- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми не ми позволява да пуша
Както и да е.
Калпазанесто, пари за цигари винаги ще има. Може хляб да не се яде, но цигари ще има. За вас е тъпо, ама е факт. Сутрешната кашлица е най-малкия проблем. Всъщност кашлицата е от сутрин/през деня/цяла вечер поне при мен. Снимки имам, имам и проблеми и бля бля. Дадените примери от теб ги има, но има и изключения. Всичко е до организъм. Цигарите не са ми толкова хубави вече колкото ги пуша от нужда, но за мен няма проблем. Че се тровя-тровя се. Който не иска да диша - да бяга далеко. Никой не може да ми каже в МОЯТА къща какво да правя и с какво да се съобразявам. Не съм и длъжен да се съобразявам с някакви хора, които безцелно са решили да въртят педалите на колелото. За мен е безсмилено както футбола. Гонете здраве, мускули или някакъв тонус. Все тая, защото на мен не ми пука и аз свободно бих си дърпал леко, леко от цигарата по улицата. Защото поне това съм свобен да правя и ще правя въпреки глоби и тем подобни. Полицайте ми отнеха много с времето и ще ми отнемат още, ама въпреки всичко такива забрани и закони.. няма да ги спазвам. И аз съм страхотен шофер и бля бля.. и зат'ва съм писал и какво от това? Когато ходя пеша всеки ден гледам да не ме сгазят. Голяма работа. Цигарите и моето удоволствие са пред всичко останало.![]()