.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 143

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Значи може мъжете да се държат както им харесва, а жените не могат, защото просто мъжа е физически по-силен?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Значи може мъжете да се държат както им харесва, а жените не могат, защото просто мъжа е физически по-силен?
    Никой не казва това. Трай, да не предизвикаш излишни спорове, въпреки че е вече късно...

Не разбирам защо да се държиш подобаващо и достойно = да си кавалер. Не мисля, че който и да е трябва да удряш, но нвм.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Никой не казва това.

Директно - не. Но се начетох на коментари тип "жената трябва да си знае мястото" , "като знае, че е по-слаба да си седи кротко и мирно" и т.н. и една извадка:

" Това мъжете да не бият жените е било измислено преди пичка си майна време, когато жените най-вероятно са си седели дом и са чистили къщата по цел ден и не са смеели да кажат нищо на мъжете и са ги уважавали. Днешните жени (това, че слагам под общ знаменател не значи, че имам предвид абсолютно всички жени) си мислят, че могат да правят каквото си искат... "

Ами да кажа - една жена няма да започне да се държи грубо и нагло без причина. ( Ако е някаква лигла,която го прави - това,че сте с такава си е ваш избор и проблем.)

Аз се държа с хората така,както се държат с мен. Ако се държи добре - и аз се държа, ако ме нагруби - и аз го нагрубявам, ако ме удари - и аз ще го ударя ,ако ще след това да свърша в локва кръв, без зъби и няколко счупени кости.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си