Първоначално написано от bloodyF ще пробвам щрудела, защото забравих да уточня, само да не са мъфини :Д а ирти, нещо като се пробвам да правя и става много воднист и се отказах вече как така ? карамела т.е. захарта ти е повече или ? щото аз като правя ми става перфект - особено ако е с кроасани с шоколад вътре...
Първоначално написано от FuCKkK13 ако е с кроасани с шоколад вътре... ау този е невероятен
My name is Melissa And I am sixteen I like to touch your body , I like to lick your skin Don't worry if I am Just a little girl Everything you want I can do more and more
Първоначално написано от FuCKkK13 как така ? карамела т.е. захарта ти е повече или ? щото аз като правя ми става перфект - особено ако е с кроасани с шоколад вътре... не, на дъното остава ВОДА.. НякфаНикаква, и мама каза, че е от това, но няма от къде да изнамеря истинско кутия или бутилка от магазина...това е.. Ина, честито :P
Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./
Първоначално написано от bloodyF не, на дъното остава ВОДА.. НякфаНикаква, и мама каза, че е от това, но няма от къде да изнамеря истинско кутия или бутилка от магазина...това е.. Ина, честито :P Да не би да взимаш обезмаслено мляко? И аз си правя с купено мляко, ама ми се получава винаги.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Правила