.
Отговор в тема
Страница 41 от 195 ПървиПърви ... 313738394041424344455191141 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 4870
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV Виж мнението
    Извинявам се,че пиша тук,но може ли някой от УНСС да ми помогне.Трудно ми е да разбера за журналистиката как стоят нещата.Това,което разбрах е,че има ЕПИ изпит и един устен и един писмен изпит.В сайта чета ЕПИ по български и някакви други.Колко са изпитните предварителни сесии тъй като чета,че това е четвъртата в графика,а не съм подготвена,тъй като това ми е специалността,която ми е backup plan...Искам да знам сега на какво да се записвам,за да не изтърва сроковете.

ПП сега ми е всичко много объркано и се надявам някой да ми разбере писаниците...
    Няма да изтървеш сроковете, подготви си се и тогава се явявай на изпит - пробни изпити има всеки месец до изпитната сесия, редовната, която е юли месец.

За журналистика се прави ЕПИ, което е с първи модул Български език и езикова култура, както и трети модул Литература, вие пропускате втория - Математиката. Вече за устен не съм сигурна, но мисля, че няма. А ако има, не е особено труден.

Изпитните сесии са електронна и на хартиен носител. Първото е ЕлЕПИ, друго е ЕПИ. Електронните ги има всеки месец, писмените започват от март. Лично аз бих те посъветвала да идеш на хартиен, защото е объркващо на електронния.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Освен епи-то трябва и явяване на тези само май
    ГРАФИК
    за провеждане на редовните изпити
    за учебната 2012/2013 г. м. юли

11 юли (сряда)

Журналистика (писмен)

17 юли (вторник)

Журналистика (устен)

Други няма нали.А и чух,че може да се освободиш от ЕПи като ти вземели някаква си друга оценка.Така ли е?

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Чакай, при Марчеви ли си имал?
    Оооо, значи си в английския поток ..
    Аз също имах при тия, просто ми се свидеше всеки шибан час, прекаран в университета заради тия откачалници ..
    Особено с фъстъченото масло, майко мила ..
    П.П. Не са братя - баща и син са ..
    Да, с преподаване, макар че моето желание беше друго, се озовах там Ти с обучение ли си ?
    нещо неадекватно съм си писал поста, как ги изкарах братя и сам не знам голяма лудница като цяло, оставам със смесени чувства за тях, и съм ги хранил, и съм се радвал, че са откачени е факт, че системата им има плюсове, но и големи минуси - факт. Ама пък покрай тея часове в университета може да се опознаеш доста с хората от потока си и да си извадиш доста изводи..
    Обаче очаквах накрая да дадат нещо по-лесно за 6ца, уж златен шанс а-у и пак нещо тегаво, а отделно ме чакат доста презентации и книжка за изпит, трябва да се спасява това общежитие, дето го нацелих

И да мина с нещо по темата, за жалост пак ще дискриминирам останалите колеги, пак е за хора от УНСС - разбирате ли условията за тези стипендии, защото седим с майка и ги препрочитаме всеки ден и пак нещо не ни става ясно генно ли сме глупави или ...
    http://unwe.bg/bg/pages/165/стипендии.html
    Последно редактирано от pac0line : 01-02-2013 на 21:58
    Секс в Хаити, френски кибрити

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    О, и аз стипендиите не мога да им ги хвана ... :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Освен епи-то трябва и явяване на тези само май
    ГРАФИК
    за провеждане на редовните изпити
    за учебната 2012/2013 г. м. юли

11 юли (сряда)

Журналистика (писмен)

17 юли (вторник)

Журналистика (устен)

Други няма нали.А и чух,че може да се освободиш от ЕПи като ти вземели някаква си друга оценка.Така ли е?
    Може да ти вземат оценката от матурата по БЕЛ,но май не се умножава с един и същ коефициент,спрямо ЕПИ-то.
    Има писмен и устен,но това са датите за миналата година.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    значи е добре да се явя на ЕПИ вместо да искам да ми се вземе теста от матурата.Просто исках да наблегна на първото си желание.

Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Да, с преподаване, макар че моето желание беше друго, се озовах там Ти с обучение ли си ?
    нещо неадекватно съм си писал поста, как ги изкарах братя и сам не знам голяма лудница като цяло, оставам със смесени чувства за тях, и съм ги хранил, и съм се радвал, че са откачени е факт, че системата им има плюсове, но и големи минуси - факт. Ама пък покрай тея часове в университета може да се опознаеш доста с хората от потока си и да си извадиш доста изводи..
    Обаче очаквах накрая да дадат нещо по-лесно за 6ца, уж златен шанс а-у и пак нещо тегаво, а отделно ме чакат доста презентации и книжка за изпит, трябва да се спасява това общежитие, дето го нацелих

И да мина с нещо по темата, за жалост пак ще дискриминирам останалите колеги, пак е за хора от УНСС - разбирате ли условията за тези стипендии, защото седим с майка и ги препрочитаме всеки ден и пак нещо не ни става ясно генно ли сме глупави или ...
    http://unwe.bg/bg/pages/165/стипендии.html
    Мне, аз съм Администрация и управление, ние бяхме най-прецакани, ся имам и втория семестър Основи на управлението, ма вече не е при тоя лудия и поддръжниците му ..

П.П. И аз нищо не схванах от тези условия, мислех да мина да попитам някъде, после може да ти кажа, само да се добера до университета ..
    Последно редактирано от Wednesday666 : 01-03-2013 на 11:53

значи е добре да се явя на ЕПИ вместо да искам да ми се вземе теста от матурата.Просто исках да наблегна на първото си желание.
    Според мен просто Трябва да се явиш на ЕПИ, ако наистина искаш да имаш УНСС като вариант.
    Ще ти кажа защо - матурата се умножава по коефициент 1, а ЕПИ-то по 4, сама си направи сметката ..

Мега фен Аватара на Blab
    кое точно не ви е ясно за европейските стипендии?
    кандидатства се с формуляр, който попълваш онлайн, принтиш и оставяш в училище. успехът е от предните 2 семестъра. февруари началото ще излезе разпределение на бройки по училища и специалности. стипендиите се разпределят по квоти(спрямо броя учащи в 1 специалност; пр: за моята специалност стипендията е 1:Д), като всеки университет си ги дели бройките, спрямо отпуснатите средства.
    всичко си го пише на сайта (този на МОН, който видях, че е посочен и в линка по-горе)
    за награди се кандидатства с отделен формуляр, т'ва е;

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Като чуя освобождаване, веднага знам, че става въпрос за УНСС.
    да.

Джоли, радвай се, че ви е накарала да учите формули по статистика. Те също се извеждат по някакъв начин, така че можеш да ги "разбереш". Не знам какво учите по статистика (в каква степен на подробност), но съм сигурна, че такива задачи може да ви тресне, че ще се молите цял ден формули да зубрите. Chill

P.S. А европейските чак март ще ги преведат, то ще свърши другият семестър..

Те ни тряскат. Корелационен, регресионен анализ от-до ;д Идеята беше, че аз не мога да уча наизуст - без логика.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Мне, аз съм Администрация и управление, ние бяхме най-прецакани, ся имам и втория семестър Основи на управлението, ма вече не е при тоя лудия и поддръжниците му ..

П.П. И аз нищо не схванах от тези условия, мислех да мина да попитам някъде, после може да ти кажа, само да се добера до университета ..
    защо пък да сте прецакани
    иначе поне ви бръщолевят на български, чувството в университет да обясняваш на 19+ годишни за извънземни магьосници е безценно

иначе мерси, то и аз се завръщам събота и ще разуча, просто искам да подам отрано документи, до по-следващия понеделник ще си знам оценките, надали ше има голям проблем ако си напиша успеха без да са официално внесени оценките в уеб-студента ни
    Секс в Хаити, френски кибрити

Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    защо пък да сте прецакани
    иначе поне ви бръщолевят на български, чувството в университет да обясняваш на 19+ годишни за извънземни магьосници е безценно

иначе мерси, то и аз се завръщам събота и ще разуча, просто искам да подам отрано документи, до по-следващия понеделник ще си знам оценките, надали ше има голям проблем ако си напиша успеха без да са официално внесени оценките в уеб-студента ни
    O, да бе, да знаеш, че е безценно да слушаш на български за оня магьосника Румборак ли, къв беше там.
    А, да, и за самонастройващи се домати и всякакви такива.
    Толкова глупости през живота си не бях чувала.

Начи, мини през уни-то примерно в понеделник, иди долу до студентския съвет, там около тяхната стая е стаята за подаване на документите за стипендиите, направо си попитай.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Здравейте, 11 клас съм и ми предстои избиране на специалност и на град/ държава . Явих се на изпит за испански сертификат и чакам резултатите оттам, отделно сега започвам по английски за Б2 ниво да взимам . Много , много искам психология, но нашите не са съгласни и ми предлагат нещо в сферата на туризма или някакви специалности , даже не знам как се казват и с какво са свързани, с които да отида в Европейския парламент , там според тях ще имам голямо бъдеще. И като цяло това е и моята цел работа+ развитие+ пари , а в психологията това май го няма. Искам да уча много в Испания,но икономическата криза ме спира ,защото не знам дали ще мога да се издържам , защото докато уча трябва и да работя ,а там състоянието не е много добре . Какво бихме ми препоръчали ? В България, съм се насочила към НУ, но нямам информация за НБУ , освен за големите такси .... Извинявам се за дългият пост . За много години .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Може ли да се кандидатсва с матура в УНСС?

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Може, но няма никакъв смисъл!
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Kristianc95 Виж мнението
    Може ли да се кандидатсва с матура в УНСС?
    Може,но не е препоръчително,защото за повечето специалности оценките от матурите се умножават с коефициент 2,а ЕПИ-то х4.Прави си сам изводите.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от fama Виж мнението
    Здравейте, 11 клас съм и ми предстои избиране на специалност и на град/ държава . Явих се на изпит за испански сертификат и чакам резултатите оттам, отделно сега започвам по английски за Б2 ниво да взимам . Много , много искам психология, но нашите не са съгласни и ми предлагат нещо в сферата на туризма или някакви специалности , даже не знам как се казват и с какво са свързани, с които да отида в Европейския парламент , там според тях ще имам голямо бъдеще. И като цяло това е и моята цел работа+ развитие+ пари , а в психологията това май го няма. Искам да уча много в Испания,но икономическата криза ме спира ,защото не знам дали ще мога да се издържам , защото докато уча трябва и да работя ,а там състоянието не е много добре . Какво бихме ми препоръчали ? В България, съм се насочила към НУ, но нямам информация за НБУ , освен за големите такси .... Извинявам се за дългият пост . За много години .
    Големи планове,голяма работа...и как така се стига до Брюксел,само с една диплома и амбициозни родители?
    Ако имаш пари замини за чужбина и учи там.Ако имах възможност, аз бих избрала Англия или Германия.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Кака ви , кой я би по главата да записва избираем предмет - философия , да я питате. Два дни чета рецензии на текстове върху Сократовите беседи и модерното диалогизиране , и се мъча да хвана началото и края на изречението. Пък и за специалност архитектура , от къде я измислиха тази дисциплина философия , сякаш ми изнасилиха мозъка , не знам. Не е за мене то :blush:

Град
    somewhere
    В никакъв случай Англия , още по-малко Германия . Ако ще е някъде бих предпочела най-вече Испания, Италия , Португалия , тези по-топличките. Казах представите на родителите ми за моето бъдеще , как те си го мислят , и как аз и те не са съгласни с мен . Но това е друга тема, имам още време но явно наистина варианта с чужбина ще поведе хорото ми .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Цитирай Първоначално написано от fama Виж мнението
    В никакъв случай Англия , още по-малко Германия . Ако ще е някъде бих предпочела най-вече Испания, Италия , Португалия , тези по-топличките. Казах представите на родителите ми за моето бъдеще , как те си го мислят , и как аз и те не са съгласни с мен . Но това е друга тема, имам още време но явно наистина варианта с чужбина ще поведе хорото ми .
    Така хубаво ги избра страните в криза гледай не в коя държава отиваш, а какви университети има, дали знаеш езика, какво най-вече искаш да учиш и т.н. Не може да си избираш по "топличко да бъде".
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Да си призная , (макар че не съм тръгнала да емигрирам) , и на мен това ми е първото хрумнало условие за държава в която да се местя да уча/живея. Да е по-топличко Може ли ти да се захлюпиш там като вампир, и бял ден да не виждаш с месеци , ние тук дето сме свикнали на повече слънчеви дни. Глупаво е да. Но просто да си кажа , че я разбирам. Извинете за спама , не мога да дам отношение по темата за избиране на специалност.
    Последно редактирано от BlackWings : 01-05-2013 на 18:47

О, и аз планирам магистратурата си за Италия надявам се до това време да са се измъкнали от кризата
    Но иначе знам как трябва да разсъждаваш
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    somewhere
    Аз най-напред да взема изпитите пък .... че без език заникъде не съм

Супер фен Аватара на lubovvv
    Да минават тея изпити, че да спирам да ги мисля.....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си