- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Mitch Lucker е МЪРТЪВ?!?!?!!!!
А авторката хранеше останалите в друга тема, че не е кой знае кво да загубиш родител.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Съгласна съм с този пост. Когато се ебаваме и лигавиме е едно, но тук става въпрос за човешки живот..
Снимката с приятелката му и красивата им дъщеричк, която е последната му направена е адски тъжна..толкова са красиви маскирани.. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc...5ofno1_500.jpg
това отпред е дъщеричката му.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc...2adlo1_500.jpg
ужасужасужас...
Качествената музика възпитава идеи, долнопробната възпитава дебили...
^То като гледам май хората възпитават музиката, пък не се намира кой да възпита хората.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
> Mitch Lucker
> Suicide Silence
> dead
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
как може да го убиждате като не сте чули и една негова песен идиоти за мен беше наи якия металист просто нее чесно почивай в мир приятелю
Какъв металист, какво чудо :Д
20 годишен идиот с гейски глас :Д
Или поне беше :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
Относно смъртта: който няма топки да я приеме - няма, излишно е да говоря.
Относно групата: слаба ракия, прекалено ми бият на кич - единствения YOLO, който признавам е
В този ред на мисли не виждам що леете сълзи и пускате теми, за 1 американец, практически самоубил се на пътя, а не за 20 цивилни жертви в Сирия... Малки паразити.
Темата е стара, но не можах да не се възмутя просто... Как можете да си изливате безпочвената злоба върху Mitch? Той беше прекрасен изпълнител, който с нищо не е заслужил омразата и обидите ви. DennisCobain няма да те нахраня само, защото ако съдя по потребителското ти име, си фен на Kurt, а той ми е идол...
Просто съм възмутена как може дори да не ти трепне окото за това малко детенце, което ще израсне без баща. И не само за детето на Мич, а за всяко едно дете на света, което расте без родител. Толкова безчувствени хора не бях срещала досега... А това колко сте ограничени да пожелавате смъртта на човека само защото е метъл, няма да го коментирам. Айде пожелайте ми и моята смърт сега понеже слушам такава музика... Ех, аман от мишкари ...Ако бях на мястото на админа бих я затворила тая пропита със злоба тема...
Последно редактирано от heartlesandfreaky : 01-28-2013 на 08:22
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
хиляди деца израстват без родители, ама не съм видял да правите тема за тях, че има още едно на хиляди километри от нас, голям чеп
n00bs
Ох, този форум бъка от безчувствени и малоумни хора. ФАКТ.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Значи, да изясня КАК ПО-ТОЧНО Е УМРЯЛ:
Излязъл да кара мотор.
ПИЯН.
Приятелката му го предупредила.
Ама не.
Освен това, Suicide Silence e толкова група, колкото са и Линкин Парк, тоест по-скоро бизнес, отколкото истински изпълнители. За тва можете колкото си искате да ми отричате, ама забележете тенденцията на възрастта и пола на тези, които го защитават тука във форума, пък и извън него...
О, извини ме Pikachu, понеже не съм на 20, ами на 15 не мога да слушам подобна музика ли? LOL, не знаех, че за музиката има възрастова група, благодаря ти, че ми разясни. Официално спирамne, да слушам Nirvana, Bullet for My Valentine, RHCP, Evanescence, Mudvayne, SS, Green Day, BVB, AC/DC и пр. понеже съм твърде малка. Йъп.
Albus Dumbledore.