- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Неска бил световния ден срещу насилието над жени или нещо от тоя род...anyway, who cares
Ta в този ред на мисли според вас трябва ли жената да се бие ако ви дразни, ако имате натрупана агресия, която трябва излеете някъде, ако жената има нужда от превъзпитание, ако жената не ви слуша, ако жената ви харчи парите за глупости, ако в къщи е мръсно или други уважителни причини
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
бой не, но 1 шамар, ако си го е заслужила наистина много. някой жени си мислят, че щом не е хуманно да се "бият" жени и могат да ни се качват на главите и да правят каквото си поискат. ама не са познали. никой себеуважаващ се мъж няма да остави жена да го разиграва на малкия си пръст, а почне ли вече да му прави мръсно - шамарите не ѝ бЕгат.
1во какво значи имаш натрупана агресия ? жена ти да не ти е боксова круша ? ако ти трябва - купи си боксова круша ... ако ви дразни - вие всеки човек,който ви дразни ли биете... от превъзпитание ?! това да не ти е дете на 4 ? тогава вече човек е личност.. което означава че само той може да промени нещо в себе си - отдавна другите не са фактор ..ако не ви слуша - ми вие понеже сте много послушни - отново.. да не ти е дете на 4 ?! харчи пари за глупости - чакай малко.. като си знаеш йената що и предоставяш пари,които мислиш че не е добре да харчи ? + че предполагам и тя ще работи - тя си е изкарала парите ... ако не си изпълнява подобаващо домакинските заслуги има достатъчно други начини ... и то се разбра какво мисля..
Точните женки не се бият, всички други се възпитават с шамари, шутове и в краен случай тояга.
Позволено е да ползваш като боксова круша само индивиди от мъжки пол.
БОЙ и ЕБЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪН!
Grumpy old madman
Трябва мъжете да се бият! Редовно и много!
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
нали искаха равенство с мъжете, какво се оплакват ?
n00bs
Тази тема е толкова...
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://www.vbox7.com/play:c02c5b35?r=google
PS: Сами може да видите колко примитивно звучи.
Последно редактирано от dimitar_ak : 11-26-2012 на 12:18
Тези,които казват,че трябва да се бият жените... А след време,ако дъщеря ви не слуша мъжа си,ако го дразни,ако му харчи парите за глупости,ако не си изпълнява домакинските задължения бихте ли одобрявали съпругът й да я бие,дори и да е само един шамар?! Не мисля! Така,че замислете се ...
естествено, щом не си изпълнява задълженията -> да ходи да копае уран или да търпи боя
n00bs
След като някой те дразни ... помисли дали не си го провокирал с нещо .. Тея усти са ни дадени да РАЗГОВАРЯМЕ, когато нещо не ни изнася. И мен много неща ме дразнят, ама не раздавам шамари на всеки, нали?
Ако пък толкова ти е противна мацката ...защо си въобще с нея?
Отдавна не сме в примитивния свят.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Много добре го казва! Като биеш жената, ти я почиташ. Не трябва да я биеш по лицето, защото това ще я направи грозна. Докато я биеш, не трябва да я псуваш, никога! Не трябва да има повече от 10 удряния, и не трябва да се чупи кост, да се ранява, да ѝ се чупят зъбите или да ѝ бъркаш в очите.
Аллах е великодушен към жените!