.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    По принцип имам безпроблемна кожа, но се случва от време на време да ми излезе някоя пъпчица. Боря се срещу проблемите като използвам два вида маска за лице, тоник за лице, и всяка сутрин и всяка вечер си мия лицето с розова вода. Не нося грим

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    За акне ми помага само салицилов спирт

Голям фен Аватара на pepa97
    Дерматолог ,който да те прати на добра козметичка,това е..!

Ако я издам вече няма да е тайна.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от mimi_we Виж мнението
    Ако я издам вече няма да е тайна.
    Много оригинално и полезно на авторката.

Иначе на мен помага лосиона на Акне аут и масло от чаено дърво.

Аз лично първо почиствам лицето си с четка за лице и Ниве Аква Сенсейшън http://www.nivea.bg/products/face-ca...-Cleansing-Gel , след което се мия със сапуна Акне Аут и имам перфектни резултати !

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Измиващ гел/маска на Виши и крем "Здраве" леката формула. Единствените неща, които ми действат и не ми възпаляват лицето.

Пробвала съм наистина много неща, като се почне с всичката козметика на Nivea и се свърши с доста по-скъпи продукти, но единственото, което ми помогна е Zineryt! Купих си го 2 пъти и от вече близо 1 година нямам проблем с акнето, излизат 1-2 пъпки от време на време, но не е каквото беше...

Голям фен Аватара на shutUp
    Аз съм много доволна от тази зелена глина:
    Смесвам с малко вода и нанасям на чисто лице.
    Също така и розова вода , масло от чаено дърво , нощният крем на Ивостин за проблемна кожа.

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Козметичка
    А аз мога да ти кажа,че не е добре да се бяга при козметичка първо трябва да идеш на дерматолог,ако отидеш на козметик докато лицето ти е МНОГО ЗЛЕ (имам предвид пъпка до пъпка) водната пара ги разпространява под кожата.За това отиваш на свестен дерматолог изписва ти антибиотик и специалана мед.козметика и като отидеш след седмица две на преглед и ще ти каже дали да отидеш на козметик!лицето ми беше УЖАСНО но нестина с мн пъпки с бели връхчета една до друга сега най много да ми се появи една две пъпчици на месец и то

аз ходих на дерматолог а след месец и на козметик ползвам ползвам този сапун http://moyata-apteka.com/imeks-sapun/ както и акне аут.Пудра на манхатан защото продутите им са мидицински.И бих казала че пъпки нямам най-много една или две

Хигиена, хора, хигиена. Постоянна хигиена, това е

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Хигиена, хора, хигиена. Постоянна хигиена, това е
    Пълни глупости.Акнето може да е причинено от много други неща.И хигиената е важна де, но има хора, които колкото и да си мият лицето и почистват, пак имат акне.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Пълни глупости.Акнето може да е причинено от много други неща.И хигиената е важна де, но има хора, които колкото и да си мият лицето и почистват, пак имат акне.
    Да, може, но това е рядкост. Нека да бъдем реалисти: ако лицето ти никога не е видяло вода през живота си, няма как изведнъж, когато се сетиш, че аджеба имаш пъпки или акне, тогава да си купиш най-скъпия крем, да го ползваш 2 дни и дотам. Не е въпросът коя марка или колко по-скъп е продуктът, важното е да се ползва ежедневно. В тази възраст всички знаем колко са гади пъпките и акнето.

Абе познавам страшно много хора, които поддържат хигиена на лицето си и цялото им лице е в пъпки така чее...

Момичета,след колко време се появи ефекта от изписаните ви продукти.Преди седмица дерматоложката ми изписа продукти на Aven,обаче пъпки пак се появяват.Какво да си слагам на лицето за да не ми се омазнява толкова.

Цитирай Първоначално написано от sun_ Виж мнението
    Момичета,след колко време се появи ефекта от изписаните ви продукти.Преди седмица дерматоложката ми изписа продукти на Aven,обаче пъпки пак се появяват.Какво да си слагам на лицето за да не ми се омазнява толкова.
    Прави си маски с хума и слагай матиращ крем.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    работа

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Козметичка
    +1

Крем Здраве лека формула + розова вода!

По моята кожа акне никога не е имало. Без никакви усилия, просто имам такава кожа и ген.

Цитирай Първоначално написано от zerouser Виж мнението
    По моята кожа акне никога не е имало. Без никакви усилия, просто имам такава кожа и ген.
    Тогава защо изобщо пишeш в темата, като не помагаш на никой така?

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Аз не правя кой знае какво за лицето ми . Лично го почиствам със салицилов спирт ( 1 %) няколко пъти през деня като се усетя че се е омазнило и ползвам крем на Авен - Клиананс Ка и може да се каже че съм доволна

Мега фен Аватара на SurfSky
    Аз се мажа с един крем , от който съм много доволен . Когато видя че започват да ми излизат пъпчици се мажа вечерта с този крем , и на сутринта се вижда положителната промяна.
    Kрема е крем ''Здраве'' с цинков оксид . Цинковия оксид помага за изгарянето на пъпчиците или нещо подобно .. Абе крема си е 6 :P

Аз лично съм много доволна от сапуна и активния крем на ACNE OUT )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си