.
Затворена тема
Страница 81 от 119 ПървиПърви ... 317177787980818283848591 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 2974
    Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    http://beautyexpert.bg/kozmetika-1/a...-fin-nakraynik
    някой ползвал ли е нещо такова?
    Аз имам такова, само че е двойно. Някой пъпки доста лесно излизат с него. Сестра ми го беше поръчала от ebay и беше доста по-евтин май.

Момичета, кажете си мнението за тези сенки http://bg.strawberrynet.com/makeup/m...121226/#DETAIL. Аз съм ползвала спирала на Макс Фактор и съм доволна. Какво мислите за сенките?Ползвали ли сте ги?

Голям фен Аватара на monroe999
    а за черни точки става ли?

Супер фен Аватара на girl91
    Да, става. Моят е точно такъв - http://img.nobodybuy.com/2010/05/24/...ad-remover.jpg
    Виж тази снимка за да добиеш представа как се работи с него - http://cdn.glamcheck.com/fashion/fil...-blackhead.jpg
    Пъпката/черната точка е в средата и се натиска инструмента към кожата за да излезе.

Супер фен
    Град
    Germany
    Момичета,някоя от вас пила ли е Алое Вера?И ако да,за какво се пие?
    Четох че е за подсилване на имунната система,но не знам дали е така.Кога трябва да се пие,и по колко на ден?Майка ми иначе я пие сутрин преди ядене 1с.л...

Интересувам се от четки за грим . Рових се из нета цяла вечер и нищо не намерих.Та искам да попитам всички , които ползват четки - От къде си ги купихте ?

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от Cupcake3107 Виж мнението
    Интересувам се от четки за грим . Рових се из нета цяла вечер и нищо не намерих.Та искам да попитам всички , които ползват четки - От къде си ги купихте ?
    eco tools, ebay
    Аз, мили дами, искам да попитам дали случайно някоя от вас е пробвала да си направи ombre hair.
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_md...8x06o1_500.jpg
    И ако да, то с колко нюанса боя сте работили?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Отиди на фризьор, че ми се струва, че шанса да го оплескаш не е никак малък :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на marble
    Да, такива са ми намеренията, но искам да си купя моя боя просто. :д
    Не,не, не. Не си вярвам достатъчно за да го направя сама.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Една приятелка има естествено омбре :Д Не е толкова рязко, колкото на снимката, но изглежда супер готино.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Между другото се прави доста лесно и в домашни условия, аз доста клипчета в тубата изгледах и се пробвах, но при мен не се получи особено видимо, просто защото съм си руса (медено и исках краищата да са по-руси). Ако косата си ти е кестенява и тъмна като цяло - и един нюанс на русото ти стига, просто боядисваш първо връхчетата и с тях стоиш повечко време, след това вече боядисваш и останалата част, като колкото по-нагоре, толкова по-малко боя слагаш, за да се получи хубаво преливането.

Хора, знаете ли дали може да ми стане нещо ако ида на фотоепилация на цял интим? На 15 съм.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от obichka Виж мнението
    Хора, знаете ли дали може да ми стане нещо ако ида на фотоепилация на цял интим? На 15 съм.
    Повишение на риска от злокачествено заболяване на вулвата?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Повишение на риска от злокачествено заболяване на вулвата?
    Пита за фото, не за лазерна. При фотоепилацията мисля, че няма?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Пита за фото, не за лазерна. При фотоепилацията мисля, че няма?
    Не, не, там няма нииикакваенергия, та даже и двете са безвредни, извинявам се- правете си ги три пъти дневно, не само веднъж в месеца.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Не съм казала, че е като за всеки ден да си го правиш, но мисля, че не е вредно колкото лазерната. Поне аз мисля да си направя, но след консултация с лекар. Проучих ги колкото има написано в интернет. А лазерна не бих си направила, най-малкото боли. За да боли значи не е никак маловредно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

някой пазарувал ли е от enzo? наистина ли е маркова стоката?

Мега фен Аватара на Dagichka
    мацки, вчера бях при личната и се оплаках от неспирния ми косопад и тя ми предписа Мерц дражета и шампоан на Ревалид. обаче сега чета в нета все отрицателни мнения за шампоана.. а пък и не е евтин да кажем, да взема и да пробвам, пък ако не ми понесе добре, да го махна и направо не знам.. мнения?

Град
    пространството на Дисе
    ^Рене Фуртерер имат шампоани против косопад, но трябва да се комбинират с ампули. Също не са евтини, така че си мисли. Ако се решиш за тази марка, си вземи мъжкия шампоан, защото е с по-интензивно действие.

Някакви здравословни проблеми имаш ли?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    отзиви за кастинг крем глос?
    някой пазарувал ли е от enzo? наистина ли е маркова стоката?
    аз съм пазарувала, нещата, които си взех са маркови, но за парфюмите имаше хора, които се оплакваха, че са ментета.

Въпроса ми може ли ви се стори малко глупав и с риск да стана за смях ще си го задам.Как точно се определя какъв е размера на чашките кога чашката ти е а двойно а б или с?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    аз съм пазарувала, нещата, които си взех са маркови, но за парфюмите имаше хора, които се оплакваха, че са ментета.
    точно парфюмите ме интересуваха хаха

Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    Въпроса ми може ли ви се стори малко глупав и с риск да стана за смях ще си го задам.Как точно се определя какъв е размера на чашките кога чашката ти е а двойно а б или с?
    Аз мислех, че има само двойно Д ? За двойно Б и Ц не съм чувала.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    отзиви за кастинг крем глос?
    хубава е, много естествени нюанси, но ако искаш някаква рязка промяна в цвета няма да стане с нея. Освен това се измиват с течение на времето. Но са много естествени и после косата е много мека и блестяща.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    мерси Не искам рязка промяна, а цвят подобен на сегашния ми, който стана инцидентно. За безамонячна изсветлява ли корените много, защото ме е страх да не се боядисам и корените да са по - тъмни от дължините?

точно парфюмите ме интересуваха хаха
    лично не мисля, че парфюмите си заслужават, особено ако има съмнения, че са оригинални. Постоянно вдигат цените и само определени неща излизат изгодни, ако си разделя доставката с някой.
    Последно редактирано от YSMF : 11-17-2012 на 12:03

Аз съм ползвала само един цвят и не мога да ти кажа. Той беше доста тъмен. Но ми е направило впечатление, че обикновено излизат по-тъмни от на кутийката. Не ти знам естествения цвят де, или този, с който си сега. Една моя приятелка искаше да си покрие русите кичури и отидохме в едно магазинче , където жената много добре преценява и тя я погледна и каза това е за теб - едно тъмно русо И ние бяхме потресени, но се оказа напълно права. Тъмно русото пак си излезе шоколадово..
    Аз пък си бях изсветлявала косата и исках да си възстановя кестенявото, затова главно боядисвах краищата и не мога да ти кажа за корените .. Ама и той беше като естествения ми цвят някъде
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове