ще пробвам щрудела, защото забравих да уточня, само да не са мъфини :Д а ирти, нещо като се пробвам да правя и става много воднист и се отказах вече
Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./
Първоначално написано от bloodyF ще пробвам щрудела, защото забравих да уточня, само да не са мъфини :Д а ирти, нещо като се пробвам да правя и става много воднист и се отказах вече как така ? карамела т.е. захарта ти е повече или ? щото аз като правя ми става перфект - особено ако е с кроасани с шоколад вътре...
Първоначално написано от FuCKkK13 ако е с кроасани с шоколад вътре... ау този е невероятен
My name is Melissa And I am sixteen I like to touch your body , I like to lick your skin Don't worry if I am Just a little girl Everything you want I can do more and more
Първоначално написано от FuCKkK13 как така ? карамела т.е. захарта ти е повече или ? щото аз като правя ми става перфект - особено ако е с кроасани с шоколад вътре... не, на дъното остава ВОДА.. НякфаНикаква, и мама каза, че е от това, но няма от къде да изнамеря истинско кутия или бутилка от магазина...това е.. Ина, честито :P
Първоначално написано от bloodyF не, на дъното остава ВОДА.. НякфаНикаква, и мама каза, че е от това, но няма от къде да изнамеря истинско кутия или бутилка от магазина...това е.. Ина, честито :P Да не би да взимаш обезмаслено мляко? И аз си правя с купено мляко, ама ми се получава винаги.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от bloodyF ще пробвам щрудела, защото забравих да уточня, само да не са мъфини :Д а ирти, нещо като се пробвам да правя и става много воднист и се отказах вече воднист става когато не е хубаво млякото, попринцип
Весииии Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Правила