- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
^Да, тази е.Между другото доста хора казват, че не могат да се къдрят с нея (в коментарите прочетох).![]()
Момичета, сега или след като се подстрижа да ходя да се снимам за лична карта? Изгубих си моята. :Д
По-добре сега,защото ако стане някой фал и да не се харесаш поне няма да съжаляваш,гледайки се още 3-4 години :Д
Тази е точно за къдрене погледни я http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity аз съм много доволна от нея. Има и клипче отдолу. Има няколко начина за къдрене.
Последно редактирано от malkoto789 : 01-03-2013 на 14:40
Хаха,май всички сме преживявали..И все пак недей да рискуваш!
Ягодке,виж си личните,моля те![]()
Не искате да знаете каква трагедия беше моето. Бях или 5ти или 6ти клас но беше ужасно. Оттогава имам страх от фризьори. За сметkа на това пък не ме е страх от зъболекари.![]()
Последно редактирано от wiiwa : 01-03-2013 на 17:09
И на мен ми се е случвало ... даже си спомням като бях малка имах много дълга (почти до дупето)и хубава коса,но мама ме беше пострига лятото до ушите горе-долу и много ревах и се оплаквах на всички деца в детската градина.![]()
Вземи си тази на Ремингтън.
Ако ти трябва само за изправяне бих ти препоръчала това : http://www.bjyouth.com/i/img_1/1431956540.jpg
Уникална е ! Аз ,която попринцип съм недоволна от всичко ,много я харесах .Приятелка я има,загрява бързо и държи много.
Минус е,че е с дебели плочи и ако ти трябва за къдрене няма да се получи.
Момичета, прочетох хилядите препоръки за този тривитаминол и мисля да опитам. Може ли някоя да пусне снимки от преди и сега - просто ми стана интересно като казвате колко е голяма разликата.![]()
Момичета, боядисах си косата в медено , но ще я изсветлявам към края на месеца. Искам да ви попитам с какво да я подрхранвам ? И с какво да я мажа, за да не я мия през ден? Супер бързо ми се омаззнява от изправенето и къдренето, но не мога без да я изправя, не се възприемам . Не й правя маски, защото не знам кои биха били най-подходящи. Супер много ми е гъста и ще чакам още малко да ми поратснат пластовете ( ако може да ми кажете нещо за растеж) и ще я изтънявам ..Извинявам се за отегичителният пост, но имам нужда от помощта ви .
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
На мен ми се омазнява от изправянето наистина по-бързо. Намалих градусите и пак.Мисля да пробвам онези сухи шампоани. На Балеа май бил хубав?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А нещо срещу омазняване ? Ягодке, извинявай не съм прочела всички страници . Без лоши чувства![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да ви се похваля, че тази година ще пробвам ролките за коса на Ремингтън.![]()
Ще направим временна размяна с леля ми.Аз ще и дам моята преса/маша на Бош, а тя ролките за няколко месеца.Даже ги е ползвала само веднъж и са новички.Йейй.Нямам търпение да ги видя.
Досега не съм ползвала такива.Като се направя задължително ще пусна снимка.
![]()
Благодаря ти много! Не е дълга, не е кой знае какво, но си я харесвам. Здрава е, благодарение на маските де. Смених четири фризьорки, докато намеря моята и всички ми казаха, че косата ми е мека, блестяща и здрава. Много се радвам.
Вчера си кръцнах бретона, но не успях да си го докарам този път. И от под носа, стана до очите. Та веднага отидох да ми го оформят. И за две седмици, два пъти ми обраха връхчетатаНищо, здраве да е, косата расте. Казаха ми поне до април, май да не я пипам вече. Сега наблягам два, три месеца на тривитаминол с мас, после го заменям със стимуланта + бадемово и рициново масло.
А strawberry88 твоята коса е уникална!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-s...l#.UOcKDMXNWQI
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-s...l#.UOcKJcXNWQI
имате ли някакво мнение за двата шампоана![]()