.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    http://www.prikachi.com/images.php?i...0/5569820B.jpg ндам.. това е... нямах време за украса така че и с това ще се задоволите
    Изглежда прекрасно.

    Може ли рецептата, Марти?
    Последно редактирано от marilyn : 12-04-2012 на 20:01 Причина: редакция
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

    http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

  2. #2
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Изглежда прекрасно.

    Може ли рецептата, Марти?
    разбира се.. аз лично я правя по тази :

    Виенска торта

    Блат:
    150г тъмен шоколад
    200 г масло
    100 г п. Захар
    2 с.л. брашно
    4 яйца
    Блатът се приготвя, като шоклоадът се стопява на водна баня, охлажда се. Маслото се разбива съсд захарта, прибавята се жълтъците един по един, охладения щоколад, брашното и белтъците на сняг + щ. Сол. Сместа се изсипва в намаслена форма – 24 см (при мен 26см и с пекарска хартия) и се пече в загрята на 180° около 40 минути. Центърът може да е леко кремообразен (при мен не беше). Изваважда се от формата и се охлажда.

    Крем/ ганаш:
    200 г тъмен шоколад
    400мл Сметана + 2с. л. п. Захар/
    2 с.л. ром
    Сметаната за ганаша се загрява, прибавя се шоколад, когато се разтопи се маха от огъня, охлажда се и се слага в хладилника най малко за 2 часа. След това се разбива с миксер на пухкав крем, като се прибави ромът.

    Блата се срязва на две и се пълни с 2/3 от крема. Останалият крем се използва за украса.

  3. #3
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    ^ а да.. иначе това отгоре са кокосови стърготини

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си