- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Често ли получавате комплименти
От половинката получавам почти всеки ден, но не ги приемам за много достоверни - пристрастен е човека (прави ги дори когато съм болна, с течащ нос и рошава коса). Приемам за по-искрени комплиментите направени от приятели и колеги.
Ами обича те човека, затова. Щом те обича значи за него си най-красивата
Получавам доста често и им се радвам, когато са от близки хора, защото знам, че са искрени. От непознати на улицата също доста често. Не мисля, че не са искрени, защото просто се разминавам с някой и ми казват имаш много готино яке, или обувки, или очи,или коса, или изглеждаш страхотно и тн. Харесват ми комплиментите, карат ме да се усмихвам, но разбира се зависи как са казани, ако е нещо просташно ще подмина и ще се направя, че не съм чула нищо. Аз самата правя комплименти само, когато наистина ги мисля.
Получавам доста често да. Радвам се и когато са от близки хора, приятели, както когато и непознат или не чак толкова близък ми направи комплимент (дали ще е за косата ми, усмивка, стил на обличане и т.н.) Такива малки неща винаги ме карат да се усмихвам.
Доста рядко,но когато получа и ги сметна за достоверни естествено се радвам.![]()