- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми не ми позволява да пуша
Еми какво искаш да ми кажеш ? Че във вас ще си правиш каквото искаш, а ако дойдеш например в нас пак ще си правиш каквото искаш ? Нещо сам си противоречиш. Както всеки който дойде във вас ще се съобразява с теб, то така и ти ще го правиш ако си на територията на друг. Иначе както ти сам каза, просто не отиваш.
Еми да. Не си противореча. Какво? Просто ходя в заведения в които познавам хората. В нас идват разни приятели и тези "правила" просто отпадат, защото никога не съм държал някой да се съобрази с мен. Туко така няма да отида във вас или в някой друг по-малко познат/приятел. Имам приятели, които не пушат, но никога не са ме изгонили на терасата. Аз ще си платя глобата (на спирка, на заведение, на улица) , ако ида на някое друго място. Десет пъти да ида - десет пъти ще я платя, но няма да се съобразя с теб примерно. Това е. Няма нищо сложно. Изказах мнението, а пък и нали спряхме с кавгата? Тъй, че.. бъдете щастливи.
И аз те обичам, Щрудел.
Ти си несериозник! Ако не се вземеш в ръце, ще станеш дърдорещ дядо на 40, смърдящ на цигари и алкохол. А имаш много повече потенциал да си нещо друго. Да, много ясно, че не само този вреден навик може да те завлече по-близо до дъното, но защо да си го трупаш при другите вредни неща, които те убиват, вместо да го отстраниш?! Защо не се опиташ да се чувстваш удовлетворен по друг начин?! НЕ се ли чувстваш слаб, че си зависим от цигарите?
Лош, лош, Ирти!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.