- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тва е България брато
Ми седнете си на задниците, четете, интересувайте се от физика, от природа, от литература, от чужди езици. На бас, че като спрете да сте коне с капаци, ще си намерите хора, които мислят точно като вас и им се занимава с по-интересни неща от голф, цигари и ланци. За отрицателно време ще спрете да забелязвате разни чалгари и кифли. Това, че не виждате свястните сред стадото, не говори добре за вас. Аз съм от "гъзарската София" (явно така се приема вече тази тъй мила столица) и контактът ми с подобни хора е максимум в дочуването на някой разговор в метрото. Вие, обаче, явно прекарвате завидно време в чалгарски дискотеки, барове, кафенета от онези тъмните и задимените, и тн. Е, съжалявам ви. Идете един път в зоологическата, в природо-научния, в някой парк, в студентска библиотека. Там има млади хора, уверявам ви, и със сигурност не са пияни или пропаднали. Докато се лепите по разни разглезени същества с прекомерни егота, само такива ще виждате.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Сиси, от чалгата и аз не мога да се спася..гърми от балкони и коли навсякъде..ужасно е![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Аз нося оригинален адидас от Париж.Това идиот ли ме прави?Не гледайте в чуждата паница а си гледайте вашата,кой както му харесва така ще живее
Господи, вземи Адел и ни върни Рейхан!
Grumpy old madman
Съгласна.
Пълна мизерия, в ЦЯЛА България.
Пък някой ще ме пита защо не се гордея,че съм българка ..
С тия лафчета "само в България.." баба ми е гонила турците.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
България е страхотна бе. То затова и по 90 хиляди души годишно напускат страната, щото тука е готино, а пък те са сдухани. Полека-лека тази страна си заминава, за съжаление. Виновни обаче са не политиците, които са плюти от всички - виновни са самите хора, че са овце, че ги е страх да застанат зад думите и интереса си и вместо да се борят за правата си, както го правят гърците, те серат по форуми, сайтове и се надъхват във фейсбук със силни клипове и снимки. На улицата те са поредните мишоци, които ги е страх от всичко. Ако има смели хора, това са хулиганите - това поне може да им се признае. Те обаче не предлагат алтернатива, а рушат всичко. Тези, които трябва да градят, или ги е страх, или бягат. Още чакам предсказанието на Ванга за България да се сбъдне, но не знам дали ще го дочакам. И ако минат годините, а аз не виждам развитие, спокойно ще кажа за умрялата пророчица, че животът й е бил напразен, защото можа да помогне на една камара негодници, а на собствената си държава - не можа. И като се замисля отново, може би и това няма да е правилно, защото една птичка пролет не прави.. извод - чакаме чудеса.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
оргинален адидас от Париж...Кючук Париж :Д :Д :Д това от каде си го купил няма значение ...и кво като е оригинален ?! всеки нормален средностатистически българин може да си го позволи.Не те прави идиот , ама не те прави и безсмъртен...Идиот те прави начина ти на мислене,поне според мойте критерии , за друг може да си готин... България - да това е тя и кво ?! няма да се промени . И вие сте такива... с малко повече парички и по-добър външен вид е комбинация правопропорционална на ъгъла на брадичката спрямо гърлото и ограничаване на допустимостта на хора , с които да се общува... и във форуми като тоя цари идилия и всички тук са душевно извисени и можещи и знаещи ... Нормално е масата от путки да харесват такив тип момчета ,какъвто се описва в началото на темата...ако търсиш такава с хубави цици,дупе,прическа ,грим и маникюр ,отнемащи и 70% от времето тва е начина да е намериш...
България си е България - за едни майка , за други мащеха... кадето и да сте , както си го направите така ще е ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Това не е България, това е гледната точка на комплексарите, с които се събираш. Смени компанията и ще ти се отвори кръгозора![]()
@notlike А ти можеш ли да изброиш засегнатите права на тези хора-мишки, за да знаят за какво да се борят? Можеш ли да излезеш на улицата да заговориш конкретно с имена и събития, и да кажеш какво кога е трябвало да се направи, а не е било направено? Щото на общи приказки сме се наслушали. Въобще не виждам даже на улиците как можеш да изкараш една хомогенна смес от хора, която да брани еднакви интереси, щото интересът на повечето е в ощърб на останалите граждани.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
България едно време е била велика и мирна държава, да.
Сега обаче потъва в лайната всеки ден.
То не са кризи, цигани, кифли, чалги, простотии, мутри, бедност, бездомни хора и животни, глад, мизерия, мръсотия, малоумни и прости хора, курви, лайна лайна лайна.
Повръща ми се от тая държава вече, бф.
Добре, че поне не си идвам толкова често, чее
Не, че искам да влизам в спор или нещо подобно, но ми е интересно ТИ направил ли си нещо за България?
+ Не мога да давам мнение за другите, но аз не хленча, аз излагам фактите.
Колкото до това каква ще бъде България утре или догодина, докато половината ни държава е пълна с шибани цигани, а другата с нещата които съм избройла по-горе, едва ли ще се оправи, не зависимо колко хора искат да помагат.
Съгласен съм. Когато хората най-накрая се наканят да излязат навън заедно, те не знаят защо го правят. Единственото, което ги крепи, е омразата към Нещо (тук може да се поставят държавата, парламента, полицията, циганите и т.н.) и агресията. Затова най-активни са хулиганите. Идеята ми е, че е по-добре да не се излиза на протест, вместо да се правим на народ за един следобед.
bijou, може да се започне най-малко с това да си стоиш в България. Поне ще има някакъв шанс да забавим циганската доминация. Но ако ще си с такова негативно отношение, може би мястото ти наистина не е тук.
Спри тревата брато.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Това са глупости. Има толкова много стойностни хора, които въобще не забелязвате, защото ви е кеф да се втренчвате в упадъка на обществото, цъкайки с език. Хубаво е да се почувстваш повече от някого, мда.
Впрочем, ако съдите за "масата" спрямо пубери на 13-16, които ги тресат хормоните и още не знаят на кой свят са, изненада: и те порастват, и те поумняват, и често в университета няма дори да ги познаете.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
България изобщо не е това. Това, че някаква маса хора имат такъв начин на живот, не прави всички такива. Да живяла съм в София през повечето време от живота си и наистина го има това, но има и нормални хора. Това, че ти попадаш в тази група никой не ти е виновен. Така че сорка и да ти кажа само, че мисля че и ти си такъв каквито опиваш другите или поне искаш да си такъв. Лично мнение не ти го натрапвам.
'Щото ние никога не сме се възмущавали и 'щото не е баш т'ва начинът да се изградиш като личност - споделяйки мнение и проучвайки чуждото.Това са глупости. Има толкова много стойностни хора, които въобще не забелязвате, защото ви е кеф да се втренчвате в упадъка на обществото, цъкайки с език. Хубаво е да се почувстваш повече от някого, мда.