- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как ще реагирате
Добре бе, аз не мога да разбере... Какво по дяволите правите с човек, който ви дразни толкова много, че искате да му счупите зъбите...? Ебаси, толкова ли сте елементарни, че оправданието да си избивате злобата по един или друг начин е "Ако си го заслужи". Аз само не мога да разбера 'що го мислите за много достойно да хванете и да почнете да обиждате някой (дори и да е истина) и да го разплаквате?! След като не ти е приятен тоя човек му биеш шута (не в буквалния смисъл, че тука станаха много биячите). Т'ва, че като я удариш веднъж, не означава, че после ще ти мълчи. Аз ако въобще остана с тоя човек ще му се качвам на главата още повече (:
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Magita,
сериозно се притеснявам за способността ти да четеш и осмисляш прочетеното. Или просто си решила, че имаш нещо да си казваш и да се правиш на интересна?
По друг начин не мога да си обясня спонтанните ти включвания, когато очевидно всички други говорят неща различни от това, което ти си си втълпила, че са казали. А може би просто не четеш, а си мелиш така за спорта?
Ако така комуникираш и на живо с хората, просто си представям какво им е мнението за теб, какво остава да се опитваш да проведеш разговор с половинката си, но неговите думи да се блъскат в стената на твоето съзнание, а ти да чуваш неща, които не са били казани. Изобщо има ли смисъл да се комуникира с теб или разговора е предварително проведен в твоята глава, а устните на събеседника ти се местят просто несинхронно със сценария, който ти играеш?