.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 143

Hybrid View

Голям фен Аватара на magita
    Добре бе, аз не мога да разбере... Какво по дяволите правите с човек, който ви дразни толкова много, че искате да му счупите зъбите...? Ебаси, толкова ли сте елементарни, че оправданието да си избивате злобата по един или друг начин е "Ако си го заслужи". Аз само не мога да разбера 'що го мислите за много достойно да хванете и да почнете да обиждате някой (дори и да е истина) и да го разплаквате?! След като не ти е приятен тоя човек му биеш шута (не в буквалния смисъл, че тука станаха много биячите). Т'ва, че като я удариш веднъж, не означава, че после ще ти мълчи. Аз ако въобще остана с тоя човек ще му се качвам на главата още повече (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Т'ва, че като я удариш веднъж, не означава, че после ще ти мълчи. Аз ако въобще остана с тоя човек ще му се качвам на главата още повече (:

Ти си мазохистка Направо "биеш шута", какво друго..
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Oldschool
    Magita,

сериозно се притеснявам за способността ти да четеш и осмисляш прочетеното. Или просто си решила, че имаш нещо да си казваш и да се правиш на интересна?

По друг начин не мога да си обясня спонтанните ти включвания, когато очевидно всички други говорят неща различни от това, което ти си си втълпила, че са казали. А може би просто не четеш, а си мелиш така за спорта?

Ако така комуникираш и на живо с хората, просто си представям какво им е мнението за теб, какво остава да се опитваш да проведеш разговор с половинката си, но неговите думи да се блъскат в стената на твоето съзнание, а ти да чуваш неща, които не са били казани. Изобщо има ли смисъл да се комуникира с теб или разговора е предварително проведен в твоята глава, а устните на събеседника ти се местят просто несинхронно със сценария, който ти играеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си