.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Хакерси флуд

На едно аверче му знаят IP и му флудят компица. Дайте некав софт. за защита от хакерски флуд ?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Фен Аватара на sli73r
    Град
    Sofia
    От d/dos 100% защита няма ,но...
    1.да пусне firewall-a (този на рутера вкл.)
    2. да сложи IPS най-важната част - Snort,Ethereal <-- да запише трафика и да провери дали е бот или просто няколко компа.
    3.когато има атака да се пусне команда в cmd;

route -p ADD 192.168.32.128 MASK 255.255.255.255 192.168.32.254 (не е за предпочитане "null interface")
    За сега се сещам само за това.
    Последно редактирано от sli73r : 11-15-2012 на 20:06

Мега фен Аватара на anonymous908491
    hahahahha
    Смешно ми е, когато чета пълни безмислици.
    Първо-никой няма да си губи времето с инжекцион на домашна машина
    Второ- никой нищо не може да ти направи, ако ти знае IP
    Трето-продължава да ми е смешно

Фен Аватара на sli73r
    Град
    Sofia
    Второ- никой нищо не може да ти направи, ако ти знае IP <-- хехех :Д

Град
    Варна
    papugei, не учи точно мене какво може да се направи ако знам IP, кажи ми как да спра флуд на PC?

П.П. Ти въобще знаеш ли какво е injection и колко вида има?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

http://i948.photobucket.com/albums/a...orspasov/b.gif

продължавам да съм така

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    http://i948.photobucket.com/albums/a...orspasov/b.gif

продължавам да съм така
    На този яко му го вкараха отзаде и яко изрева... ми същия е като тебе, с лека разлика, че ти си спамер, а той е анимация...

Мега фен
    hahahahha
    Смешно ми е, когато чета пълни безмислици.
    Първо-никой няма да си губи времето с инжекцион на домашна машина
    Второ- никой нищо не може да ти направи, ако ти знае IP
    Трето-продължава да ми е смешно
    Я си дай ти ИП-то да видиш нищо ли не мога да ти направя. Сериозно! Дай го. Умолявам те !!!!!

До ОПто - няма брат . Едно приятелче има платен акаунт за един стрес тестинг сървис и си мислех и аз, че съм голям хакер и разбирач и можеш да се предпазиш, ама като ти пусне tcp флуда и нета отива. Т'ва е положението. Едно бутонче и до там.

// от добри чувства го казвам - знае ли ви някой скайп нейма директно може да ви намери ИП адреса.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    друго си е по мак адрес
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Честно казано не ми се губи време да ви обяснявам елементарни неща.
    Стена на рутер спира всичко, без рутер се слага Comodo, a haritov се пренесе в друга реалност.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Честно казано не ми се губи време да ви обяснявам елементарни неща.
    Стена на рутер спира всичко, без рутер се слага Comodo, a haritov се пренесе в друга реалност.
    аз от край време съм си извън земен

ама ти ме разбиваш като казваш имаш ли рутер антивирусна не ти трябва
    Последно редактирано от haritov : 11-16-2012 на 12:00
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ех деца
    Дори един обикновен рутър за 50лв. спокойно може да ви разбие детските хакерски мечти.

Sygate Personal Firewall.
    Kiwi Guard firewall.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Ех деца
    Дори един обикновен рутър за 50лв. спокойно може да ви разбие детските хакерски мечти.
    пич в голяма решка си

хвана ли пинг по мак и зад рутер да си няма спасение

иначе имам един познат има фирма която се занимава с такива хакери просто на майтап исках да го пробвам и ми смени паролата на рутера и ми копна информацията от еди кой си текстови документ

иначе по тая логика за кво да даваме по 100лв за антивирусни като можем да купим рутер втора употреба и да си свиркаме
    има начин но няма го кажа понеже правилата на форума ми го забраняват пък вие си говорете каквото искате

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Е не

Мега фен
    ... Склонен съм да се съглася с неверниците само след тест. Който е толкова убеден в думите си да си метне скайп нейма на лично и да му проверим теорията.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    пич в голяма решка си

хвана ли пинг по мак и зад рутер да си няма спасение

иначе имам един познат има фирма която се занимава с такива хакери просто на майтап исках да го пробвам и ми смени паролата на рутера и ми копна информацията от еди кой си текстови документ

иначе по тая логика за кво да даваме по 100лв за антивирусни като можем да купим рутер втора употреба и да си свиркаме
    има начин но няма го кажа понеже правилата на форума ми го забраняват пък вие си говорете каквото искате
    Като го хванеш здраво ли го държиш ?

Град
    системата дегоба
    аман от разбирачи дето всичко знаят живейте си с илюзията че рутера ви пази

може да имат защита ама не е непробиваема отнема време просто защото алгоритъма е по-голям и според вас защо рутерите имат защита?

Не смея да кажа. Пак ще тръгнеш да ми обясняваш, че червено, кръгло, с вкус на домат не е домат, защото някой твой "умен" приятел се е ебавал с малкото ти сиво вещество.

Слага ZoneAlarm или няк'ва друга Firewall и си свирка.

btw с IP бая вреда може да се нанесе, ако ОС е по-стара.

Мега фен Аватара на draid
    Брей, тука имало хакерска среща....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Брей, тука имало хакерска среща....
    Порсто повечето са големи надувки. След време ще се спукат ама още не са го осъзнали. Истинските хакери не седят в тийн форуми.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ... к'ви са тия малоумни коментари, бе? Вие ненормални ли сте... 10$ на месец, пиша ти скайп името, излиза ми ИП и всичко друго, вкарвам ти ИП-то, решавам до кога ще те флуудвам и ти ебавам майката и на защити и всичко, кви са тия филми, че рутерите защитават и тем подобни? Ще останеш без интернет докато не си смениш ИП-то, и като го смениш пак ще те флуудвам, умнико.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

anonymous546178
    Guest
    ^

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението
    ... к'ви са тия малоумни коментари, бе? Вие ненормални ли сте... 10$ на месец, пиша ти скайп името, излиза ми ИП и всичко друго, вкарвам ти ИП-то, решавам до кога ще те флуудвам и ти ебавам майката и на защити и всичко, кви са тия филми, че рутерите защитават и тем подобни? Ще останеш без интернет докато не си смениш ИП-то, и като го смениш пак ще те флуудвам, умнико.
    Можеш цялото си семейство да продадеш, резултата ще е пак нулев.Пишел скайп, излизало IP, а след това си слагаш лед на задника, че здраво са те порили, за да ти изтече така мозъка.
    Сценариста на 'От глупав по-глупав' ако дойде тук, ще има идеи за цял сериал с толкова малоумници.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си