токът им е проблема. Не е чак толкова висок, все ще изкараш на тях. И това, че са 80лв изобщо не значи, че няма да пропускат.
Everything changes, but beauty remains ...