.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Няма никакъв шанс някога да спя с девствена, защото тя е задръстена, очевидно има куп проблеми с комуникацията, щом никой не я харесва. Вероятно е грозна, и задръстена, стой си само в тях. Да не говорим, че се познава от поне 400м че е девствена, няма как да ме привлече и се изчервява, само като я погледне човек. Отделно кой ще я чака да се чуди с коя ръка да ме хване за оная работа....

Като изключим това в стил DD & PP нямам абсолютно нищо против.
    аве задръстен ко кат е девствена ми то ако сички следваха тази логика ямаше да има бездевствени тва се отнася към всички с неговото мнение да ви *** тапата логика много сте задръстени особено ти draid

аз бих спал с девствено момиче при мисалта че някой друг е влизал в портала ми се гади най малко заради това

Цитирай Първоначално написано от Big Jo reaper Виж мнението
    аве задръстен ко кат е девствена ми то ако сички следваха тази логика ямаше да има бездевствени тва се отнася към всички с неговото мнение да ви *** тапата логика много сте задръстени особено ти draid
    АХАХАХАХАХАХ
    we got a newbie here
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХ
    we got a newbie here
    не съм ли прав еб* му аз и смазаната логика

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Сега отново му прочети само последният ред
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Като е девствена не значи, че е нещо по-малко Честно казано ако имам избор между девствено момиче и някаква повърхностна,егоистична,на дута, имаща се за божи дар секс богиня дето лети в облаците,защото някой някога и е разбил хралупата,защото по дефаут никой не се ражда недевствен особено пък момичетата
    Добре, де. Като е девствена не значи, че е нещо по-малко. Хубаво. Тогава защо автоматично казваш, че ако не е девствена значи Е нещо по-малко.

Това е като борбата между дебели и слаби.

Супер фен Аватара на Anonys
    М не, не ми харесва идеята, че ще съм и първия. Но зависи и от ситуацията. Трябва да сложите 2 вариянта - ако имам чувства към нея и ако нямам. Ако нямам чувства, няма смисъл да го правя с девствена, защото първо: има други жени, които са готови на това, а това момиче(девственото) и всички други, които биха имали очаквания към мен и аз ги разочаровам, бих се чувствал един вид гадно. Когато имам чувства, тогава не гледам, дали е девствена, дали е опитна или е неопитна. И все пак, ако имам чувства и съм с девствена, има много време за секс, в което ще може с всеки изминал ден да и показвам различни неща и в случая няма да си "омръзнем" от страна на секса.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Добре, де. Като е девствена не значи, че е нещо по-малко. Хубаво. Тогава защо автоматично казваш, че ако не е девствена значи Е нещо по-малко.

Не казвам, че ако не е девствена автоматично е нещо по малко.Казвам че като е девствена не е нещо по-малко, а като не е девствена МОЖЕ да е нещо по-малко. Съжалявам, че ще го кажа,но ако бъда изправен пред избор между девствена с близки до моите разбирания и недевствена с подобни на твоите, на Пантерата, на Джоли и разни други разсъждения особено по тази тема...определено бих избрал девствената и изобщо не ме грее какви секс богини сте, за какво се борите и какви пози можете да правите в леглото
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Anonys
    ^Кой го пусна тоя лаф, че са секс богини?

От другата тема тръгна

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Бих, не ми пречи. Бих я учил и чакал да се научи, но само ако става дума по-сериозни взаимоотношения. Не бих излъгал някоя девствена, ако ми е само за веднъж, защото няма и да е честно спрямо нея, няма да е същото като с някоя по-опитна, а едва ли са много девственичките, които са навити за един път. Не съм изпаднал толкова, че да свалям звезди на девственички, за да ми пуснат и после да ги зарежа. Та бих се занимавал, само ако искам нещо повече от момичето.
    Момичетата отдават по-голямо значение на първия път от момчетата, при тях не се усеща "товара на девствеността", както го има при някои момчета.

Мега фен Аватара на draid
    Не си прав. Ти си безкрайно тъп. Ако се питаш, защо по дяволите си безкрайно тъп, то погледни в тълковния речник значението на думата сарказъм. Ако все пак и това не помогне и все още не може да зацепиш за какво иде реч, то прочети по надолу на 1-вата стр. какво съм написал.

Голям фен Аватара на stambelan
    Спал съм 3 пъти.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Значи ако разбирам правилно девствените мъже е редно да се прострелят в простатата, защото са неопитни и цел живот е редно да си останат такива, докато девствените момичета са невинни цветенца, които трябва да бъдат откъснати от монах на поляна под млечната светлина на пълната луна? Особено комично с оглед на кои аватарчета се мъдрят до тези твърдения.
    Ще го копирам на приятелката ми да се посмее. (забеляза ли тънката шега?)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Естествено, че ДА... Та нали аз бях първия на гаджето ми

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мда. Както се и очакваше.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мда. Както се и очакваше.
    Ами, аз съм крайно изненадан от отговорите

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Един съученик е на мнението, че ако едно момиче е правило секс, значи не си струва да се занимава с него. Излишно е да казвам, че е девствен. Може би има някакви болки, че с друго момиче няма шанс (повярвайте ми, познавам го добре), може би има нещо общо с велика философия на майка му, именно, че ако едно момиче е хубаво, значи не е достатъчно умно. Той съзнателно си търси (и беше намерил едно) невзрачни девойчета.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Значи ако разбирам правилно девствените мъже е редно да се прострелят в простатата, защото са неопитни и цел живот е редно да си останат такива, докато девствените момичета са невинни цветенца, които трябва да бъдат откъснати от монах на поляна под млечната светлина на пълната луна? Особено комично с оглед на кои аватарчета се мъдрят до тези твърдения.
    Ще го копирам на приятелката ми да се посмее. (забеляза ли тънката шега?)
    Нали момиченцата във форума трябва да се изфукат, колко са им яки гаджетата, колко много неща владеят с пишката и прочее.
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Нали момиченцата във форума трябва да се изфукат, колко са им яки гаджетата, колко много неща владеят с пишката и прочее.
    Ако визираш мен, грам не съм на горното мнение.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Много сте си повярвали
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Един съученик е на мнението, че ако едно момиче е правило секс, значи не си струва да се занимава с него. Излишно е да казвам, че е девствен. Може би има някакви болки, че с друго момиче няма шанс (повярвайте ми, познавам го добре), може би има нещо общо с велика философия на майка му, именно, че ако едно момиче е хубаво, значи не е достатъчно умно. Той съзнателно си търси (и беше намерил едно) невзрачни девойчета.
    Няма ли я вероятността просто да иска да е толкова специален за даденото момиче,колкото ще е и тя за него (щом и той е девствен) ?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Много сте си повярвали
    Пази се файтърите идват!

По темата:Не знам,ако пусне
    Creative Technologie

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    къде спориш с пантерката да те питам аз ? хем , че е грозна , е тъпичка селянка , която има адското непокрито самочувствие. скрий се някъде , че ще те навре в миша дупка ! някво фенче е на приятеля си , колко е готина като са я ебали и т.н. рофл

спал съм с 1 девствено момиче и нямах абсолютно никакъв проблем с това. просто внимавах повече. даже ще се радвам , ако е девствена , защото не е поредната разкрачена курва

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Няма ли я вероятността просто да иска да е толкова специален за даденото момиче,колкото ще е и тя за него (щом и той е девствен) ?
    О, сигурно я има. Но на мен ми е неразбираема, аз съм на доста по-различно мнение.
    Но той като цяло е изключително инфантилен и при него се прилага теорията на Фройд за неизразходваната сексуална енергия.

Мда, личните нападки винаги са силен аргумент. Не че нещо, ама на "грозна" и на "тъпа селянка" грам не ме засягаш. На приятеля ми само вода можеш да носиш. Не си позволявай толкова. Особено пък след като не си виждал нито мен, нито него на живо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си