- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как ще реагирате
Четете ми постовете през ред имам чувството. Отказвам се.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
малко оффтопик като за 02:03
научи се да се изразяваш в резюме бе брат, не всеки се кефи на размисли и страсти по 5 чершафа и не мое да изискваш от народа да чете...готино е с малко думи да казваш много неща ;п
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тезата отдавна бе представена и аргументирана, а после го обърнахме на някакво женско мрънкане как момиченцата са онеправдани и не можели да правят каквото си искат. Общо взето дискусия няма, а празни приказки или опити за разсъждения за някой израз изваден от контекста, общо взето за това става дума.
Да ви имам и аргументите, че е приемливо да удариш жена.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ето за това говоря - никой не е казал, че е приемливо да се удря жена, а дали е по-достойно да я поставиш на мястото ѝ с думи или не...
ама четене с разбиране, нали.
Не споря с теб. И ти прояви малко четене с разбиране. ccdesigns не каза, че трябвало да я поставя с думи на мястото и, а че ако се осмели да предизвика с нещо мъжа, не е края на света той да "отреагира" и че, ако тя удари първа, ще удари и той. За мен това е меко казано жалка постъпка. Като му посяга, да и каже едно сбогом на бърза ръка и толкоз. Мъж, който ще си позволи да отвърти дори лек шамар на жена, е слабохарактерен и не може да си реши проблема без такива селски изпълнения. Нали ние бяхме емоционални и "истерични", а вие стабилните?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
За теб това ли са двата варианта: Да си надменен и презрителен или да удряш? Евала. Не си безгласна буква, но си леке.
Интересно как моят успява да ме постави на мястото без "презрителна усмивка" (с която толкова се гордееш, уау) или с шамари. Защото, гарантирам ти, ако ми посегне, вероятно няма да ме оправят и в болницата после.
Да ТРЯБВА? И кой го решава? Една от идеите на това да си мъж е да си сдържаш емоциите и да не се възползваш от факта, че момичето е физическо по-слабо от теб.Не е хубаво и да поставяш мъж в ситуация, където да трябва да стига до това
Психически слабият мъж отвръща с това, да.
Отново - къв си ти, че да решаваш, че аз си прося боя?!Сигурна ли си, че нямате навика да дразните без причина, буквално да си просите боя, а след това да ревете, че някой ви е ударил?
Не съм от най-спокойните, кротките и мили госпожици, изкарвала съм извън равновесие (винаги с причина, това, че ти не я виждаш, си е изцяло твой проблем), никога не са ме удряли. Просто защото съм попадала на мъже/момчета, а не на лекета с големи юмруци и малко самоконтрол.
Ако жена провокира мъж да я удариИмам новина за теб. Жените сме хора. Това значи, че имаме емоции и кой, по дяволите, си ти, че да ми казваш, че аз ТРЯБВА да съм спокойна винаги. Ако трябва да сме честни, мъжете са тези, от които се очаква да се по-уравновесени.Жените трябва да са нежни и спокойни.
При скандал няма как да сме спокойни, мили и нежни. Да, стига се до нагрубяване.
Ако се случи да ти кажат нещо непростимо, казваш "Помисли пак какво каза" или излизаш от стаята и не се връщаш. Да удариш жена... не, да удариш ТВОЯТА е признак на изключителна слабост. Нищо мъжко няма в нечестната употреба на силата. Ако толкова държиш да е физически, винаги можеш да я хванеш за раменете, да я стиснеш и да я погледнеш в очите, докато й дойде акълът. Но пак не го намирам за добра идея.
Чудесно. Считай се за истински мъж.както бих ударил 1 мъж при определени обстоятелства , така при същите бих ударил жена.
Точно така!Всъщност съм съгласна, че жените на моменти си позволяват прекалено много просто в сляпата вяра, че няма да им бъде отвърнато. Попаднеш ли на такава, вдигаш пак веждата и си излизаш без да я отразяваш. Не я налагаш с дебелата сопа, защото тъй и тъй няма смисъл. Подобно действие е няколко пъти по-болезнено от шамар, защото после не може да циври на приятелките си какъв си задник да удариш момиче, а егото и е по земята.
Има го, примири се. Този път е в наша полза.този двоен стандарт е бая дразнещ понякога...
Именно. Не съм посягала да удрям. Вероятно и няма, защото считам, че да удариш мъж е удар по егото. И все пак... ако го направя, то ще е, защото съм адски афектирана от нещо непростимо. А не защото някой ме бил провокирал (без причина?!) или нагрубил.Има голяма разлика между лигаво същество, което ти лази по нервите (вие би следвало да страните от такива щом имате такова достойнство) и вбесено нормално момиче. Втората едва ли ще ти налети на бой. Може да каже болезнени и обидни неща.
Но да ми казвате, че ще ударите момиче, защото ви е предизвикало... Чудесно, а аз утре ще убия някого, защото ме е предизвикал. Слаба... по-скоро липсваща логика.
Точно това се опитвам да кажа.То за предизвикване може да се счита и 1 дума казана накриво. Много удобно оправдание. Приемливо било. Да ти имам сбърканите представи за достойнство. Едва ли някога ще разбереш какво означава тая думичка.
Pinkpanther,
миличка душко, мислиш ли, че като използваш някакви обидни дефиниции ще си помогнеш в дадена дискусия?
И да, презрителен съм, защото удобно се пропуска факта, че ОТ ЖЕНИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗИСКВА НИЩО (твои думи), а МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА се сдържа. И с няколко думи винаги мога да приземя някоя летяща нависоко и самозабравила се госпожичка, най-малкото защото много от вас са забравили, че отсрещната страна може и да се сдържа, но това не значи, че няма чувства и емоции. Искрено съжалявам онези момчета, които търпят разни повлекани да им се качват на главата, защото ТРЯБВАЛО да си мълчат и да приемат всичко... колко удобно.
ПП. Добър начин да отговаряш на чужди мнения е да ги цитираш целите, а не да вадиш цитати от контекста и да ги извърташ както ти е удобно. Още една прекрасна женска черта![]()
Че вие ни лепнахте това "жената трябва да си мълчи". Не ние на вас. Повярвай, приятеля ми не ми "мълчи" и никак не е безгласна буква, но никога и за нищо на света не би ме ударил. Знае как да отговаря просто и то без да ме обижда, а така, че наистина да вникна и в неговата гледна точка. Теб явно не те бива в това. Аз съжалявам момичетата, които имат за гадже някой като теб, който при най-малкото недоволство от нейна страна, би се хванал веднага да търси с какво да я нарани емоционално или иначе. Това, че някой не е съгласен с нещо в една връзка, не би следвало да води задължително до рев, или до бой, за да може някое несигурно момченце да си запази достойнството.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ти пък за 3 страници орева орталъка с твоето вадене от контекст и четене с разбиране. Въртиш, сучеш и пак нищо не казваш. С твоите думи освен да приспиш някоя друго едва ли можеш да направиш, какво остава да я приземяваш...
Никоя от нас не е твърдяла, че жените могат да си правят каквото поискат, а мъжа трябвало да стои и да търпи. Един мъж, първото което е, никога няма да остави една жена да му се качи на главата - защото един мъж няма да си вземе разглезена пикла, която ще иска да го направи и защото един мъж знае как да постави граници и да покаже какво няма да мине при него (обърни внимание на "мъж", че тая дефиниция ти е много чужда). Аз и по-горе казах, това "ако ме е предизвикала" въобще не важи, защото и 1 дума може да се счита за предизвикване и дай сега всеки път като се повиши тон да се завършва с шамари. Лично аз, като жена, мога да ти кажа, че дървен философ, дето много приземявал или нервак, дето раздава бой, са последните неща, които ми навяват за "мъж" и ще ми вдъхнат респект. Последните.
А достойнството не знам по какъв по-жалък начин би могло да бъде сринато, от този да посягаш на жена.
едит: към Oldschool
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти умееш ли да четеш? Ама наистина.
Цитирай ми това, което твърдиш, че съм казала. Няма да можеш, защото не съм.![]()
И съм съгласна с Виоленца. Много пишеш, нищо не казваш.
Пак ти казвам, приятелят ми далеч не е от тези, които мълчат и приемат всичко. Точно затова го уважавам. Но това уважение би се изпарило в момента, в който ми посегне, защото просто не знае как да се справи с мен по друг начин.
^^ няма да го направи. В момента води спор, които знае, че правите сме ние, но егото му е прекалено голямо, за да признае.
Опитва се да ни втълпи, че сме разглезени, тъпи, малки лигли, които не знаят къде се намират и, че знае прекрасно как да се справи с такива като нас. (: опитва се да ни приземи и да ни постави на място, щото сме с адски разглезени и единственото което ни интересува от живота е, това как да съсипем мъжкия. И аз го накарах да ми отговори на някои неща - не можа, не очаквай и ти
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Знам, знам.
Просто ми е интересно колко си вярва, че е истински мъж.
Едва ли можеш да очакваш от момиче на 16 да се издържа само освен, ако не проституира или не бяга от училище.
Не мисля, че е задължително да си 30-годишна леля с опит, за да знаеш, че мъж, който би ударил жена, е леке. Или пък, за да имаш общи представи за нормално общуване.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Обаче общуването много се променя с възрастта, социалния контекст, мястото, средата.
И когато някой си навири прекалено много носа - му се подрязва. Дали ще е словесно, или физически - пак зависи от средата.
Просто някой вагинобългарски си вирят нося прекалено много само защото са вагинопритежателки. Съответно екплоатират представата, че мъжът трябва да е кавалер, а че те се държат като висчко друго, но не и дами се премълчава удобно.
А една жена, която употребява речника на сръбски тираджия, каква жена е?
Grumpy old madman
Аргументът ти е абсолютно невалиден.
Никога не съм била разглезена.
Никога не съм твърдяла, че мъжът трябва да е безкраен джентълмен, а жената да е жена само когато й е изгодно.
Винаги съм твърдяла, че момиченцата, които си мислят, че управляват света, защото имат вагини, са смешни.
И да, аз употребявам речник на сръбски тираджия по адрес на хора, които се държат като сръбски тираджии. Каквото повикало - такова се обадило, а аз съм тип човек, който в началото, по подразбиране тръгва с добро, мило отношение + определени кредити доверие.
Така че... можеш да си гледаш работата, в общи линии![]()
Можеш да си дама и без да си безчувствена. Понякога няма начин да се избегне някоя караница. Понякога се казват лоши неща. Това не значи автоматично, че по-слабият от двамата трябва да бъде затискан веднага. И пак ще го кажа: Когато попаднете на жена, която наистина е нагла, нахална и груба, можете спокойно да я оставяте да си търси друг чехльо. Не да и "подрязвате" носа. Камо ли физически. Няма по-грозна картинка от мъж, удрящ жена, ако ще да е цял цербер.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Но в същото време се продължава със стандартите - какво НЕ може да си позволи един мъж, но никъде не се и споменава, какво НЕ може да си позволи една жена.
А един мъж не може ли да отвърне и той така? Със сръбски псувни когато го псуват? Или с шамари, когато му налитат на бой?
Или просто сме на принципа "Аз имам цици и вагина и мога да му налитам на бой, а той ще търпи?"
Какво правим в такъв случай? Звъним на полицията и се оплакваме от насилие?
Вие също можете да си гледате работата.![]()
Grumpy old madman
*facepalm*
И какво правите вие, свръх достойните мъже, с такава невероятна селянка, каквато описвате?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ми именно. Не ходите с такава. Вместо да я налагате и да въдворявате ред в мозъка и, не се занимавате с нея. И толкоз.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не говорим за частния случай "връзка". Говорим общоо. Подобни срещи понякога са неизбежни.
Та когато се случи, какво да правим?
Grumpy old madman