.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 143

Hybrid View

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    ^^ няма да го направи. В момента води спор, които знае, че правите сме ние, но егото му е прекалено голямо, за да признае.
    Опитва се да ни втълпи, че сме разглезени, тъпи, малки лигли, които не знаят къде се намират и, че знае прекрасно как да се справи с такива като нас. (: опитва се да ни приземи и да ни постави на място, щото сме с адски разглезени и единственото което ни интересува от живота е, това как да съсипем мъжкия. И аз го накарах да ми отговори на някои неща - не можа, не очаквай и ти
    Ми щото сте. Много е готино, когато някоя 16 годишна, която чака на мама и тати, започне да философства на нещата от живота и колко е наясно с всичко.
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Ми щото сте. Много е готино, когато някоя 16 годишна, която чака на мама и тати, започне да философства на нещата от живота и колко е наясно с всичко.
    Аргументът ти е абсолютно невалиден.
    Никога не съм била разглезена.
    Никога не съм твърдяла, че мъжът трябва да е безкраен джентълмен, а жената да е жена само когато й е изгодно.
    Винаги съм твърдяла, че момиченцата, които си мислят, че управляват света, защото имат вагини, са смешни.

И да, аз употребявам речник на сръбски тираджия по адрес на хора, които се държат като сръбски тираджии. Каквото повикало - такова се обадило, а аз съм тип човек, който в началото, по подразбиране тръгва с добро, мило отношение + определени кредити доверие.

Така че... можеш да си гледаш работата, в общи линии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си