- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще ви помоля за вашето мнение по този въпрос
e wtf,в абсолютно същата ситуация съм с моя приятел.Само дето не почти,ами АБСОЛЮТНО всяка вечер,без изключение излиза с приятелите си след 22;00.Не ми прави лошо впечатление,даже напротив.Стегни се.Ако теб те зарязва,заради приятелите си,когато имате уговорка, тогава вече е проблем.
Дразни ме,че е често и че с неговите приятели..не знам..малко е различен.Не,че казвам,че ще направи нещо,просто има приятели,които имат държание,което не ми харесва и знам,че той е такъв човек,че си говори с тях така,както те на него.Пак казвам,не казвам,че ще ми изневери или нещо подобно.Просто,понякога не се замисля,какво говори и как звучи отстрани и именно този факт ме дразни,защото не знам.Сигурна съм,че ме мислиш за няква глупачка,но всеки с мисленето си...
HollyGolightly трябва да чакаш да станеш на 21 ,че да влизаш в барове wtf ? Да не си объркала държавите
Не,ето това.Дразни ме,че е често и че с неговите приятели..не знам..малко е различен.Не,че казвам,че ще направи нещо,просто има приятели,които имат държание,което не ми харесва и знам,че той е такъв човек,че си говори с тях така,както те на него.Пак казвам,не казвам,че ще ми изневери или нещо подобно.Просто,понякога не се замисля,какво говори и как звучи отстрани и именно този факт ме дразни,защото не знам.Сигурна съм,че ме мислиш за няква глупачка,но всеки с мисленето си... Всички ме уважат и ги познава,но ето...
Дразни те това, че говори простотии и се лигави с приятелите си? Честно, опитвам, но не мога да разбера в какво виждаш ти проблем.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не се заяждам, но замисляла ли си се как звучи отстрани аргумента "този факт ме дразни, защото не знам"? Всеки мъж се отпуска пред приятели, говори простотии, често цинизми. Това е начин да разпусне, да се поразтовари. Къде е проблемът?
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-06-2013 на 20:18
Welcome to the Jungle...
И моят приятел доста често излиза късно на вън с приятели и не винаги съм с него ( над 18 съм ). В случайте когато не съм, нито го ревнувам нито нищо, просто знам, че е излязъл на по бира и рано или късно ще се прибере. Имай му повече доверие! Все пак дори и като станеш на 18 не можеш нон-стоп да си залепена за него и да не му даваш дори и глътка свобода. Уважавай повече личното му пространство, ако искаш връзката ви да има бъдеще. Защото ако на някои от двамата му липсва свобода и чувства, че му е нарушено личното пространство, рано или късно ще дойдат големите скандали, които могат да доведът дори и до раздяла. Извинявай, че малко се отплеснах от темата.
Не съм казала,че не знам.Казах,че когато е с тях е малко по-различен.В смисъл,понякога говори неща,за които не се замисля и аз няма как да знам,какво е казал,въпреки,че може да е нещо,което да ме обиди.Той ми го е казвал,че не може да мълчи,когато е с приятелите си,иска да му е забавно...ок,но понякога,говори,говори неща,за които не мисли.Говори,като тях,а някои от тях...как да ти кажа,забавни са,но на мен не ми е приятно,тяхното държание,ако е направено от него.
Само ми е интересно... няколко момичета споменавате, че приятелите ви горе-долу всяка вечер са навън. Кога учат тия хора, кога работят, кога спят?
Имало е пъти,когато ми е ставало неприятно,но нищо не съм казвала,защото не е кой знае какво.Но имаше един път,който много ме засегна.Казах му,той ми се извини и каза,че не е мислил,защото..казах ти причината.И казах му и за другите пъти,казах му,че ако винаги прави така,когато е с мен,какво остава,когато ме няма.Той ми се обиди и ми каза:,,добре,щом не вярваш'',после се оправихме,но това още ми е останало.
На моя занятията му в университета са предимно преди обед, учи и си работи по проектите следобед/привечер (програмистче на свободна практика) и вечерите са за разтоварване с мен и/или приятели. Като на него му стигат и 4-5 часа сън на вечер (нещото, за което му завиждам - аз съм страшен сънливец).
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ясно каква била работата. Значи тази случка още те гложди и се притесняваш да не се повтори. Че след толкова увъртане от твоя страна, започнах да се обърквам какво всъщност е драматичното.![]()
Не мисли, че си основната тема на тяхната компания, би било крайно наивно.И вместо да се притесняваш за такива стари и излишни неща, по-добре преживейте нови и щастливи моменти с приятеля ти. Така ще заместиш негативните емоции с позитивни.
![]()
Между другото темата е за Любов, не за този раздел.
Welcome to the Jungle...