Интересно ми е как всички подхождате с мисълта, че авторката (в случай, че се навие да има бебе на 18 ) ще седи денонощно до бебето си...
Някой вярва в това?
Според мен ето как ще се развият нещата:
1. Тя е на 17 - забременява.
2. Той, докато тя е все още бременна, решава, че все още му се живее. Слага й рога - по-големи и по-краси от тези на най-красивия елен!
3. Карат се - нещо вълшебната идилия в главата на момичето почва да изчезва. А коремът вече е голям - 7-8 месец.
4. Момичето - видяло се в сериозен проблем, прави нещо съвсем "необичайно" - връща се при мама и при тате.
5. Девети месец - бебето й маха с малка ръчичка.
6. Тя е вече горда майка - снима бебето - показва го на цял свят, чрез любезното съдействие на знайни и незнайни социални и несоциални Интернет мрежи.
7. Първите няколко дни - готова да се покаже пред мама, че й тя може да повива детето.
8. Получава предложения от приятелите и приятелките си да излязат да се забавляват - пред дилема е... Да изляза/да не изляза. Решава - все пак да излезе - бебето е малко (няма да има спомени), пък тя е млада. Майка й е в къщи - тя ще го гледа...
9. Влюбва се в друг - ама как да му каже, че ако той я приеме с всичките й "предимства и недостатъци", то той ще стане "татко" на момента.
10. В крайна сметка: бебето е виновно, че е случило на подобна майка. Не го е срам.
11. Историята се повтаря още няколко пъти. Детето се сдобива с нови братчета и сестричета - всичките от различни татковци.

Такаааа - тоя сериал аз поне вече съм го гледал - по-точно всяка събота (по Нова телевизия). Там има един водещ - Карбовски се казва, в чийто репортажи за една "малцинствена" група в България гореописаната история е ежедневие.
Въпреки, че като се замисля, така както са тръгнали нещата не е далеч момента, когато българчетата ще имат сексуалното възпитание, образование и култура на циганетата.
От днес съм потребител в този форум, едва вчера научих за него и то напълно случайно. Какво ми направи впечатление до този момент - маса (наистина красиви и привлекателни - не трябва да си кривя душата) момичета на по 15 пишат как нормалния секс им доскучал и са решили да разнообразят с анален, орален, дабъл пенетрейшън и т.н. секс. Та днес това го правят на 15, утре - на 13 и ето на - ще се различаваме от манго-тата единствено по кожата. Видно е, че възпитанието, образованието и културата на малцинството не може да се изкачи до нашето, затова нашето ще се принизи до тяхното.
Та да не се отплесвам - така след някой и друг (бял) ден ще четем тук или някъде другаде как на 13 момичето се ебало за пръв път. На 13 и 2 месеца - ебано и отзад. На 13 и 4 месеца - ебано едновременно от няколко момчета (защото обича да експериментира). На 14 (ако е от малък град) за нея вече ще се носят градски митове и легенди.

Авторката, както и всеки един друг тук, спокойно може да ме нарече тъпанар, "дядка" (все пак вече не съм на 15 или 16, а на 26 г. и половина) и задръстеняк, ама да не се казвам ... (както си се казвам), ако нещата не се развият по-гореописания начин!