- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми не ми позволява да пуша
Двойните ти стандарти и упоритостта насочена в неправилната посока вече ги видяхме, дай нещо ново. Имаш права когато твоето име го пише на документ за притежание или договор с подпис и печат от съответната институция. Във всички останали случаи си никой или в най-добрия случай изпълнител. Тва че си мега отворен и надъхан само ти помага, но в никой случай не определя нищо. Просто добре си подбираш хората около теб да се респектират лесно и да са по страхливи. Само че не си великан сред джуджета.
И пак - няма ли някъде черно на бяло твоето име, с подпис и печат .... можеш да си бръмчиш колкото си искаш. В една кална локва си с останалите.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
На теб ти казах нещо. В моята компания ти ще си джуджето по-скоро. Тъпак.
Не ме интересува кой спазва правилата. Не ме интересува, че някой си ми казва "бабаит". Първо да се погледне каква кобила е, как между хора стърчи като магаре из овце и тогава да говори.
Аз съм в калната локва и там ще остана, но ти си спръжка в тенджерата със спържа и ще се стопиш на мас след време. Нашибай си го това нещо в плешиво-грозната глава.
Това е от мен. Мега отворен съм и точно ти повярвай ми не можеш да ме затвориш. Оправайте се.
Мн. тъп.
Добре де, като обиждаш няма да изглеждаш по страшен. Говори си колкото искаш, нито шапката ще ми накривиш нито нищо.
Разбрахме че нищо и никой не те интересува и нищо никъде не спазваш. Разбрахме също така че държиш да се разпореждаш и изискваш да се съобразяват с теб. Разбрахме че не четеш и не вникваш изобщо в какво се пише и се казва, въпроса е да се изсереш на площада и да покажеш на всички творението си.
Нещо друго, което съм пропуснал?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
адекватен
мислиш ли че с агресия обосноваваш по някъв разумен, логичен начин мнението си? лол лол лол !
по-споко : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Бунтарите винаги са на мода. Нека с това приключим заяждането.
Нещо много си се объркал. В заведението ще се съобразяваш с действащите там правила, защото това заведение/кръчма/дискотека е собственост на някой, така че както ти може да си правиш каквото искаш във вас, то така и собственика на заведението може да си измисля каквито иска правила.
draid, съобразявай се щом искаш.
Пантер, ок, приключваме.
![]()
Еми какво искаш да ми кажеш ? Че във вас ще си правиш каквото искаш, а ако дойдеш например в нас пак ще си правиш каквото искаш ? Нещо сам си противоречиш. Както всеки който дойде във вас ще се съобразява с теб, то така и ти ще го правиш ако си на територията на друг. Иначе както ти сам каза, просто не отиваш.
draid, онзи ден обсъждах този въпрос с една мадама. Ако в заведението не се пуши и няма пепелници на масата, собственикът не отговаря, че ти може да тръскаш в чинийка/капачка/етц. Глобата я отнасяш ти. Обаче ако те самите са ти предоставили пепелници (както правят в "Макалали" в Пловдив), те го духат.
ИРТИ!
Харесва ми непукизма ти до някъде, дори непукизма относно здравето ти, щом се чувстваш добре/щастлив по този начин, но ЩЕ ВИДИШ КОГАТО ЕДИН ДЕН ЖЕНА ТИ ТИ РЕВЕ НАД ЛЕГЛОТО И ТО НА МЛАДИ ГОДИНИ И СЕ ЧУДИ С КОЛКО ПЛАСТОВА САЛФЕТКА ДА ТИ ИЗТРИЕ УСТАТА ОТ КЪРВАВИТЕ ХРАЧКИ, КОИТО ОТДЕЛЯШ ДОКАТО КАШЛЯШ.
П.П. Не те съдя, загрижена съм. Не специално за теб. Но аз лично не искам човека до мен да се измъчва от хронични болести и да го гледам изнемощял и сив.
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еми да. Не си противореча. Какво? Просто ходя в заведения в които познавам хората. В нас идват разни приятели и тези "правила" просто отпадат, защото никога не съм държал някой да се съобрази с мен. Туко така няма да отида във вас или в някой друг по-малко познат/приятел. Имам приятели, които не пушат, но никога не са ме изгонили на терасата. Аз ще си платя глобата (на спирка, на заведение, на улица) , ако ида на някое друго място. Десет пъти да ида - десет пъти ще я платя, но няма да се съобразя с теб примерно. Това е. Няма нищо сложно. Изказах мнението, а пък и нали спряхме с кавгата? Тъй, че.. бъдете щастливи.
И аз те обичам, Щрудел.
Ти си несериозник! Ако не се вземеш в ръце, ще станеш дърдорещ дядо на 40, смърдящ на цигари и алкохол. А имаш много повече потенциал да си нещо друго. Да, много ясно, че не само този вреден навик може да те завлече по-близо до дъното, но защо да си го трупаш при другите вредни неща, които те убиват, вместо да го отстраниш?! Защо не се опиташ да се чувстваш удовлетворен по друг начин?! НЕ се ли чувстваш слаб, че си зависим от цигарите?
Лош, лош, Ирти!
4XCOKИ
ShtrudeL, само да те видя, ще те смачкам от гуш. Каза му грубо това, което аз не посмях да пиша.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щрудел не е Уоша. Щрудел е загрижена.
Не ми стиска да късам цигари, ама много ми се иска..
И това е и че нямам правото, защото наистина си е въпрос на личен избор, но ми е тъжно..
4XCOKИ
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мисля, че темата трябва да се заключи (затвори). Тоо вие не оставихте думата на авторката.
![]()
Пък и всеки си каза мнението останалото, като в парламента спорове, мъдрости и какви ли не още чудесии.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Няма да стават три, защото темата/кавгата отдавна се прекрати.. това, че тук там някой още слага някакви коментари.. все тая. Тъй, че въобще не ми прави забележка, защото както казах съм пас отдавна.![]()
Последно редактирано от Irti : 11-16-2012 на 14:35