.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Вярвам че ще се случи нещо,но ние няма да го усетим,имам предвид,че по това което съм чел е все едно нова година,само че нова година през 4000 или там колко години се преминава в ново измерение или там квото беше..

все едно ние на нова година да треперим,щото нали...календара ни свършва....
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Аз не вярвам. Но сигурно ще има някоя буря тогава.

Ох благодаря ви Сега съм супер уплашена. Много се хващам на тия неща, тъкмо се успокойх, че няма да има край и сега като казвате, че може да има земетресение или цунами и ме хвърлихте в шок Иначе да, вярвам и ми е все тая дали ще е края или не, но лично аз искам да не е Но страшно много ме е страх по начина по който ще умра и дали ще ме болу ала-бала детски глупости

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    bullshit.
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Голям фен Аватара на Богиня
    На 19 имам рожден ден. Та, дори нещо да се случи, едва ли ще го усетя. Декември, като цяло, ми е тежък месец. Много празници, купони, напивки, покупки... все нещо ще се случи измежду тези благи дела, но да видим какво ще е...

И да свърши, и да не свърши - все ми е тая ;д

Т'ва са пълни глупости...Не знам защо изобщо има тема за тая простотия?

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Не,но дори да настъпи не виждам какъв е проблемът...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    Илюминатите със сигурност готвят нещо голямо за 21.12 тази година,но какво е,ще видим тогава
    На илюминатите символисткото число им е 11 а от атентата на кулите близнаци в Америка до 21.12.2012 има точно 11 години 111 дни.
    А 21.12.2012. 2+1+1+2+2+0+1+2=11

Повярвайте ми,нищо от това не е случайно

Някъде имаше статистика за това какво точно са правили на интервал от 11 години,но не мога да я намеря сега
    +1

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Добре кажете ми как е възможно да правят този календар безкрайно дълго време? Все някога трябва да спрат. Това с края на света са пълни глупости, но ако стане поне няма да трябва да си пиша домашното.

Голям фен Аватара на Богиня
    А бе, по тази логика и 2000г. чакахме ли, чакахме, 'ма нищо не дойде... Бааааахмааму!
    Но постът на Юнайтед наистина е забележителен...

kwo cunami w bulgariq ti normalna li si e bratle

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Всички ЩЕ ИЗМРЕМ КАТО КУЧЕТАААААААААА !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Искат по-скоро да ни накарат да вярваме, че нещо лошо ще се случи. А тва, че сами си срутиха кулите, а не някакви терористи си е ясно- за да могат да имат повод да намалят свободата на хората в някои отношения и да казват, че това е с цел" защита " от терористите- затова могат да те подлушват, имат достъп до личната ти информация , само да пожелаят, знаят къде си всеки един момент благодарение на Gsm-a ти. Почнаха да слагат камерки и навсякъде. Следващата стъпка е чип в личната карта - а по нататък и чип в човека. Ще си го инсценират добре, за да го приемете. И понеже обичат да се гаврят с хората, са си направили едни карти- издадени през 90-те години, и най-безцеремонно са показали какво правят там> ето няколко примера.

- това е карта за земетресението в Япония. Вижда се нещо, което прилича на Япония, и радар, който показва сякаш епицентъра на земетресението. Да си спомним и датата - 11. 03. 2011. Хмм както стана ясно обичат числото 11.
    ДА видим тази карта: на нея се вижда един от символите на Токио- часовниковата кука Уако. На картата пише- може да комбинирате 2 катастрофи на 1 място- както знаете, имаше земетресение, а след това, опустошително цунами. И още по-странното е , че часовника сочи 11 и 3.. 11 март . Имат си едно мазно оръжийце наречено Хаарп. На същия ден преди земетресението са излъчвали усилено на честота 2,5- която е предизвикала земетресението. И след това са изтрили данните. Аз лично съм засичала няколко пъти цялостно изтриване на данните им- за да не се разбере, че са правили нещо. Така, че ако не са кеф на 21 декември и решат да си поиграят на богове и да изпробват играчките, тежко ни

Супер фен Аватара на someonerandom
    Боже,и при нас ли дойдоха американските конспирационни теории...
    Можеше и да съм силно притеснен,ако го обявяваха за първи път.Тогава сигурно щяхме да се стреснем.Ама имайки предвид,че през 7-8 години има край на света,какво очакваш?
    А това с ХААРП за мен е пълна глупост,абсолютна безсмислица,произведение на изключително ментално стабилен чичко със станиолова каска,обсипващ света със жизненоважна информация от ръждясала каравана в някоя гора.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    НЕ !!! Щот на нова година ще има жесток купон и не искам да го изпусна.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Боже,и при нас ли дойдоха американските конспирационни теории...
    Можеше и да съм силно притеснен,ако го обявяваха за първи път.Тогава сигурно щяхме да се стреснем.Ама имайки предвид,че през 7-8 години има край на света,какво очакваш?
    А това с ХААРП за мен е пълна глупост,абсолютна безсмислица,произведение на изключително ментално стабилен чичко със станиолова каска,обсипващ света със жизненоважна информация от ръждясала каравана в някоя гора.
    Абе не знам какви са им теориите- тия неща си ги проучвам от години и придобиват смисъл. То е ясно, че не всеки вярва в Хаарп, Нло, духове и др, но не очаквам, че в този форум ще има повече от един двама запознати. И на мен ми се ще светът да е такъв какъвто изглежда, но уви има мноого неща, които не знаем. Просто споделих какво мисля- няма да дойде краят на света в истинският смисъл

разбира се че не :/ Това Беше Просто Филм (2012) Иначе нищо няма да стане... така де може би ще настъпят промени в живота на човека...

М.Д. Казаха,че имало няква нова дата- 2030 година и тогава ще е краят на света.. ама едва ли

Цитирай Първоначално написано от Charismatica Виж мнението
    Абе не знам какви са им теориите- тия неща си ги проучвам от години и придобиват смисъл. То е ясно, че не всеки вярва в Хаарп, Нло, духове и др, но не очаквам, че в този форум ще има повече от един двама запознати. И на мен ми се ще светът да е такъв какъвто изглежда, но уви има мноого неща, които не знаем. Просто споделих какво мисля- няма да дойде краят на света в истинският смисъл
    Харпове марпове и незнам си кво още. Не знам какво си проучвала ама си си изгубила времето за глупости. не сме толкова могъщи и още повече пък тъпи че да си причиняваме природни катаклизми на себе си ... Може би мазохистичното ни подсъзнание направи слънцето да грее по силно ? Или накара американците да си докарат земетресения , торнадота и мега-урагана Санди ? Или пък невероятните технологии са разрушили предишните 5 раси ? Все въпроси с интензивна трудност. Може би идиотското оправдание на природните изменения с човешка намеса ще измести вниманието на човечеството от истинската причина за ставащото ... ето една конспиративна теорийка над която си заслужава да се замислим. A тоя пък дето вижда числото 11 дори в сандвича си може да се свърже с мен за да му дам номера на един много добър и опитен бранша психиатър за да му предпише хапчета. Все едно с на нострадамус предсказанията дето рано или късно ще им се намери съвпадение с някое събитие хоп ето вижте на това е предсказано ,че ще се случи. А относно за 21.12 мога да кажа само , че всичко което е публикувано е една 100 от това което знам . Човек който не допуска възможността за реална опастност, меко казано е неразумен.
    Последно редактирано от antoano : 12-02-2012 на 13:03

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ами вярвам, ама не конкретно като край на света, че ще спрем да съществуваме. Иначе за тогава съм си запазила билет и ще пътувам, дано не става нищо сериозно

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не! Нeщо ще се промени, но няма да е краят ни. Може само да се надяваме Пада се петък, така че мисля да изкарам деня в хубава компания и голяма веселба.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Не! Нeщо ще се промени, но няма да е краят ни. Може само да се надяваме Пада се петък, така че мисля да изкарам деня в хубава компания и голяма веселба.
    И аз вярвам ,че ще се промени нещо само се надявам да е в полза на земята и на живота на него. Ще се случи нещо ,но да е се надяваме да е за добро и да стане така ,че всяка година от тук нататък да празнуваме и 21 декември като начало на новия по-добър свят

Не вярвам в края на света. Преди няколко вечери казаха по новините, че се отменило. Тази вечер пък, казаха, че НЛО кацнало в двора на някакви хора. Първо беше края на света, а сега и НЛО. Просто всичко това е една голяма измислица и само всяват паника в хората. Hahah.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Вяарвам!От месеци се готва за зомби апокалипсиса.

Еми малко ми е едно такова...Ама и да свърши се тая,само да не боли :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си