.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 126
    Хич не ми се вярва само това да е причината да те мисли за обратен, особено като ти гледам ника, ама айде
    А колкото до мението му, докато живееш на негови разноски в неговата къща , ще трябва да се съобразяваш

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Проблема не е в баща ти, а в теб.Със сигурност.

Прави се,че го слушаш и не му говори.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Reenata Виж мнението
    аз имам впечатлението,че вкъщи само за косми говорите
    Абсолютно :Д

Стига си се филмирал-йети бил, не знам си какво..
    Хората какви проблеми имат, ти с какво се занимаваш.
    Лигльо.

Повече от фен Аватара на glam_girl
    До създателя на темата:
    Всеки има право да бъде себе си, да се харесва такъв, какъвто е! Винаги ще има хора, които няма да са съгласни с твоите виждания и идеали, ще те обиждат и ще те гонят заради това, което си... Важното самия ти да се чувстваш удобно в кожата си и да не обръщаш внимание на мнението на околните...

Абе не знам според мен е добре да е по-малко окосмен Примерно някой мускулест пич като мине по улиците повечето пъти не виждам нито едно косъмче под мишниците,по краката или по корема/гърба Ама и е фулл с татуси примерно. Ще те посъветвам ръцете да не ги пипаш освен ако не са много космати поне нещо космато остави по теб за да не те мислят за женствен.

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от KiroBaby Виж мнението
    Хай баща ми постоянно ми прави проблеми за това че си бръсна краката ръцете тялото и подмишниците. За него това че аз се подържам и имам лична хигиена е педалско и постоянно ми вика че съм женствен. Казва ми че ако разбере че имам бойфренд ще ме пречука. Как да го накарам да спре ме обижда? Той разсъждава като дъртофел. ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП

Дайте съвети и хейтъри да не пишат

Ами нападни го и ти бе!Толкова ли не ти идва акъла...Като ти вика,че си женствен ти пък му кажи,че светът не е още в 1950,а е продължи напред...Нападни го с хигиената му!
    Баща ми е по в час с тези работи...До скоро си обезкосмяваше гърдите,ръцете и т.н. обаче дядо ми е точно като баща ти...Абсолютно същите изрази без пречукването Като го "нахокам" относно хигиената му и спира и повече не се обажда.1-2-3 пъти ми мрънкаше после спря...
    Успех!
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

еми аз ходех брадясал като коч :0 защото не ми даваха да се бръсна и сега ходя щот ме мързи да се бръсна d; d;d ;
    - бате по добре недей d;

:d brasnesh si krakata ti si geiii absoliutno toi e prav

Баща ти е прав- женствен си. Спирай да се бръснеш, че не знам коя ще те хареса такъв.

Фен
    Град
    Sofia
    Авторе, за малко само недей да се обиждаш и прочети надолу. Ако си трол- да си жив и здрав, ако не си - те! , чети. Потните жлези са най-много по лицето, ходилата, дланите и под мишниците. Разбираемо е и е приемливо да се бръснеш на тия места, ако имаш косми там. Въпреки ч съм против, сега такава била модата- момчетата да си бръснат краката. Е какви косми трябва да имат там, ебати, за да им топлят толкова много, че чак да се потят!? И аз имам косми по краката, ма не са потя там някак си. За ръцете- там има дори по-мало косми отколкото са ти на краката. Три косъма как точно ти запарват ръцете, че да се потят?! За гърдите няма да говоря, щото не ми е ясно какво имаш там да го бръснеш. Не е обида към тебе, просто на 16 никой няма косми по гърдите (има и някои изключения де, ама да не се хващаме за тях). Освен това не подхожда на мъж да си бръсне ръцете. Факт. Виж няколко истински мъже, които жените харесват. Примерно Надал (според някаква женска класация перфектният мъж имал неговети ръце) - здрави, силни, с мускулии, забележи, с косми. Сакън! Ами Бекъм да речем или Брад Пит, или Джони Деп- те да не би да си бръснат ръцете и гърдите, че и веждите сигурно? Ама ги харесват, бе да му се не види!
    На днешно време бива да се бръснеш, ама поне ръцете и сраката остави, или поне само ръцете недей. Никое момче над 13 не харесва голи охлюви. Проверено е от по-големите от тебе. Иии втора точка- не е необходимо да нямаш ни един косъм, за да си чист. Взимай по някой душ всеки ден, ползвай някой хубав дезодорант, пък нека да си се омирисал за 12 часа! Като нямаш косми никъде и не се къпеш 5 дена, да не би да е много хубаво? Точно толкова, колкото, ако имаш косми. Така че поддържай хигиена по-скоро със вода и сапун, отколкото със бръсначка. А и си е занимавка да се бръснеш целия всеки ден. На мене лично наболите косми(освен по лицето) са ми противни. Те тава е!
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

излез от килера и баща ти ще спре да те обижда
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

ха ха ха х а, кироБейби... и не бил гей.... малко е ПЕДАЛСКО да се каже и йетито за 2-3 затвратника ме разби :ДДД

А нали се сещате, че профила на един от най-успешните бг влогъри е baevbabybg
    Киро, пусни някоя снимка в цял ръст, да те видим, так нищо умно не можем да ти кажем

хаха не се бръсни стани като бялата стъпка

ПЪРВО трява сам да си изясниш обратен ли си , или не .
    СЛАД ТОВА говори с родителите си .
    ТОЧКА.

Лично за мен бръсненето е педалско..но е и грозно като видя момче с 2 кг вълна по краката .. както и да е ..решението вече го прочете ..

Бръснеш си ръцете? Е , баща ти има основания...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от KiroBaby Виж мнението
    всички които казаха че съм гей са педали и си избиват комплексите като обиждат другите хора
    А ти си тъпа ограничена лейка, която вместо да се бръсне, трябва да прочете учебника по български. Бръсни си оная работа, лицето и мишниците от хигиенна гледна точка, но гърди, ръце, крака и така нататък е твърде гнусно. Ако искаш да си хванеш ГЪРЛФРЕНД, а не БОЙФРЕНД, натрупай мускули, дръж се мъжки, дори се прибери с насинено око. Всички над мен ти казаха същото. Каква по-голяма помощ искаш?!

Голям фен Аватара на slimbo
    ^ ти си идиот кои идиот си бръсне краката , ако бях момче бих спряла до подмишниците !!!!!!!!!!! Баща ти е прав тва е женствено НЕ БИХ ТРЪГНАЛА С ТАКОВА МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    бръснеш си ръцете ..... това малко звучи...

Момче ако моят син е такаво малко педалче като теб първо ще го набия а после ще го изпратя във военно училище . Много момчета се поддържат и не преличат на гейове . Много ама много си зле !!! Незнам как другите в темата са се занимавали с теб малък пиклъо .

Хаххахаха...Кви сте такива момчетата днес бе! Баща ти е прав-ти си гей. Мъжете не се бръснат. Е ся подмишниците и гърдите да, ама краката и ръцете...Женствен си! Дори ника ти е KiroBaby- да не си фен на Джъстин Бийбър, или на Азис...
    Слушай ся- спирай да се бръснеш, вземи да тренираш(не балет) и си хвани приятелКА. Щот все пак аз съм, момиче, а не си бръсна краката и ръцете и тренирам на лостове- засрами се.

ААААААААААААААААААААААААА АААААААААХАХХХХАХАХАХХАХА ХХАХАХАХАХ КироБейби ХАХХААХАХАХАХАХХАХАХА

е не...разби ме

Супер фен Аватара на wiiwa
    ''kiroBaby" ''бойфренд'' '' ХЕЕЕЕЕЕЕЛППП'' ??!! Дали си гей или не - не знам , но си си женствен. А за бръсненето, освен подмишниците и слабините, друго не си бръсни.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    ''kiroBaby" ''бойфренд'' '' ХЕЕЕЕЕЕЕЛППП'' ??!! Дали си гей или не - не знам , но си си женствен. А за бръсненето, освен подмишниците и слабините, друго не си бръсни.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си