- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те,защото....
обичам те,защото целуваш толкова сладко...
обичам те,защото между нас съществува истинска магия.
обичам те,защото винаги би бил честен с мен, дори да знаеш, че от истината ще ме заболи.
Ако нещо се сещате пишете...защо обичате половинката си...)
нямам такава, слабо.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз съм на мнението, че когато обичаш някого без да намираш причина за това, то тогава го обичаш истински. А обичаш другите неща, които са свързани с него, заради НЕГО, а не обратното!
Обичам те, защото си винаги до мен.
Обичам те, защото знаеш кой си.
Обичам те, защото ме приемаш такава каквато съм.
Обичам те, защото дори недостатъците ти са сладки.
Обичам те, защото си това което СИ!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Обичам го, защото ме кара да се чувствам по един точно определен начин, който другите не могат да ми дадат.
Обичам начина, по който мирише тялото му. Не когато има парфюм, афтършейф, крем и etc.
Обичам го, защото гласа му ми действа по адски успокояващ начин.
Обичам го, защото ме кара да се смея дори когато не ми е до смях.
Обичам го, защото казва "мишка" по възможно най-сладкия, лигав и абсурден начин когато е весел и разлигавен.
Обичам го, защото се успокоявам когато е до мен и след това заспивам. Знам, че ме гледа през цялото време, че слуша дишането ми и дори понякога ме снима, за да си ме гледа от време на време.
Обичам цялото му същество. Всъщност дори и недостатъците му обичам.
Обичам го, защото за него няма проблем да стои на телефона късно вечер да ми говори пълни простотии, от които заспивам. След това ми казва колко много ме обича и затваря. Понякога се правя, че съм заспала само и само, за да чуя как ми казва "Лека нощ, принцесо."
И още много, много неща.
Не я разбирам тая романтична концепция да "обичаш без причина". Все едно си говорим празни приказки. Нещо в този човек трябва да те привлича, да те омагьосва и дотолкова да ти харесва, че да го заобичаш. Да обичаш някого без причина ми звучи, все едно в него няма нищо специално, все едно е съвсем обикновен, безинтересен и невълнуващ случайно срещнат на улицата индивид. Тези хора предизвикват в мен равнодушие, а не обич.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"Нещо в този човек трябва да те привлича, да те омагьосва и дотолкова да ти харесва, че да го заобичаш." - да, обаче да ме привлече и да го заобичам са савсем различни неща! Без първото няма второто естествено, но тук говоря само за второто! Просто няма как да обичаш някого, защото има сини очи/или защото те целува нежно/или пък ти говори с най-прекрасния глас, а обичаш тези неща, защото произлизат от човека, когото обичаш! А ти обичаш този човек заради самия него и самата му същност и индивидуалност. И не няма как да е някой срещнат на улицата, защото няма как да го обичаш, трябва да го опознаеш първо, за да го заобичаш...
Както и да е - не си налагам мнението на никой, всеки си разбира нещата по свой собствен начин. Аз ги разбирам така, а който иска да си обича гаджето, поради някакви причини.
Edit: Просто за мен не е:
"Обичам те, защото ...(еди какво си е прекрасно (в теб)/между нас/в отношението ти)..." а е:
"(Еди какво си е прекрасно(в теб)/между нас)..., защото те обичам..."
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-22-2012 на 18:21
Обичам те, защото ръцете ти са винаги топли, когато ми е студено.
Обичам те, защото ме закриляш с прегръдките си.
Обичам те, защото до теб се чувствам щастлива.
Обичам те, защото с теб мога да споделя всичко и да бъда разбрана.
Обичам те, защото ти ме научи на толкова много неща.
Обичам те, защото когато съм до теб ставам по-добър човек.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Схващам какво казваш, но ти не схващаш същината на въпроса.
Ето ти пример:
Обичам го, защото е най-търпеливият човек на света.
Обичам го, защото умее да ме успокои, когато съм извън кожата си.
Обичам го, защото никога не помни лошите неща, които съм му казала.
Обичам го, защото спи по корем с разперени ръце, като малко дете.
Обичам го, защото е способен да се отдаде на нещо така, както не съм виждала друг да го прави.
Обичам го, защото ме кара да се чувствам добре.
Обичам го, защото ме обича.
Всички тези неща са причини да го обичам. Те са причините да го заобичам. Ако ги нямаше, той щеше да е просто едно симпатично момче, което е пресякло пътя ми случайно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако трябва да обясня защо го обичам, единственият възможен отговор е: защото той е той и аз съм аз.
.. защото е Той.Няма по - добър начин да го опиша.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
"Идва момент, в който просто обичаш някого. Не защото е добър или лош, или какъвто и да било. Просто го обичаш. Това не означава, че ще бъдете заедно завинаги. Не означава, че няма да се нараните взаимно. Значи само, че го обичаш. Понякога въпреки това, което е, а понякога заради това, което е. И знаеш, че и той те обича, понякога заради това, което си, а друг път въпреки него."
<3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
нямам нямам... ама има обект. Харесвам те, защото си неверроятна, защото не си като другите, защото си красива, защото си истинска. Защо не знам дали искам да съм с теб?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
4XCOKИ
4XCOKИ
не, щото наблюдавам от доста време как лепиш етикети на поразия, но ако на теб не ти съчувстват, когато те перне някаква муза, ти е кофти.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
4XCOKИ
Luidgie, да не се подмокри? х)
4XCOKИ