- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислите за ...
Въобще не ми пука ТИ и всичките пушачи колко си вредите. Пука ми, че вредите на мен. Трябва да има пълна забрана за пушене на закрити обществени места. Няма дискотеки, няма 22ч.
Ама не сме дорасло общество... Не сме хич.
SisiStrange, баш заради гъзария се пропушва. Кой непушач го успокоява да запали цигарка?
Не съм пушач и никога няма и да бъда. Един от най-гнусните и отвратителните навици е за мен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
O, aз май никога не съм пушила в компания. Пък започнах някъде на 14-15. Нито пък пред приятели въобще. Харесваше ми усещането. Най-вече пушех, когато си слушам музика или когато си седя на някоя пейка навън. Никога няма да разберете пък и не е нужно. Аз лично си обичах цигарите по начина, по който едно много дебело дете обича шоколада. Не му е полезен, дори му вреди, харчи си парите за него и тн., но продължава да яде. Когато навърших 18 ми беше много приятно да си седна с мама вечер да си говорим и да си запалим и двете по цигара. Не знам къде виждаш гъзария тук.
Що се отнася до забраните... когато още пушех, не ми пречеха. Никога не съм обичала да димя на други хора.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И къде по-точно ме чу да казвам това? В интерес на истината, винаги са ме дразнели дечица, които се правят, че не могат да издържат без цигара и 1 час. Позьорско е. Човек се пристрастява с времето. С доста време. И преди да ми хрумне да спра да пуша спокойно можех да изкарам седмици без цигара, месеци също - правила съм го. Аз никога не съм пушила от нужда, а защото ми харесва, както се опитах да обясня вече. Харесва ми самото усещане. Не някакво специално успокоение от цигарата или за да се фръцна пред някого, че пуша.
/Вече във втора тема забелязвам, че изпитваш някакво желание да си доизмисляш аргументите на опонентите в спор. Някой каже нещо и ти вече си измислила следващите му 15 изречения с твои интерпретации.
Обясни ми къде е гъзарията, когато никой не те гледа и не знае какво правиш, а просто ти е кеф.SisiStrange, баш заради гъзария се пропушва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ебахти тъпотията написа. Пък и говореше за гъзарлък, а сега за зависимост?
Насилване е да ти бутат цигарата в устата, а почването на тютюнопушенето е собствено решение.
Ти си едно малко човече, което е изпълнено с безгранична злоба. И това се вижда отдавна.
Вземи запали една цигара, да се насилиш малко, да се пристрастиш и да угасиш страстите.
Винаги съм пушел цигарите си с ОГРОМНО желание, от първата преди 10 + години до.. тази в момента.
Странни работи пишеш.
Намерил кой да ми говори на мен за злоба. Животът ми е прекрасен, Ирти. Нямам към какво да съм озлобена аз. Нямам и намерение да ти разяснява, каквото си разбрал от написаното, разбрал.