.
Отговор в тема
Страница 73 от 87 ПървиПърви ... 236369707172737475767783 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 2160
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Като не те е страх защо тръгна така яростно да се защитаваш? Май те е страх самозаблудата ти да не пропадне като къщичка от карти....
    защо лъвът става застрашителен когато някой му досажда твърде много?!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    значи все пак смисълът на живота ти не е само това просто да съществуваш, както говореше, значи излиза, че имаш и други поводи да живееш.
    Мисленето и осъзнаването е част от пътя ми, то ме изразява и определя. Мисленето и осъзнаването не ми е цел, а просто следствие от вървенето по пътя ми към себе си. Има много неща, които са част от съществуването ми, но нито едно от тях не е ЦЕЛ на съществуването ми.... Има разлика.
    сички сме нещастници, просто някои успяват да разнообразят с малко щастие, а други не.
    Съвсем не... Всеки търси каквото му е необходимо. На мен не ми е необходимо нищо, защото всичко вече го имам в главата. Самата необходимост е в главата ми.

Мега фен

Съвсем не... Всеки търси каквото му е необходимо. На мен не ми е необходимо нищо, защото всичко вече го имам в главата. Самата необходимост е в главата ми.
    аха, затова ли сега ми отговори и написа това, защото не почувства необходимост., затова ли имаш интернет вкъщи, защото не ти необходим, затова ли си във форума, защото не чувстваш необходимост и така нататък и така нататък...... ае бегай.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 11:55

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    защо лъвът става застрашителен когато някой му досажда твърде много?!

И после аз съм бил самовлюбен....

Banned Повече от фен
    аха, затова ли сега ми отговори и написа това, защото не почувства необходимост., затова ли имаш интернет вкъщи, защото не ти необходим, затова ли си във форума, защото не чувстваш необходимост и така нататък и така нататък...... ае бегай.
    Не, отговорих ти за да бъда коректен и за да не си правиш заблуди относно кой съм аз. Иначе изобщо не ми пука за какъв ще ме взимаш. Във всеки опит някой да ме анализира виждам възможност за провокация. Затова и ти отговарям, провокирам теб и останалите. А и нали ти казах, пиша тук за да си упражнявам мисълта и словото. Също така и е доста забавно. Но иначе нямам нужда от нищо, поне не в най-общия човешки смисъл... Иначе в личен план си имам свои необходимости, неща които да компенсирам... но те вероятно биха ви се сторили далечни и скандални. Както и да е, те нямат общо в случая. Говорим си за основните човешки емоционални нужди - от закрила, критика, похвала, значение и смисъл на живот, възпитание и добро поведение, социални договорки и удобни истини. и т.н.

Мега фен
    Не, отговорих ти за да бъда коректен
    значи си почувствал необходимост да си коректен, благодаря, така се става християни, успех.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 12:15

Banned Повече от фен
    Коректен от гледна точка на истината, не щото ми пука за теб и твоето мнение.

Мега фен
    http://prikachi.com/images/768/5521768z.jpg

И после аз съм бил самовлюбен....
    а да не би ако си шеф на фирма да допуснеш там всякакви безобразничещи лигльовци, които се забавляват като чупят и трошат всичко наред?!

Banned Повече от фен
    а да не би ако си шеф на фирма да допуснеш там всякакви безобразничещи лигльовци, които се забавляват като чупят и трошат всичко наред?!
    Бе аз като гледам всеки троши, чупи и се забавлява пък на никой не му прави впечатление... освен на "примерните служители".. Струва ми се че няма шеф.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-22-2012 на 13:06

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ДУММ ТИ ДОКТОРА ЛИ СИ ?

NPP RAGEEE (METAL) FELL THE FORCE PADUAN

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ДУММ ТИ ДОКТОРА ЛИ СИ ?
    Да, баннаха ме в една друга тема. Това е новия ми профил.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Да, баннаха ме в една друга тема. Това е новия ми профил.
    В коя
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    В коя
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%D0%98%D0%AF-!

Хаха, голям тролизъм беше

Мега фен
    Бе аз като гледам всеки троши, чупи и се забавлява пък на никой не му прави впечатление... освен на "примерните служители".. Струва ми се че няма шеф.
    да не мислиш че Бог ще пожали някой от безобразниците, виж какво ще им се случи на всички такива в най-скоро време:

"И чух из храма силен глас, който казваше на седемте ангела: Идете та излейте на земята седемте чаши на Божия гняв. И първият отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ. Вторият ангел изля чашата си в морето(т.е. в света на окултното); и то стана кръв като на мъртвец, и всяка жива твар в морето умря." Откровение 16: 1-3

Banned Повече от фен
    да не мислиш че Бог ще пожали някой от безобразниците, виж какво ще им се случи на всички такива в най-скоро време:

"И чух из храма силен глас, който казваше на седемте ангела: Идете та излейте на земята седемте чаши на Божия гняв. И първият отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ. Вторият ангел изля чашата си в морето(т.е. в света на окултното); и то стана кръв като на мъртвец, и всяка жива твар в морето умря." Откровение 16: 1-3
    http://www.youtube.com/watch?v=NIgfiSzCy1o

Сериозно ли си мислиш, че можеш да ме уплашиш с тези простотии?
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-22-2012 на 15:31

Мега фен
    http://www.youtube.com/watch?v=NIgfiSzCy1o

Сериозно ли си мислиш, че можеш да ме уплашиш с тези простотии?
    в онзи пасаж от Откровение 16:1-3 се казва че Бог ще излее унищожение в света на религиозното/духовното беззаконие, и че които се намерят там като негови извършители ще претърпят голямо наказание

Banned Повече от фен
    в онзи пасаж от Откровение 16:1-3 се казва че Бог ще излее унищожение в света на религиозното/духовното беззаконие, и че които се намерят там като негови извършители ще претърпят голямо наказание
    Не вярвам в истинността на Библията. Така че може да са казани много неща...Не ме интересува.
    Имам обаче един въпрос...
    Ако примерно цял живот бъда престъпник и отричам всичко , избия десетки души, ако бъда зъл и т.н. и малко преди да умра си изповядам и се разкая за всичките си грехове и приема Иисус за мой Бог и спасител, тогава би трябвало да отида в рая нали? Значи така ще направя... Ще си живея както си искам и малко преди да умра ще се покая за всичко и пак ще ида в рая.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-22-2012 на 18:11

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Абе отиваш моментално в ада уеее мръсник

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Не вярвам в истинността на Библията. Така че може да са казани много неща...Не ме интересува.
    Ако примерно цял живот бъда престъпник и отричам всичко , избия десетки души, ако бъда зъл и т.н. и малко преди да умра си изповядам и се разкая за всичките си грехове и приема Иисус за мой Бог и спасител, тогава би трябвало да отида в рая нали? Значи така ще направя... Ще си живея както си искам и малко преди да умра ще се покая за всичко и пак ще ида в рая.
    1-во: зависи дали вярваш в Бог.
    2-ро: зависи дали покаянието ти е искрено или лицемерно.
    3-то: за човек които НАРОЧНО греши с мисълта за покаяние - няма покаяние. А и най-често такива хора умират точно когато най-малко са очаквали и така и не достигат до покаяние което са планували.
    4-то: когато човек се кае, след това в него трябва да има ИСКРЕНО желание и стремеж да се поправи, а не да се кае и после ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА с мисълта, че после видиш ли пак ще се покае.
    5-то: и все пак накрая всичко зависи от Бог, които най-добре познава сърцата, човек не трябва да се отчайва.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 19:08

Боговете са егоисти..
    В какво вярвам? В упоритата работа - в това вярвам, не вярвам на брадясали старци, които размахват вълшебни пръчици и с едно щракване на пръстите определят съдбата на хората.. НИЕ САМИ ГРАДИМ СЪДБАТА СИ..

Banned Повече от фен
    1-во: зависи дали вярваш в Бог.
    2-ро: зависи дали покаянието ти е искрено или лицемерно.
    3-то: за човек които НАРОЧНО греши с мисълта за покаяние - няма покаяние. А и най-често такива хора умират точно когато най-малко са очаквали и така и не достигат до покаяние което са планували.
    4-то: когато човек се кае, след това в него трябва да има ИСКРЕНО желание и стремеж да се поправи, а не да се кае и после ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА с мисълта, че после видиш ли пак ще се покае.
    5-то: и все пак накрая всичко зависи от Бог, които най-добре познава сърцата.
    Не бе , говоря ти напълно искрено да се покая за всичките си грехове, да речем като стана на 80 години. Да речем че като одъртея ще ми дойде друг акъл, ще повярвам в Бога, ще се покая истински, ще стана праведен и т.н., в такъв случай бих ли отишъл в рая(каквито и предишни грехове да съм имал)?

Мега фен
    аз не мога да кажа: Човешкия съд е един, Божия съд друг.
    трябва да си между страха и надеждата - не трябва да се отчайваш, но и не трябва да си безгрижен т.е. в тебе трябва да има стремеж да се поправиш.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не бе , говоря ти напълно искрено да се покая за всичките си грехове, да речем като стана на 80 години. Да речем че като одъртея ще ми дойде друг акъл, ще повярвам в Бога, ще се покая истински, ще стана праведен и т.н., в такъв случай бих ли отишъл в рая(каквито и предишни грехове да съм имал)?
    Що чак на 80, като backup plan да не би скоро да умреш и ако случайно има афтърпарти да влезеш през вип входа

Цитирай Първоначално написано от theer Виж мнението
    Боговете са егоисти..
    В какво вярвам? В упоритата работа - в това вярвам, не вярвам на брадясали старци, които размахват вълшебни пръчици и с едно щракване на пръстите определят съдбата на хората.. НИЕ САМИ ГРАДИМ СЪДБАТА СИ..
    Клишето на трудолюбивия teenproblemer
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    това звучи като: "шефа ще ми прости ли като разбере че нарочно пакостя в фирмата му планирайки да го изхитря точно когато в последният момент ме завари че правя всичко това?!", едва ли, бъди сигурен
    Последно редактирано от npp : 11-22-2012 на 20:24

Banned Повече от фен
    Що чак на 80, като backup plan да не би скоро да умреш и ако случайно има афтърпарти да влезеш през вип входа
    Да, нещо такова
    Клишето на трудолюбивия teenproblemer
    +1.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си