- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перверзна съм...
Shut the fuck up, bitches!
Къде сте бе праведни съдници мамини! Да, за всички тия, които са толкова праведни дори и в мислите си. Да бе, а аз ям доматите с колците..Не мога да не призная какво впечатление ми направиха коментарите на всички, които подкрепиха Doom за първия му коментар. Той много ли ви изплаши? Не мога да не споделя възмущението си от това, как в другите теми повтаряте как не е хубаво да наричаш някого с такива цветни епитети, затова че обича това и това или прави друго. Всичките сте яките еманципирани госпожици, които си защитават правата и изведнъж..о.О обърнахте лопатата. Странно нали? Доста безхарактерни дори във форум.. И не ми казвайте, че не ви познавам и нямам право да ви определям като мешести (щото и за мекотели не ви бива), защото вие направихте точно това, като нарекохте едно непознато момиче курва.
Относно мненията на Doom-отлични съждения, само с една забележка: пост 1: Ти си курва; пост 2: Аз не исках да кажа курва и нямах предвид това.; Кофти израз.. И ясно че не може да се определи добро и лошо, но думата курва ти е ясно с какво се свързва..доста време ще загубиш да обясняваш, че то не е баш така. Всички жени са курви и всички мъже са курвари що се отнася до секс. Но самите думи тежат на повечко нива, което ги прави неприятни.
По темата: Това да имаш перверзни мисли не е лошо нещо. Това да ги проектираш върху рандом хора-също. Има хора, които могат да говорят за това, има и такива, които не могат. Аз също понякога правя "намеци". То не са и намеци, а просто въвеждам сексуален аспект в темата, на която се говори. Всъщност всички се забавляваме от това. Неща от сорта на "и трябва секретарка да си вземеш, не е на нивото ти ти сам да си вдигаш ...телефона" са просто ОК. Това е моя реплика, ясно си личи на къде клони, но все пак не смятам, че с това съм изневерила на приятеля си. Всъщност имам достатъчно въображение, захранвам го с различни представи, различни хора, но сексуално съм моногамна (за сега лол) и приятеля ми е доста доволен. Какво повече ^^ А и всичките момчета, които се изказаха..курви, курви, ама обичате перверзни момичета, които да ви пускат ляля, ама пак недоволствате. Няма угодия ..
Към авторката: Ако предизвикваш с поведението си крайно неприятни реакции, просто се опитвай да държиш мислите си за себе си. Мисля, че това е достатъчно![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!