- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Последна тема по темата 21.12.2012! Кой каквото има да казва,да го каже..
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Русия винаги е била Православна независимо през какви режими и периоди е преминавала.
това не е случайно.
Да живеят марсианците !![]()
Ти си страшно заблудено дете !
Близо 135 000 !!! свещеници са убити от любимата ти "православна" Русия !
Като под "убити" не разбирай "просто" разстреляни,а подложени на най-различни зверства от "православните" болшевики !
Самата църква преди 100 г в Русия и тя не е била цветенце за мирисане,но няма смисъл да споря,такива ги оставям да си плуват в розовия океан от заблуди !
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Дефендър, не спираш да ме изумяваш с невежеството си. Айде глупостите за биологията и еволюцията дето ги изприказва..... разбирам. Но да кажеш да наречеш СССР Православна Русия, е това вече е върха на простотията. Та СССР тогава е била най-атеистичната страна. Толкова хиляди избити монаси, опожарени манастири, забраняване на религията като "опиум за народите". И ти викаш че православна Русия била победила Германия. Още повече, дори и да беше православна Русия, намекваш че православието има някаква роля в тази победа? Сериозно ли?
И така.... видяхме че нямаш дори основни познания по биология и история, навярно нямаш и по други теми и предмети....Ти изобщо имаш ли познания по нещо?
И въпреки това се насилваш и пъчеш че си християнин, че уж си прозрял грозната истина за обществото и си я надмогнал... или поне се опитваш. Та ти дори нямаш капка обща култура, пък си мислиш че знаеш нещо за живота, за хората, за добро, зло? Ти си просто обикновен, сополив, заблуден глупак. Нищо повече. Затова и аз ще те оставя да "плуваш в розовия океан на заблудите"...
Как па се върна толкова назад във времето,та с точност да твърдиш факт?
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Каквото и да става,знам,че няма да го оставиш ;д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
както и да е, да се върнем на темата:
Хитлер, проповядва омраза и расова нетърпимост. На това ли му се възхищавате.
Тва ли е темата,защото аз чета друго заглавие
Хитлер проповядва различията в качествата на расите и по-точно, по-добрите качества на някои раси пред други. То е повече от очевидно че има разлика между скандинавци и негри, като умствен и изобщо качествен потенциал. Дори и ти не си толкова тъп за да отречеш това. (Или пък си?) И при Хитлер изобщо не можем да говорим за омраза към расите, освен може би към еврейската. Знаеш ли че негрите в Германия са били третирани по-добре отколкото в собствените си страни? А знаеш ли че е имало цяла дивизия от негри, дето са се били на страната на германците ? Омразата е била към евреите, защото те винаги са подкопавали основите на всяка една нация, над която паразитират. Защо си мислиш че са били изгонени от Близкия Изток? След това от африканското крайбрежие, след това от Испания, от Франция, а после и от Германия? Хайде малко използвай си сивото вещество, и чети поне малко история.
Освен това, расовата "омраза" е най-незначителното качество в Националсоциализма. Ти ако си мислиш че нацизма е само омраза към циганите, значи си много зле.
^
дори и по време на комунизма, Русия е била православна държава.
не е важно какъв е бил политическият режим, важно е какво е било в сърцата на хората от народа.
може и хората да се страхували, но са вярвали.
дори познавам хора, които по време на комунизма са си били вярващи, въпреки че са се прикривали, имало си е и Църкви имало е и свещеници.
Комунизма не е успял да заличи църквата.
майка ми например и била кръщавана по време на комунизма.
Патриарх Максим (Бог да го прости) е бил патриарх и по времето на комунизма.
Последно редактирано от defender : 11-13-2012 на 19:47
............
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Абсолютен ретард....
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Само наминавам да ви кажа, че Хитлер е бил вярващ, в случай, че не знаете, сладури. Още ли ви е забавно?![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
^
сега сатаниста сигурно ще разпъне локума
^ Не, няма за какво. Хитлер че е бил християнин си е общоизвестен факт. Между другото и човека на аватара ми също е християнин. Но това са съвсем различни християни, нямат нищо общо с вашите regular еveryday клиширани простотии.
"Бранейки се срещу еврейна, аз се боря за делото на Бога." - Адолф Хитлер.
ако да се "браниш" за Хитлер означава да ги трепеш и затваряш в концлагери, то тогава Хитлер с тази си мисъл показва, че е бил в огромна заблуда.
Последно редактирано от defender : 11-14-2012 на 10:32
Известен факт е, че Хитлер е нямал негативно отношение към негрите
![]()
Аре бе гейски, дегенарат смотан. Чудя се какво става у форумо и ПАК твоите лайна навсякъде и по всички.
Ш'ти се изсерá в комина, селянин мръсен, изкачи стена от хуйове, педал с педала бееййй.
Баси депресарската работа, братче! Да ти влезе количка с пишки в гъза мърляв, двоен педал такъв
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^
ураааааааа,
къде одиш бре Танасе.
хаха
Последно редактирано от defender : 11-15-2012 на 14:08
PS Баща ти е требело в на майка ти гъза да стреля вместо путето, да не се роди некъв хумункулус като тебе
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
еееее , същия мастърс-психолог чобанин си.
Последно редактирано от defender : 11-15-2012 на 14:15