.
Отговор в тема
Страница 49 от 102 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 2530
    Banned Мега фен
    за мн години на всички ! Да сте живи и здрави,всеки ден да сте с усмивка на лицето, да не се разочаровате от нищо и успеха да ви следва постоянно ! и във връзка с темата ни - да продължавате да се грижите за косите си и в края на годината да можете да кажете,че за вас самите имате най-хубавата грива !

weheartiit - ако изсушава някаква маска с масло или .. абе я кажи каква ти е точно косата ?

lqlq89 - благодаря много иначе от снимката блясък не мога да видя,заради самата снимка,но определено имаш гъста и плътна коса ! браво.. и бтв. позната си ми от някъде

Супер фен Аватара на fizzyg
    Направих си снимки току що
    сниhttp://prikachi.com/images/412/5687412W.jpg

http://prikachi.com/images/411/5687411P.jpg -нищо,че е леееко размазана.. :Д

http://prikachi.com/images/413/5687413L.jpg

Супер! Много ми харесват чупките ти
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    lqlq89 - благодаря много иначе от снимката блясък не мога да видя,заради самата снимка,но определено имаш гъста и плътна коса ! браво.. и бтв. позната си ми от някъде
    Снимката е тъмна, да. Блясък имам, много съм доволна. Правена е септември месец.
    Ще си снимам само косата скоро. Беше пораснала малко, но след като ме подстригаха ми я скъсиха с два пръст някъде и ми е на черта.

fizzyg много ми харесва косата ти. Накъдрена ли е или това ти е естествената? Боядисвала ли си се? Имаш страхотен цвят.

П.п http://prikachi.com/images/587/5687587a.jpg
    Тук се бях правила с тъмния кестеняв балсам на Престиж. Какъв цвят мислите, че ще ми отива, както прическа и бретон?
    Ето снимка и в близък план на лицето - http://prikachi.com/images/182/5687182D.jpg
    Последно редактирано от lqlq89 : 01-02-2013 на 11:15
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Благодаря,Джоли

Ляля,естествената ми е ,не съм се боадисвала никога,а цвета от слънцето ми става много..странен До естествено руси кичури съм стигала ..

На теб мисля,че ще ти ходи прав бретон и повече обем в корените сякаш

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението

На теб мисля,че ще ти ходи прав бретон и повече обем в корените сякаш
    и аз това си помислих, но нямаше да го казвам, защото това е моята прическа и според мен е най-хубава за всички. пък.
    другият ми съвет е да си подчертаваш скулите, защото имаш хубави скули и устни и вежди и ще ти отива
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Прав бретон ми бяха направили веднъж, но не се харесах изобщо. Аз исках плътен, те ми го бяха минали с филажната ножица и беше станал много рядък.
    А за обем на снимката имам вафлички, но изобщо не ми правят обем. Аз с начупена коса най-се харесвам, заради обема.
    Трябва да се науча и да се топирам, че изобщо не мога. Или трябва да си взема някоя по-добре преса за вафлички.

А за скулите също не съм се научила да си ги подчертавам. Винаги си мисля, че не съм си сложила както трябва и си го махам ружа. МОже ли някакви съвети как да си слагам руж както трябва и как да постигам добър обем?

JoLLiE92 Може ли да видя твоя обем?
    Последно редактирано от lqlq89 : 01-02-2013 на 11:26
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Моят е прав и плътен, мразя тея тънките филираните, но пък на някои им стоят добре. Защо не им каза, че искаш плътен? И като видя филажната ножица защо не каза "НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!"
    Откажи се от вафлите и тупиранките, не са никак хубави. По-добре едно добро издухване със сешоар.
    Аз нямам претенциите да съм много добра в подчертаване на скули, така че по-добре виж в youtube някое клипче на някой гримьор или момиче, което умее да се гримира добре.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

За филажната ножица, не казах нищо, защото все пак съм при професионален фризьор и те уж могат да преценят на кои какво ще им отива ама явно не.
    И с риск да се повторя и понахалствам може ли снимка на твоята коса, за да видя как долу-горе трябва да се получи и при мен издухването със сешоар? А за ружа аз не мога да преценя кой цвят точно ще ми отива. Мисля си за прасковено нещо или не знам и аз вече.

Голям фен Аватара на monroe999
    поръчах си аргановото масло NASHI йееееееееееееееееееееееей

^^ Честитоооо

О, аз доста се меся на фризьорите ако преценя, че не ме разбират. Моята поне знае точно какво искам и вече дори не я гледам какво прави. Разговорът се свежда до "Същото? Същото."
    Аз не се продухвам като за обем. Трябва да се науча по-добре ;д пак- клипчета в youtube. Просто не мисля ,че моята коса е чак като за пример. За ружа - ако си по-бяла - по-розов, ако си по-тъмна по-оранжев или кафеникав, зависи как ти харесва. Аз лично съм с бронзови перли без НИКАКЪВ нюанс розово-оранжево-червено, просто защото не ми харесва

monroe999 Честито! Колко пара?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

45

Благодаря на всички за вниманието! {}{}{}

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    45
    А мен с моите 39 ме заболя сърцето. Ягодке, как случи тая офертичка за 31??

lqlq89 пак заповядай Дано се включи някой по-полезен
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

е 39+доставка... не само сърцето ме боли

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Направих си снимки току що
    сниhttp://prikachi.com/images/412/5687412W.jpg

http://prikachi.com/images/411/5687411P.jpg -нищо,че е леееко размазана.. :Д

http://prikachi.com/images/413/5687413L.jpg
    хубава е и има блясък,което е един от показателите за здрава коса,така че браво !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Прав бретон ми бяха направили веднъж, но не се харесах изобщо. Аз исках плътен, те ми го бяха минали с филажната ножица и беше станал много рядък.
    А за обем на снимката имам вафлички, но изобщо не ми правят обем. Аз с начупена коса най-се харесвам, заради обема.
    Трябва да се науча и да се топирам, че изобщо не мога. Или трябва да си взема някоя по-добре преса за вафлички.

А за скулите също не съм се научила да си ги подчертавам. Винаги си мисля, че не съм си сложила както трябва и си го махам ружа. МОже ли някакви съвети как да си слагам руж както трябва и как да постигам добър обем?

JoLLiE92 Може ли да видя твоя обем?
    неееееееееееее ! недей да се тупираш.. по зле е и от вафличките... може да им е минала модата,да са банални и т.н. но поне не увреждат толкова косата колкото тупирането,а и рядко след тупиране някои може да си направи косата хубаво т.н. да не прилича на кошница

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    fizzyg, мерси. Много ми харесва медния оттенък в твоята <3

Иначе искам да попитам какво да правя с моята коса. Отрязаха ми нацъфтялото, но в момента завършва много рязко, някак - коса, коса, бум. Хич не ми харесва така :с

неееееееееееее ! недей да се тупираш.. по зле е и от вафличките... може да им е минала модата,да са банални и т.н. но поне не увреждат толкова косата колкото тупирането,а и рядко след тупиране някои може да си направи косата хубаво т.н. да не прилича на кошница
    може СЪВСЕМ малко вафли и отгоре с нормална коса, че да не се виждат. Но както много рядко след тупиране изглежда добре, така и много рядко не се ОЛИВАТ с вафлите. ;/
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit

weheartiit - ако изсушава някаква маска с масло или .. абе я кажи каква ти е точно косата ?
    сухичка ми е иначе и на теб всичко да ти се връща,което каза !

fizzyg - многоооо ми харесва цвета и косата ти <3

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    сухичка ми е иначе и на теб всичко да ти се връща,което каза !

fizzyg - многоооо ми харесва цвета и косата ти <3
    значи едно масло ще ти е маската- нищо повече.. или хубав зехтин и толкова

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    може СЪВСЕМ малко вафли и отгоре с нормална коса, че да не се виждат. Но както много рядко след тупиране изглежда добре, така и много рядко не се ОЛИВАТ с вафлите. ;/
    говорим за нормален обем,а с тупиране дори и обема да не е 2 метра пак рядко стои хубаво - има разлика

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    fizzyg, мерси. Много ми харесва медния оттенък в твоята <3

Иначе искам да попитам какво да правя с моята коса. Отрязаха ми нацъфтялото, но в момента завършва много рязко, някак - коса, коса, бум. Хич не ми харесва така :с
    смисъл ? да се подстрижеш или ?

Съгласна съм, че вафлите са по-добре от тупирането. Ама зависи и от вафлите, има едни много едри .. На мен обаче все ми изглежда, че накъсва косата това. Всички тук сме съгласни, че най-красивата коса е здравата коса. Аз на моята не и правя толкова прически и т.н., просто гледам да изглежда добре.
    Тези продукти за обем - спрейове, пудри, шампоани и други , не действат ли?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове