- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашата тайна за борба с акнето
По принцип имам безпроблемна кожа, но се случва от време на време да ми излезе някоя пъпчица. Боря се срещу проблемите като използвам два вида маска за лице, тоник за лице, и всяка сутрин и всяка вечер си мия лицето с розова вода. Не нося грим![]()
Дерматолог ,който да те прати на добра козметичка,това е..!
Аз лично първо почиствам лицето си с четка за лице и Ниве Аква Сенсейшън http://www.nivea.bg/products/face-ca...-Cleansing-Gel , след което се мия със сапуна Акне Аут и имам перфектни резултати !
Измиващ гел/маска на Виши и крем "Здраве" леката формула. Единствените неща, които ми действат и не ми възпаляват лицето.
Пробвала съм наистина много неща, като се почне с всичката козметика на Nivea и се свърши с доста по-скъпи продукти, но единственото, което ми помогна е Zineryt! Купих си го 2 пъти и от вече близо 1 година нямам проблем с акнето, излизат 1-2 пъпки от време на време, но не е каквото беше...
Аз съм много доволна от тази зелена глина:
Смесвам с малко вода и нанасям на чисто лице.
Също така и розова вода, масло от чаено дърво
, нощният крем на Ивостин за проблемна кожа.
![]()
А аз мога да ти кажа,че не е добре да се бяга при козметичка първо трябва да идеш на дерматолог,ако отидеш на козметик докато лицето ти е МНОГО ЗЛЕ (имам предвид пъпка до пъпка) водната пара ги разпространява под кожата.За това отиваш на свестен дерматолог изписва ти антибиотик и специалана мед.козметика и като отидеш след седмица две на преглед и ще ти каже дали да отидеш на козметик!лицето ми беше УЖАСНО но нестина с мн пъпки с бели връхчета една до друга сега най много да ми се появи една две пъпчици на месец и то
аз ходих на дерматолог а след месец и на козметик ползвам ползвам този сапун http://moyata-apteka.com/imeks-sapun/ както и акне аут.Пудра на манхатан защото продутите им са мидицински.И бих казала че пъпки нямам най-много една или две
Да, може, но това е рядкост. Нека да бъдем реалисти: ако лицето ти никога не е видяло вода през живота си, няма как изведнъж, когато се сетиш, че аджеба имаш пъпки или акне, тогава да си купиш най-скъпия крем, да го ползваш 2 дни и дотам. Не е въпросът коя марка или колко по-скъп е продуктът, важното е да се ползва ежедневно. В тази възраст всички знаем колко са гади пъпките и акнето.![]()
Абе познавам страшно много хора, които поддържат хигиена на лицето си и цялото им лице е в пъпки така чее...![]()
Момичета,след колко време се появи ефекта от изписаните ви продукти.Преди седмица дерматоложката ми изписа продукти на Aven,обаче пъпки пак се появяват.Какво да си слагам на лицето за да не ми се омазнява толкова.
По моята кожа акне никога не е имало. Без никакви усилия, просто имам такава кожа и ген.![]()
Аз не правя кой знае какво за лицето ми . Лично го почиствам със салицилов спирт ( 1 %) няколко пъти през деня като се усетя че се е омазнило и ползвам крем на Авен - Клиананс Ка и може да се каже че съм доволна![]()
Аз се мажа с един крем , от който съм много доволен . Когато видя че започват да ми излизат пъпчици се мажа вечерта с този крем , и на сутринта се вижда положителната промяна.
Kрема е крем ''Здраве'' с цинков оксид . Цинковия оксид помага за изгарянето на пъпчиците или нещо подобно .. Абе крема си е 6 :P
Аз лично съм много доволна от сапуна и активния крем на ACNE OUT)