.
Отговор в тема
Страница 31 от 63 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1566

^ I AM INLOVE!
    Тея съм почти убедена, че имат бутик във Варна. Или поне магазин, в който има техни рокли и други рокли И да не е само техен бутик, виждала съм името. И роклите са страхотни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

даа,имат уникални модели <3

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Този модел подходящ ли е за момичета, които нямат добре изразена талия?

това прави страшна талия, въпреки че не е много за бална рокля
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ето някои предложения за нова година, които стават и за бал: http://bgstylezone.blogspot.com/2012/12/iii.html

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Цитирай Първоначално написано от mimunche Виж мнението
    Ето някои предложения за нова година, които стават и за бал: http://bgstylezone.blogspot.com/2012/12/iii.html
    Типично новогодишни рокли. Новогодишните рокли НЕ стават за бал. С тея дантели .. абсурд. Това са си зимни рокли. Само 7 ми харесва с някои подобрения - харесва ми това отзад че е дълго, но бих я направила бяла и става перфектната лека лятна рокличка. И да няма дупка горе на раменете. И да е по-добре измислено на раменете. И 3 е интересна. 5 .. какво за Бога?!

YSMF с тези съм съгласна. Това са си типичните бални рокли.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В другите категории също им рокли, които ми се струват подходящи. Гадното на сайта е, че не можеш да дадеш директен линк към някоя рокля, а само картинки

Продавам моята бална рокля- стилна, цвят черно с бежово-кафяво, тип гръцка богиня,за 200 лв.Който се интересува може да ме намери във фейсбук http://www.facebook.com/mariana.madoleva или да ми пише на скайп mimoza9318

В сайта на jovani ми харесаха няколко модела

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    еххх все ефтинкиии, почти нищо хубаво и стилно, съжалявам ако обиждам някого
    иначе до моя бал има още година, но съм се насочила за рокля към марката BSBG Max Azria или на Алберта Феретти, направи шедьоври <333
    колебая се за обувките харесвам YSL, но харесвам и Gucci, та дилемата за тях е дали да са френски или италиански

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    еххх все ефтинкиии, почти нищо хубаво и стилно, съжалявам ако обиждам някого
    иначе до моя бал има още година, но съм се насочила за рокля към марката BSBG Max Azria или на Алберта Феретти, направи шедьоври <333
    колебая се за обувките харесвам YSL, но харесвам и Gucci, та дилемата за тях е дали да са френски или италиански
    Обожавам такива изказвания. Знаеш ли какво е характерно за обувките на YSL ? А на Gucci ? Двата бранда нямат почти нищо общо като стил, така че не знам как се колебаеш между тях. А и "френски" или "италиански" гаранция няма, те имат заводи по цял свят, главно Made in China предполагам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Обожавам такива изказвания. Знаеш ли какво е характерно за обувките на YSL ? А на Gucci ? Двата бранда нямат почти нищо общо като стил, така че не знам как се колебаеш между тях. А и "френски" или "италиански" гаранция няма, те имат заводи по цял свят, главно Made in China предполагам.
    ахахахахах това са пълни глупости много добре съм запозната и следя работата им и това, което каза, че са MADE IN CHINA ясно ми е колко ти знаеш
    но добре да предположим, че аз не разбирам, нищо не знам
    обясни ни какво е характерно за тях и защо са толкова различни

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ахахахахах това са пълни глупости много добре съм запозната и следя работата им и това, което каза, че са MADE IN CHINA ясно ми е колко ти знаеш
    но добре да предположим, че аз не разбирам, нищо не знам
    обясни ни какво е характерно за тях и защо са толкова различни
    питам те тези специални въпроси, защото искам да чуя мнението ти после ще ти кажа моето.
    втората част на поста ми беше, че е тъпо да си избираш дали ще са "френски" или "италиански" и само по това да преценяваш, след като нямат НИЩО общо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

ми аз нали НИЩО не разбирам искам да чуя твоя експертен анализ за сравнение на тях не бягай от това
    аз казах, че съм се спряла на тези две марки, защото ми харесват прекалееено много, а това какви са различията и приликите им мен не ме бърка, харесвам ги меко казано много
    виждала съм мои приятели, забележи не приятелки :Д с YSL-ки и много ме грабват, в същото време и италианският разкош, кожа, изчистеност също много ми харесват така чее
    ама по-добре ми обясни ти

Просто не харесвам хора, които робуват на марки без да имат ни най малка представа кое е специфичното за тази марка, тяхната характерна черта. Затова попитах. След като не можеш да ми отговориш, индиректно отговори на въпроса ми.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Просто не харесвам хора, които робуват на марки без да имат ни най малка представа кое е специфичното за тази марка, тяхната характерна черта. Затова попитах. След като не можеш да ми отговориш, индиректно отговори на въпроса ми.
    ОК де аз не знам нищо, не ги следя от години, не се интересувам, просто пиша глупости ей така колкото да не ми е скучно и робувам на марки wtff
    обясни на нас простодушието какво е туй нещо GUCCI i Yves Saint Laurent

Нищо не съм казала, че не разбираш от марките. Говоря само и единствено за обувките им. От обувки разбирам. Просто не ми стана ясно как се подиграваш на "евтините" рокли на хората и казваш, че само Гучи и Ив Сен Лоран важат едва ли не, а не можеш да ми отговориш на простичкия въпрос кое в моделите ОБУВКИ на двата бранда те привлече? Ако дадеш адекватен отговор ще призная, че греша, обещавам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Усещала ли си миризмата на нови италиански обувки? Е аз съм. Стил, класика, кожаа. От друга страна пък YSL-ките са по как да го кажа ммм ексцентрични и в същото време класически. Залагат на по различни видове ток и дължина на тока. И това, че не си приличат по характеристика о общ вид на марките мен не ме бърка никой не е казал, че трябва да си приличат. Това е моето мнение, а и от това което съм виждала у френските обувки е по-голяма ммм уникалност та така. А ти ще дадеш ли както казах своя експертен коментар, чеее аз мога и да греша. Да ти обяснявам ли и за БСБГ и Алберта Ферети защо ги харесвам ти какво мислиш за тях, с какво се открояват?

Общи приказки.
    От рокли не разбирам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Общи приказки.
    От рокли не разбирам.
    пхаххахахах
    ти продължаваш да настояваш казах разликите, които аз откривам какво още ли да изреждам
    засягаш точно тази тема, която не трябва
    добре за Бога кажи ми ти тогава щом това са общи приказки
    малии

Да приключим темата, че много стана.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Да приключим темата, че много стана.
    nope, nope, nope
    ако искаш дай на ЛС, ама май се изложи
    таа аз робинята на марки чакаам

Ми не, ама ти каза нещо напосоки, което няма как да не е вярно. Миризмата на италианска кожа. пф. Евгения Минчева - хиляда и осемстотин лева

Класическите YSL pumps се разпознават по специфичния си наклон и изключително тънкия ток. Обикновено 14-15 см високи.
    Gucci от друга страна почти винаги са с техните си щампи, което по мое мнение не е особено "уникално" нито "изчистено" във всеки случай. Колекциите им не преследват една определена линия, а са леко разпилени. Правят доста равни обувки с тяхната си плетеница. Определено не залагат на производството на обувки, по-скоро на дрехи, а обувките са за "пълнеж"
    Хубав стил за обувки според мен има Лубутен или ако имаш по-екстравагантен стил или искаш да подчертаеш само обувките - МакКуин.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове