- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
за мн години на всички ! Да сте живи и здрави,всеки ден да сте с усмивка на лицето, да не се разочаровате от нищо и успеха да ви следва постоянно ! и във връзка с темата ни - да продължавате да се грижите за косите си и в края на годината да можете да кажете,че за вас самите имате най-хубавата грива !
weheartiit - ако изсушава някаква маска с масло или .. абе я кажи каква ти е точно косата ?
lqlq89 - благодаря многоиначе от снимката блясък не мога да видя,заради самата снимка,но определено имаш гъста и плътна коса ! браво.. и бтв. позната си ми от някъде
![]()
Направих си снимки току що![]()
сниhttp://prikachi.com/images/412/5687412W.jpg
http://prikachi.com/images/411/5687411P.jpg -нищо,че е леееко размазана.. :Д
http://prikachi.com/images/413/5687413L.jpg
Супер! Много ми харесват чупките ти![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Снимката е тъмна, да. Блясък имам, много съм доволна. Правена е септември месец.
Ще си снимам само косата скоро. Беше пораснала малко, но след като ме подстригаха ми я скъсиха с два пръст някъде и ми е на черта.
fizzyg много ми харесва косата ти. Накъдрена ли е или това ти е естествената? Боядисвала ли си се? Имаш страхотен цвят.
П.п http://prikachi.com/images/587/5687587a.jpg
Тук се бях правила с тъмния кестеняв балсам на Престиж. Какъв цвят мислите, че ще ми отива, както прическа и бретон?
Ето снимка и в близък план на лицето - http://prikachi.com/images/182/5687182D.jpg
Последно редактирано от lqlq89 : 01-02-2013 на 11:15
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Благодаря,Джоли
Ляля,естествената ми е ,не съм се боадисвала никога,а цвета от слънцето ми става много..страненДо естествено руси кичури съм стигала ..
На теб мисля,че ще ти ходи прав бретон и повече обем в корените сякаш![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Прав бретон ми бяха направили веднъж, но не се харесах изобщо. Аз исках плътен, те ми го бяха минали с филажната ножица и беше станал много рядък.
А за обем на снимката имам вафлички, но изобщо не ми правят обем. Аз с начупена коса най-се харесвам, заради обема.
Трябва да се науча и да се топирам, че изобщо не мога. Или трябва да си взема някоя по-добре преса за вафлички.
А за скулите също не съм се научила да си ги подчертавам. Винаги си мисля, че не съм си сложила както трябва и си го махам ружа. МОже ли някакви съвети как да си слагам руж както трябва и как да постигам добър обем?
JoLLiE92 Може ли да видя твоя обем?
Последно редактирано от lqlq89 : 01-02-2013 на 11:26
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Моят е прав и плътен, мразя тея тънките филираните, но пък на някои им стоят добре. Защо не им каза, че искаш плътен? И като видя филажната ножица защо не каза "НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!"![]()
Откажи се от вафлите и тупиранките, не са никак хубави. По-добре едно добро издухване със сешоар.
Аз нямам претенциите да съм много добра в подчертаване на скули, така че по-добре виж в youtube някое клипче на някой гримьор или момиче, което умее да се гримира добре.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За филажната ножица, не казах нищо, защото все пак съм при професионален фризьор и те уж могат да преценят на кои какво ще им отива ама явно не.
И с риск да се повторя и понахалствам може ли снимка на твоята коса, за да видя как долу-горе трябва да се получи и при мен издухването със сешоар? А за ружа аз не мога да преценя кой цвят точно ще ми отива. Мисля си за прасковено нещо или не знам и аз вече.
поръчах си аргановото масло NASHI йееееееееееееееееееееееей![]()
^^ Честитоооо![]()
О, аз доста се меся на фризьорите ако преценя, че не ме разбират. Моята поне знае точно какво искам и вече дори не я гледам какво прави. Разговорът се свежда до "Същото? Същото."
Аз не се продухвам като за обем. Трябва да се науча по-добре ;д пак- клипчета в youtube. Просто не мисля ,че моята коса е чак като за пример.За ружа - ако си по-бяла - по-розов, ако си по-тъмна по-оранжев или кафеникав, зависи как ти харесва. Аз лично съм с бронзови перли без НИКАКЪВ нюанс розово-оранжево-червено, просто защото не ми харесва
monroe999 Честито!Колко пара?
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Благодаря на всички за вниманието! {}{}{}
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
fizzyg, мерси. Много ми харесва медния оттенък в твоята <3
Иначе искам да попитам какво да правя с моята коса. Отрязаха ми нацъфтялото, но в момента завършва много рязко, някак - коса, коса, бум. Хич не ми харесва така :с
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Съгласна съм, че вафлите са по-добре от тупирането. Ама зависи и от вафлите, има едни много едри .. На мен обаче все ми изглежда, че накъсва косата това. Всички тук сме съгласни, че най-красивата коса е здравата коса.Аз на моята не и правя толкова прически и т.н., просто гледам да изглежда добре.
Тези продукти за обем - спрейове, пудри, шампоани и други , не действат ли?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more