.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Какво мислите за ...

Цигарите... Искам да питам всички. Пробвали ли сте цигари, бихте ли пробвали поне един път и мнението ви? Аз изобщо съм против цигарите. Но искам да вида и вашето мнение.

Повече от фен
    За цигарите запалвам съм,и не ми е ясно какво хората изпитват и усещат като пушат аз нищо не усетих и съм против цигарите пари на вятъра
    Последно редактирано от Bomber : 01-04-2013 на 17:56

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Не пуша и никога не съм пробвала.Родителите ми са пушачи и смятам,че това от малка ме отврати от цигарите.Преди направо ненавиждах пушенето,но пък с годините мнението ми се промени.Това не е нещо,за което да си "за" или "против".Въпрос на личен избор.Аз моя съм го взела отдавна,не смятам да пропушвам.А до пробването,не изпитвам подобна нужда.
    Мнение - плащаш,за да си тровиш здравето.Всъщност всичко е до воля.Пристрастиш ли се,без силна воля,нищо не помага,за да ги спреш.Дори имаше проучване,че повечето хора спират цигарите чак след седмия опит.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пуша от време навреме ,но не съм редовен пушач, не пуша по кутия на ден ...когато ме хване музата.
    maDamn

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Нормално нещо. Не ми пречи,когато другите пушат,стига димът да не отива към мен.Не е здравословно да се пуши,това всеки го знае. Имам приятелки,които пропушиха само ,за да СТАНАТ по-слаби (?!?!?!) ... За първи път пробвах цигара на един лагер,когато съм била 5 клас.Само си дръпнах и толкова.После в 10 клас реших ,че искам да пропуша,но беше само за 1-2 месеца.После влязох в болница поради няколко причини и имах ужасни проблеми с гърлото. От тогава не съм пушила нито цигари,нито наргилета(въпреки,че имам наргиле в нас) .

Твърдо против! Не мога да разбера как може да е модерно да седнеш на оградата пред училище и да налапаш цигарата. Жалка картинка!

Аз ги почнах от 9 годишен на шега по 1 по 1 на ден и накрая станаха по пакет на ден и после 2 и сега немога да ги откажа по добре не пробваи
    1234

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Аз пуша. Като цяло, съжалих, задето ги почнах и сега се пъна да ги отказвам, но е тегавна, и то не заради така раздухания никотинов глад, а заради навика да имаш нещо в ръцете. Така че гледам просто да съм постоянно заета с някви нещица или си подмятам някакво ластиче, фибичка или квото набарам. Съвет към непушачите или мераклиите да пробват: Просто недейте.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не пуша. Пробвала съм един път и съм си казала, че повече няма да запаля цигара. За някои може да е удоволствие, за мен е отрова.

Не пуша. Никога не съм и пробвала, тъй като не съм имала желани, самата идея ми е неприятна. Не ми харесва и да се пуши около мен, или някой който е пушил да ми се навре в лицето и да ми говори. Миризмата ме дразни.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от magneticfields Виж мнението
    Твърдо против! Не мога да разбера как може да е модерно да седнеш на оградата пред училище и да налапаш цигарата. Жалка картинка!
    Точно.
    Пробвала съм да, пушила съм 1-2 пъти на купони и то макс 2 цигари, което в сравнение с това, което другите изпушват си е нищо. Има нещо, което ми харесва в цигарите, но няма как да се пристрастя към нещо такова- тъпо е човек да зависи от каквото и да било и да не може да се откаже от него. Даже преди разправях, че "като порасна" ще пуша Детска работа. Сега мнението ми е доста различно, не бих почнала да давам пари за нещо само за да си пре**а здравето.

Мега фен Аватара на xoxi
    Kато много, много малка съм опитвала. Преди няколко години пуших няколко месеца, заради моментната си липса на мозък.
    Твърдо против цигарите съм. Чела съм много за вредата от тях, виждала съм с очите си какво става и не мисля да се подлагам на такъв риск и да си самопричинявам такива неща.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Против съм като цяло.
    1) Ужасяващо количество пари, хвърлени на вятъра. Мога да ги превърна в какво ли не и всички сравнения ме убеждават, че да пушиш е пагубно за бюджета ти.
    2) Вредно е, каквото и да казват пушачи, че "дядо им пушил 965424 години и е здрав като бик, пък другият дядо починал на 50 без да е запалил цигара". Дрънци. Ще ми откриват те топлата вода. То си има лекари за тая цел.
    3) Ще ме дразни да съм зависима от нещо.
    4) Случвало се е да се прибирам и сутиенът ми да мирише на цигари. Не да лъха, а да вони. За косата - да не говорим. Отврат. Голям праз, че съм отишла парфюмирана, гримирана, красивичка, като се връщам воняща.

Паля на купон, на който се пие, щото ми е приятно. Точка.
    Стане ли дума за забраната на цигарите, съм за идеята да се върне пушенето след 22ч в дискотеките. Просто не е същото, ако не запалиш цигара. В ресторанти - моля, да излизат навън, не да ям салата и да вдишвам пушек в същото време.
    Няма да пропуша обаче.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пуша. Не ми пречи, ако другите пушат. Не ми пречи и ако не пушат. Наясно съм с вредите както и негативите от икономическа гледна точка, но ми харесва. Няма нищо по-хубаво от това да запалиш, когато си ядосан/тъжен или пък вечер преди/след дискотека/нормално излизане.

Повече от фен
    Пуша. Около кутия и половина-две на ден, а ако пия, към кутия и нещо отгоре.

Две цигари сутрин с кафето. Цигара след секс. Цигара след обилно ядене. Цигара рано сутрин на студа, като изгрява слънцето. Цигара високо в планината, докато на километри от теб във всички посоки виждаш гори. Цигара в напрегнат момент, където просто ти трябват няоклко минути да си събереш мислите. Цигара без филтър, за да оцениш и се насладиш напълно на тютюна. И прочее.

Забрана за пушене на закрити места без адекватно изградена вентилация трябва да има, независимо дали е закусвалня или дискотека след 22:00. Щото не обичам да смърдя на лисичарник, обичам периодично да подишвам чист въздух и има хора с непоносимост към цигарения дим. Ама тия, дето ми дуднат на главата да ми обясняват колко си вредя и т.н. ми бъркат повече в здравето, отколкото цигарите.

Мега фен Аватара на ameli
    Пробвала съм, в момента не пуша и нямам и желание. Въпрос на личен избор, не съм нито за, нито против.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Забрана за пушене на закрити места без адекватно изградена вентилация трябва да има, независимо дали е закусвалня или дискотека след 22:00. Щото не обичам да смърдя на лисичарник, обичам периодично да подишвам чист въздух и има хора с непоносимост към цигарения дим.
    Свалям шапка на стабилни пушачи, които са на това мнение.
    Евала.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пушех. Не по много, но достатъчно. Приятелят ми не се радваше на идеята, общо взето по причините, които Пантерката написа. Купи ми електронна цигара като се постара да е максимално качествена, за да няма издънки и сега не пуша друго освен нея. Скоро и нея ще махна и ще съм чиста като момина сълза.

ПП. Не всички пропушват заради "гъзария". Това е последното нещо, което би ме накарало да запаля цигара.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на strawberry88
    Пробвала съм.Не ми харесва.Мразя миризмата на цигари и не виждам смисъл да се дават толкова пари за нищо.А да не говорим колко е вредно за здравето.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не пуша. Никога не съм и пробвала, тъй като не съм имала желани, самата идея ми е неприятна. Не ми харесва и да се пуши около мен, или някой който е пушил да ми се навре в лицето и да ми говори. Миризмата ме дразни.
    Поздравления, правилно си направила. Аз съм едно към едно с твоя случай.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Пуша. Не много, но достатъчно. Забраната ме дразни, заради палячовците, които ми дуднат, че съм пълнил гушите на не знам си кой с парите си. Иначе съм на мнение, че в ресторантите не трябва да се пуши, защото когато ям, не искам да ми смърди. В кафетата могат да се направят прегради и готово. И не ми казвайте "Ама то така не става". Става и то много добре.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Забрана за пушене на закрити места без адекватно изградена вентилация трябва да има, независимо дали е закусвалня или дискотека след 22:00. Щото не обичам да смърдя на лисичарник, обичам периодично да подишвам чист въздух и има хора с непоносимост към цигарения дим. Ама тия, дето ми дуднат на главата да ми обясняват колко си вредя и т.н. ми бъркат повече в здравето, отколкото цигарите.
    Въобще не ми пука ТИ и всичките пушачи колко си вредите. Пука ми, че вредите на мен. Трябва да има пълна забрана за пушене на закрити обществени места. Няма дискотеки, няма 22ч.

Ама не сме дорасло общество... Не сме хич.

SisiStrange, баш заради гъзария се пропушва. Кой непушач го успокоява да запали цигарка?

Не съм пушач и никога няма и да бъда. Един от най-гнусните и отвратителните навици е за мен.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Violenza, нали знаеш, че и ние можем да кажем така? "Пука ни, че ти вредим на тебе, важно е на нас да ни е кеф". Ето точно такива изказвания ме дразнят най-много.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не, не можеш да го кажеш. Свободен си да правиш каквото поискаш, стига то по никакъв начин да не вреди на другите. Основно правило на демокрацията. В случая, след като ти ми вредиш на здравето - да, ще ти пука.

Има си вече и закон, който искрено се надявам да започнат да спазват.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не, не можеш да го кажеш. Свободен си да правиш каквото поискаш, стига то по никакъв начин да не вреди на другите. Основно правило на демокрацията. В случая, след като ти ми вредиш на здравето - да, ще ти пука.

Има си вече и закон, който искрено се надявам да започнат да спазват.
    Aбсолютно права си, ама на 100%. Кво значи "На нас не ни пука, че ви вредим". Въпроса е не дали ви пука, а че никой няма право да вреди ОСОБЕНО съзнателно на другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си