- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде намерихте любовта?
Здравейте съфорумници!
Загледах се по темите във форума, видях че има доста хора със сполучливи връзки та ми стана интересно как сте се сблъскали с любовта. Тъй като попринцип истинската любов идва от изневиделица, тя не се търси (поне аз като го правя и винаги завършва несполучливо). Споделете.
![]()
Don't Worry, Be Happy.
Симпатична темаС моя приятел се запознахме на рождения ден на обща приятелка и още като го видях ми се стори много симпатичен.Цялата вечер си говорихме и имаше доста общи неща между нас,така че може да се каже,че си паснахме още в началото.На следващия ден аз не се стърпях и му пратих един смс,писахме си няколко дни в скайп и накрая се видяхме ии така...Иначе в днешно време много се запознават в интернет пространството,обаче аз имам малко лош опит с това.
Запознахме се в едно заведение , покрай най-добрата ми приятелка, той е приятел на нейния приятел. Та така.Още като го видях и адски ми хареса,а явно и аз на него,скоро след това излязохме и - бам. Ето ни![]()
maDamn
Любов няма...мислиш си,че обичаш някой и не можеш без него,до като не разбереш истинското му лице.
За това дръжте враговете си близо, но ''приятелите ''си дръжте по-близо,за да ги контролирате,защото врагът поне знаеш ,че те мрази и се пазиш,но от ''приятелите' и хората ,които уж те ''обичат'',трябва да се пазиш най-много,защото не очакваш да ти забие нож в гърбът.
На улицата, до една градинка. Май. И аз не помня кога и как точно сме се запознали, просто по едно време се оказахме в една компания.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Don't Worry, Be Happy.
Ами не винаги съдбата е на твоя страна но такъв е животът. И на мен са ми забивали ножове в гърба и други подобни случки са ставали но продължавам напред и гледам да ги забравя макар и да бъде трудно.![]()
Don't Worry, Be Happy.
^^ Е ... излагаш се! Всеки трябва да мине през разбитото сърце, за да разбере какво има, какво може да има, какво е имал и тн...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
разликата е, че в живота ти ще минат още толкова много хора... отрепки, боклуци, тапаци, идиоти, секви... Разликата е там, че също така ще минат и прекрасни хора... И накрая ще дойде някой/я, които нито ще те предават, нито ще ти правят мизерии (:
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Още съм в търсене...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В гимназията. Никого не познавах. Той ми се стори чисто на външен вид още първия ден, като най-красивото момче в класа. Като цяло в началото нищо. Всичко ми беше ново и интересно и просто си разменяхме по някоя дума. Месец по-късно се преместих да седя до него най-нахално. Една съученичка ми подметна, че той май ме харесвал. Аз се пошегувах, че едно друго момче я харесва и решихме двете да поемем тайна мисия едната да гаджоса другата (хаха детска работа). То пък се оказа, че той наистина ме харесвал. Станах малко по-смела и хоп - тръгнахме.
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Истина е,че се случва точно когато най-малко очакваш...
Аз я намерих на място където не съм и предполагал че ще я намеря,в момент,в който изобщо не съм вярвал че съществува и че ще я срещна изобщо...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз си чакам принцесата ама ей го на 19 години станах и още не се е появила ама... уви![]()
Don't Worry, Be Happy.
+++++
Само дето в началото не го понасях, въобще не исках да имам нищо общо с него, защото ми изглеждаше тип ,,вижте ме кой съм,, а аз не си падам по такъв тип момчета.Въобще край него винаги имаше момичета, а аз тотално го игнорирах винаги когато излизаме в компания и него ,явно това го дразнеше.Постоянно беше център на внимание и той реши да остави питомното за да гони дивотоНе съм очаквала, че нещата ще стигнат до тук..Но съм щастлива, той се промени много, аз също.Научихме много неща, преживяхме много неща заедно..