.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

От половинката получавам почти всеки ден, но не ги приемам за много достоверни - пристрастен е човека (прави ги дори когато съм болна, с течащ нос и рошава коса ). Приемам за по-искрени комплиментите направени от приятели и колеги.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Schtefito Виж мнението
    От половинката получавам почти всеки ден, но не ги приемам за много достоверни - пристрастен е човека (прави ги дори когато съм болна, с течащ нос и рошава коса ). Приемам за по-искрени комплиментите направени от приятели и колеги.
    Ами обича те човека, затова. Щом те обича значи за него си най-красивата

Цитирай Първоначално написано от raia338 Виж мнението
    Здравейте,момичета.Искам да ви попитам често ли получавате комплименти как изглеждате,как се обличате ,колко сте красиви и тн...Мислите ли ги за искрени,ако са от непознато момче например.Ако получите комплимент от непознат (наприемр в социланата мрежа) мислите ли,че е искрен(а не просто изтъркан сваляч),радвате ли се ,че ви правят комплименти,дори и непознати.Аз лично изобщо не вярвам на непознат ,когато ми направи комплимент,защото мисля,че не е искрено...
    Получавам доста често и им се радвам, когато са от близки хора, защото знам, че са искрени. От непознати на улицата също доста често. Не мисля, че не са искрени, защото просто се разминавам с някой и ми казват имаш много готино яке, или обувки, или очи,или коса, или изглеждаш страхотно и тн. Харесват ми комплиментите, карат ме да се усмихвам, но разбира се зависи как са казани, ако е нещо просташно ще подмина и ще се направя, че не съм чула нищо. Аз самата правя комплименти само, когато наистина ги мисля.

Супер фен Аватара на tonssy
    Получавам доста често да. Радвам се и когато са от близки хора, приятели, както когато и непознат или не чак толкова близък ми направи комплимент (дали ще е за косата ми, усмивка, стил на обличане и т.н.) Такива малки неща винаги ме карат да се усмихвам.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Доста рядко,но когато получа и ги сметна за достоверни естествено се радвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си