.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: пиърсинг

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Имам 5 на ушите, едната е на хрущяла. Още нямам на друго място, но следващата година бягам да се дупча. :д БТВ къф е тоя пистолет, в 21ви век живеем - има хиляди сайтове, в които пише къде и как става, хиляди пиърсъри и студиа. Махни обецата от пистолета по възможно най-бързия начин и си купи истинска обеца, най-добре обаче отиди в студио да ти я сложат. И не се ползва абокат, а игла за пиърсинг. Самата игла е остра и куха в началото си и само куха в другия край и по веждите няма много (даже почти никакви) нервни окончания, че да боли. Ебати, как ти е дърпала веждата тая... Като си представя и чак ме боли. :хх

Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Имам 5 на ушите, едната е на хрущяла. Още нямам на друго място, но следващата година бягам да се дупча. :д БТВ къф е тоя пистолет, в 21ви век живеем - има хиляди сайтове, в които пише къде и как става, хиляди пиърсъри и студиа. Махни обецата от пистолета по възможно най-бързия начин и си купи истинска обеца, най-добре обаче отиди в студио да ти я сложат. И не се ползва абокат, а игла за пиърсинг. Самата игла е остра и куха в началото си и само куха в другия край и по веждите няма много (даже почти никакви) нервни окончания, че да боли. Ебати, как ти е дърпала веждата тая... Като си представя и чак ме боли. :хх
    и какво като сме в 21 век.. не ми се вярва пистолета да е измислен преди иглата..
    нали не си вярваш, че ще я махна заради някакво мнение в тийн форум?!... Обецата ми е истинска, каквото и да означаваше това...
    Никой не ми е дърпал веждата... не ме болеше нито като ми я слагаха, нито след това... и да сега не е подута, не е зачервена и дори не излизат разни гнусотийки, както става по принцип =)
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си