- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гръдна обиколка
б.хти размерите човечеголямо преувеличаване, ама нека има к`фото ви е дал господ това ще носите !
All under heaven........
Абе, защо в тия теми е пълно с такива, които смятат, че другите преувеличават? Все едно като ходите по улиците и не забелязвате масово, че повечето момичета са доста надарени.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от Shturrrche88
причината е , че е написано с думички - и може неказвам ,че е а може мъъъничко да е надскокнало нормалния размер.
и другото което е в колкото и форума да влезнеш , с колкото и хора да се запознаеш в "интернет" пространството - да неказвам "лъжат" ами скриват истината и повечко им са преувеличаването особенно за "РАЗМЕРИ" ! Може би не всички са така. Не кибича като повечето тук от 24 часа денонощие 25 часа в интернет !
ето я моята причина да невярвам ....
Те повечето като гледам имат 120 обиколка ми може Гърбът и да е като на борец знае ли се . Ето затова се иска доказателство !![]()
Нито се заяждам нито нищо !
All under heaven........
Да, но като се загледаш, виждаш как сутиенът стърчи напред и повдига блузата, без да е пълен. Всъщност, има доста малко надарени мадами, а при голяма част от тях солидната гръдна обиколка върви със солидна гъзна обиколка.Първоначално написано от Shturrrche88
Е, и?Първоначално написано от PinkPan7her
Някъде да пише, че само слабите, с размери на манекенки и бюст на кърмачки, имат право да споделят гръдната си обиколка? Или щом са по-едри, значи не са хора и трябва да се покрият някъде?!
И какво значение имат едни цифри за вас, при положение, че те (специално в тази тема) не говорят нито за същността на пишещия, нито за интелекта му, нито пък ще ви топлят зимата?
Нито едно момиче, което е писало тук, не цели някой да седне и да я одобрява, или пък на всяка цена да й повярва за размера на гръдната обиколка, защото живота им надали зависи от това.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не съм казала нищо такова. Но самата цифра е нереално понятие, казана ей-така. Ако се споменат другите мерки, е различно.
Баш фукане си е тая тема, също както и тази за размерите на момчетата![]()
И кое е различното? Изглежда ти нереална, защото се опитваш да си представиш как огромния бюст принадлежи на огромна жена? И да, размера на гърдите често зависи от килограми, ръст и телосложение, докато размера на пениса НЕ зависи от това.Първоначално написано от PinkPan7her
Но, при положение, че никой не ме е питал колко ми е ханша, или талията, а са ме питали за бюста, защо да трябва да обяснявам какви са ми другите мерки?
Това е само хипотетичен въпрос, защото явно всички държат на мерките и на останалите неща, за да си представят едни прости цици...
Смешно е...някак си.
Shturrrche88
Момиче прекалено много се вдълбаваш в темата честно !
Остави ги тия глупости за бюстове размери на пениси на кфо ли не....
Кои каквото му е дал господ това ще носи !
Просто обяснението за "НЕ ВЯРВАМ" на всичко написано във форумите е самият факт ,че никои нете познава и стоиш не очи в очи с човека а зад някакъв монитор !![]()
чакаи да не е спам моят размер е 125см гръдна 88кг и неса напомпани изкуствено "нямам силикон" аи да ви видя дали отговаря на идиала ...
All under heaven........
22г. 117-120см
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
И аз съм на 14 и съм с 90 см гръдна обиколка ;д спокс)
Малките гърди са аристократични. В древен Рим дамите по всякакъв начин са се старали да си смалят бюста. Съществувало мнение, че аристократките трябвало да имат малки гърди, а големите „бомби“ се асоциирали с дойките-кърмачки.
Стара тема.
19г. около 95см.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм я мерила никога, защото и без това съм си адски плоската.
С оглед размерите на двойките тук, скоро ще настане дефицит на момичета с малки гърди и респективно ще нарастне търсенето им, така колежката от горния пост може да е е спокойна че акциите и само ще се вдигат![]()
22г, м, гръдна 105, подгръдна 101
Женската версия на тема от сорта на "На 14 съм и ми е 12 санта, зле ли е?"![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"