.
Отговор в тема
Страница 50 от 102 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 2530
    Голям фен Аватара на monroe999
    http://www.remington.bg/presi-za-kos...lti-style.html
    тези дни гледах преси, писах тук, обаче не бях обърнала внимание на тази, та... мнения?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    смисъл ? да се подстрижеш или ?
    Да се подстрижа, да. Много съм саката с терминологии, нямам си на идея какво да кажа,

Според мен тази преса е отличен избор. Покритието е добро и загрява за много кратко време.

За Ремингтън лошо мнение не съм чувала никога. Просто избираш подходящия за теб модел - какво търсиш, какво ти трябва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

най-вече за изправяне, но и за къдрене, та се чудя между тази, S6500 и онази с перленото покритие, която май не заслужава 150лв.

Аз като си купувах моята, перлената беше 118 и мислех да си взема нея, защото наистина доста намалена, но прецених, че няма смисъл. Наистина е много хубава, но нямам нужда от чак толкова много хубава Моята изправя много добре. Само че пак ми се омазни по-бързо косата, особено бретона
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    най-вече за изправяне, но и за къдрене, та се чудя между тази, S6500 и онази с перленото покритие, която май не заслужава 150лв.
    Аз имам 6500 и съм доволна. Според мен, която и да избереш няма да е грешка, но не поръчвай от сайта, защото са по - скъпи от някои вериги магазини например.

Бях казала, че от рибката са объркали част от поръчката ми. Днес още повече ми затвърдиха мнението, че са коректен сайт, от който си заслужава да пазарувам. Преди Нова Година им писах, още вечерта ми отговориха, въпреки че беше доста след работното им време. На следващия ден говорихме, нещата се уредиха, поръчаха ми куриер, който да вземе нещата. Днес дойде човека, получих моите неща и дадох техните.
    От рибката са ми сложили като извинителен подарък мостри от всички неща на Макадамия в една супер сладка торбичка. Стана ми адски приятно, че излязоха толкова коректна фирма и са си направили труда да ми дадат и подарък <3
    Напоследък си мисля да започна блог, в който да споделям отзиви за нещата за лице и коса, които ползвам. Дали е добра идея?

Браво на хората! И ми харесва идеята ти На мен ми беше хрумнало да правя видео блог - модна полиция хахахахха но е само идея, не съм я обмисляла сериозно.

Пък за на Ремингтън цените - просто правят промоции някои вериги от време на време и трябва да ги следиш, иначе цените са като в сайта. В Технополис забелязах в сайта им на някои неща пише Промоция! и наистина е намалено, не ей така да си ги пишат. Освен това и полис-а и маркет-а имат 5% отстъпка като поръчваш онлайн и 10лв доставката. Ако нямаш магазин наблизо, отстъпката горе-долу ти покрива доставката ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Съгласна съм, че вафлите са по-добре от тупирането. Ама зависи и от вафлите, има едни много едри .. На мен обаче все ми изглежда, че накъсва косата това. Всички тук сме съгласни, че най-красивата коса е здравата коса. Аз на моята не и правя толкова прически и т.н., просто гледам да изглежда добре.
    Тези продукти за обем - спрейове, пудри, шампоани и други , не действат ли?
    да бе.... от сешоар ефекта на дълга коса се задържа няколко часа,камо ли от някакво си спрейче изобщо не действат

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Да се подстрижа, да. Много съм саката с терминологии, нямам си на идея какво да кажа,
    на леки пластове ? или 2-3 пласта,но чак отдолу на косата т.е. да не са къси пластове,а дълги колкото на края на косата да се получи едно леко степенуване,докато свърши самата коса

Никога не съм ги опитвала На рекламите правят много хубав обем ;д Особено на wash&go рекламите винаги са много обемни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Никога не съм ги опитвала На рекламите правят много хубав обем ;д Особено на wash&go рекламите винаги са много обемни.
    ако вярваш,че ползват продукта за рекламата трябва да си на 5

Не вярвам Ама наистина страшен обем вадят, чак прекален. А на мен wash&go специално ми прави косата отвратителна!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    http://www.remington.bg/presi-za-kos...lti-style.html
    тези дни гледах преси, писах тук, обаче не бях обърнала внимание на тази, та... мнения?
    а да.. само да ти кажа... за изправянето - на каквато и да е температура ще изправя добре,но за къдрене 200 не ти мърдат... пробвала съм с моята белисима - на 180 едвам къдри,а на 200 освен,че ми е по-лесно и бързо стават и по-хубави къдриците... иначе да си похваля машата за някакви си 15 лв. и покритието и е добро,издържа ми косата до следващото къпане и 3 пъти за една седмица я ползвах и косата ми изобщо не усети.. смисъл наистина не гори много

ами цените са почти същите, ако поръчвам, ще е от техния си сайт

О, понякога не са почти същите. Моята с3500 я взех за 50, вместо за 75, но вече е пак 75 навсякъде. Когато я купих помня, че перлената беше 118, а с6500 беше 100. Само че не можеш да предвидиш коя ще намалят сега
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на taamara
    Честита 2013, нека е много успешна! : )
    ето и обещаните снимки от мен:
    http://prikachi.com/images/620/5688620U.jpg - след подстригване

http://prikachi.com/images/621/5688621y.jpg - непосредствено след измиване и сешоар

http://prikachi.com/images/622/5688622i.jpg - с маша 25 мм

http://prikachi.com/images/623/5688623q.jpg - изправена, от 31.12.12г. : )

за следващото миене вече ще си купя стимуланта и някакво масло и възобновявам грижите преди измиване : )

Banned Мега фен
    ^ много ти е хубава косата,гъста е ! браво.. продължавай все така да се грижиш за нея

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    taamara ,
    Уникална коса имаш! И цвета много ми харесва.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    taamara, много хубава коса
    Аз направих блога, още няма нищо, но смятам утре да пиша за пресата и за ботокс ампулите, защото са ми най - пресни впечатленията.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    А за скулите също не съм се научила да си ги подчертавам. Винаги си мисля, че не съм си сложила както трябва и си го махам ружа. МОже ли някакви съвети как да си слагам руж както трябва и как да постигам добър обем?

JoLLiE92 Може ли да видя твоя обем?
    Руж гледай в Ютуб как да слагащ. Кожата ти ми се вижда светличка,може да си вземеш един розовено-прасковен и да слагаш на скулите,издърпвайки с четката назад ( http://www.google.bg/imgres?q=blush+...9,r:2,s:0,i:93 )

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението

Бях казала, че от рибката са объркали част от поръчката ми. Днес още повече ми затвърдиха мнението, че са коректен сайт, от който си заслужава да пазарувам. Преди Нова Година им писах, още вечерта ми отговориха, въпреки че беше доста след работното им време. На следващия ден говорихме, нещата се уредиха, поръчаха ми куриер, който да вземе нещата. Днес дойде човека, получих моите неща и дадох техните.
    От рибката са ми сложили като извинителен подарък мостри от всички неща на Макадамия в една супер сладка торбичка. Стана ми адски приятно, че излязоха толкова коректна фирма и са си направили труда да ми дадат и подарък <3
    Напоследък си мисля да започна блог, в който да споделям отзиви за нещата за лице и коса, които ползвам. Дали е добра идея?
    Кажи после от кой продукт на Макадамиа си останала доволна Идеята за блог е мнооого добра! Прави и давай линк да четем след всяка нова публикация!

Джоли,не я оставяй само като идея,усъществи я!

Благодаря на останалите за комплиментите към косата ми

Таамара,мноого дълга и гъста коса! Браво

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Джоли,не я оставяй само като идея,усъществи я!
    нали, аз така или иначе си го правя по улиците .. и имам голяма уста
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    нали, аз така или иначе си го правя по улиците .. и имам голяма уста
    Хаха Ама аз честно ти говоря,обожавам да чета блогове! Пък и не малко продукти обсъждаме и тук,ще имаш опит

Моята идея е да обсъждам как изглеждат хората и да им се подигравам ако имат нужда.
    YSMF каза за козметичен блог ;п
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Честита 2013, нека е много успешна! : )
    ето и обещаните снимки от мен:
    http://prikachi.com/images/620/5688620U.jpg - след подстригване

http://prikachi.com/images/621/5688621y.jpg - непосредствено след измиване и сешоар

http://prikachi.com/images/622/5688622i.jpg - с маша 25 мм

http://prikachi.com/images/623/5688623q.jpg - изправена, от 31.12.12г. : )

за следващото миене вече ще си купя стимуланта и някакво масло и възобновявам грижите преди измиване : )
    Много хубава коса! Как точно е подстригана ?

Едит: Какви са впечатленията ви от ампулите ботокс ?
    Последно редактирано от wiiwa : 01-02-2013 на 17:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си