.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Тема: Мразя я!!!!

Hybrid View

само не знам защо ни занимаваш с твоята завист а не се опиташ да станеш като нея!!!на мен преди ми пукаше за мнението на другите и ми се подиграваха по едно време(слаба съм,висока,до тук добре,ама до преди 2 години нямах кьорав бюст,а я ме виж сега...). теглих им една майна на всичките и ела ми виж сега тайфата,гаджето и тн.има и по готини от мен,високи,руси,зеленооки,с лаби..те ми се подиграваха преди а като ги отцепих ела ги виж как ми се подмазват да седим и да излизаме заедно сега!!!ДА НЕ ТИ ПУКА ЗА ЧУЖДОТО ЩАСТИЕ,ГЛЕДАЙ СИ СВОЕТО!!!!!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от devil13666 Виж мнението
    само не знам защо ни занимаваш с твоята завист а не се опиташ да станеш като нея!!!на мен преди ми пукаше за мнението на другите и ми се подиграваха по едно време(слаба съм,висока,до тук добре,ама до преди 2 години нямах кьорав бюст,а я ме виж сега...). теглих им една майна на всичките и ела ми виж сега тайфата,гаджето и тн.има и по готини от мен,високи,руси,зеленооки,с лаби..те ми се подиграваха преди а като ги отцепих ела ги виж как ми се подмазват да седим и да излизаме заедно сега!!!ДА НЕ ТИ ПУКА ЗА ЧУЖДОТО ЩАСТИЕ,ГЛЕДАЙ СИ СВОЕТО!!!!!
    А и момичетата ,които преди не ме и поглеждаха ,сега ме поздравяват"здрасти,здраст и" ,говорим си и такива.
    Пък някои момчета ме заговарят,като изключим двама-трима и момчето,което харесвам,тотален мълчаливец е... Ехх...де да общуваше с мен поне мъничко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си