- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
http://www.remington.bg/presi-za-kos...lti-style.html
тези дни гледах преси, писах тук, обаче не бях обърнала внимание на тази, та... мнения?![]()
Според мен тази преса е отличен избор. Покритието е добро и загрява за много кратко време.
За Ремингтън лошо мнение не съм чувала никога. Просто избираш подходящия за теб модел - какво търсиш, какво ти трябва.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
най-вече за изправяне, но и за къдрене, та се чудя между тази, S6500 и онази с перленото покритие, която май не заслужава 150лв.
Аз като си купувах моята, перлената беше 118 и мислех да си взема нея, защото наистина доста намалена, но прецених, че няма смисъл.Наистина е много хубава, но нямам нужда от чак толкова много хубава
Моята изправя много добре. Само че пак ми се омазни по-бързо косата, особено бретона
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз имам 6500 и съм доволна. Според мен, която и да избереш няма да е грешка, но не поръчвай от сайта, защото са по - скъпи от някои вериги магазини например.
Бях казала, че от рибката са объркали част от поръчката ми. Днес още повече ми затвърдиха мнението, че са коректен сайт, от който си заслужава да пазарувам. Преди Нова Година им писах, още вечерта ми отговориха, въпреки че беше доста след работното им време. На следващия ден говорихме, нещата се уредиха, поръчаха ми куриер, който да вземе нещата. Днес дойде човека, получих моите неща и дадох техните.
От рибката са ми сложили като извинителен подарък мостри от всички неща на Макадамия в една супер сладка торбичка. Стана ми адски приятно, че излязоха толкова коректна фирма и са си направили труда да ми дадат и подарък <3
Напоследък си мисля да започна блог, в който да споделям отзиви за нещата за лице и коса, които ползвам. Дали е добра идея?
Браво на хората! И ми харесва идеята тиНа мен ми беше хрумнало да правя видео блог - модна полиция хахахахха но е само идея, не съм я обмисляла сериозно.
Пък за на Ремингтън цените - просто правят промоции някои вериги от време на време и трябва да ги следиш, иначе цените са като в сайта. В Технополис забелязах в сайта им на някои неща пише Промоция! и наистина е намалено, не ей така да си ги пишат. Освен това и полис-а и маркет-а имат 5% отстъпка като поръчваш онлайн и 10лв доставката. Ако нямаш магазин наблизо, отстъпката горе-долу ти покрива доставката ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Никога не съм ги опитвалаНа рекламите правят много хубав обем ;д Особено на wash&go рекламите винаги са много обемни.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не вярвамАма наистина страшен обем вадят, чак прекален. А на мен wash&go специално ми прави косата отвратителна!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
а да.. само да ти кажа... за изправянето - на каквато и да е температура ще изправя добре,но за къдрене 200 не ти мърдат... пробвала съм с моята белисима - на 180 едвам къдри,а на 200 освен,че ми е по-лесно и бързо стават и по-хубави къдриците... иначе да си похваля машатаза някакви си 15 лв. и покритието и е добро,издържа ми косата до следващото къпане и 3 пъти за една седмица я ползвах и косата ми изобщо не усети.. смисъл наистина не гори много
ами цените са почти същите, ако поръчвам, ще е от техния си сайт![]()
О, понякога не са почти същите. Моята с3500 я взех за 50, вместо за 75, но вече е пак 75 навсякъде. Когато я купих помня, че перлената беше 118, а с6500 беше 100. Само че не можеш да предвидиш коя ще намалят сега![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Честита 2013, нека е много успешна! : )
ето и обещаните снимки от мен:
http://prikachi.com/images/620/5688620U.jpg - след подстригване
http://prikachi.com/images/621/5688621y.jpg - непосредствено след измиване и сешоар
http://prikachi.com/images/622/5688622i.jpg - с маша 25 мм
http://prikachi.com/images/623/5688623q.jpg - изправена, от 31.12.12г. : )
за следващото миене вече ще си купя стимуланта и някакво масло и възобновявам грижите преди измиване : )
^ много ти е хубава косата,гъста е ! браво.. продължавай все така да се грижиш за нея![]()
taamara ,
Уникална коса имаш! И цвета много ми харесва.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
taamara, много хубава коса
Аз направих блога, още няма нищо, но смятам утре да пиша за пресата и за ботокс ампулите, защото са ми най - пресни впечатленията.
Руж гледай в Ютуб как да слагащ. Кожата ти ми се вижда светличка,може да си вземеш един розовено-прасковен и да слагаш на скулите,издърпвайки с четката назад ( http://www.google.bg/imgres?q=blush+...9,r:2,s:0,i:93 )
Кажи после от кой продукт на Макадамиа си останала доволнаИдеята за блог е мнооого добра! Прави и давай линк да четем след всяка нова публикация!
Джоли,не я оставяй само като идея,усъществи я!
Благодаря на останалите за комплиментите към косата ми![]()
Таамара,мноого дълга и гъста коса! Браво![]()
Моята идея е да обсъждам как изглеждат хората и да им се подигравам ако имат нужда.
YSMF каза за козметичен блог ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more