.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    Знам,че никой не би издържал на такова нещо,но аз съм му казала...няма значение.Аз не му правя проблеми за това,просто питам вас....
    e wtf,в абсолютно същата ситуация съм с моя приятел.Само дето не почти,ами АБСОЛЮТНО всяка вечер,без изключение излиза с приятелите си след 22;00.Не ми прави лошо впечатление,даже напротив.Стегни се.Ако теб те зарязва,заради приятелите си,когато имате уговорка, тогава вече е проблем.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ама, разбира се, че ще е често. Сега му е времето да излиза и да се забавлява с приятели. Какво точно те дразни?
    Дразни ме,че е често и че с неговите приятели..не знам..малко е различен.Не,че казвам,че ще направи нещо,просто има приятели,които имат държание,което не ми харесва и знам,че той е такъв човек,че си говори с тях така,както те на него.Пак казвам,не казвам,че ще ми изневери или нещо подобно.Просто,понякога не се замисля,какво говори и как звучи отстрани и именно този факт ме дразни,защото не знам.Сигурна съм,че ме мислиш за няква глупачка,но всеки с мисленето си...

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Абе, не съм много обедена, че щом родителите ти сега, когато си на 17 и половина не те пускат до по-късно, като навършиш 18 и всичко ще се промени.
    А не знам, къв проблем е със заведенията да си ходиш, в много заведения всички се правят на дръмнати и ходят и 16-17 годишни вечерта. Все има някое такова в твоя град.
    Не,пускат ме.Скоро ми се наредиха няколко такива нощи.И сега,много често стоя до 23;00,така че ...аз ще се оправя с тях...само да съм жива и здрава да ги навърша.

Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    e wtf,в абсолютно същата ситуация съм с моя приятел.Само дето не почти,ами АБСОЛЮТНО всяка вечер,без изключение излиза с приятелите си след 22;00.Не ми прави лошо впечатление,даже напротив.Стегни се.Ако теб те зарязва,заради приятелите си,когато имате уговорка, тогава вече е проблем.
    Не,никога не ми се е случвало това.Даже,понякога пренебрегва с тях,за да е с мен.

Супер фен Аватара на cweeet
    Ами, тогава защо се оплакваш?

Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    Ами, тогава защо се оплакваш?
    Вас ви питам,пак казвам,че на него нищо не съм му казвала....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не,пускат ме.Скоро ми се наредиха няколко такива нощи.И сега,много често стоя до 23;00,така че ...аз ще се оправя с тях...само да съм жива и здрава да ги навърша.
    Малко си противоречиш с предните постове.

Повече от фен Аватара на ranieri
    HollyGolightly трябва да чакаш да станеш на 21 ,че да влизаш в барове wtf ? Да не си объркала държавите

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Дразни ме,че е често и че с неговите приятели..не знам..малко е различен.Не,че казвам,че ще направи нещо,просто има приятели,които имат държание,което не ми харесва и знам,че той е такъв човек,че си говори с тях така,както те на него.Пак казвам,не казвам,че ще ми изневери или нещо подобно.Просто,понякога не се замисля,какво говори и как звучи отстрани и именно този факт ме дразни,защото не знам.Сигурна съм,че ме мислиш за няква глупачка,но всеки с мисленето си...
    Хах, приятелите обсъждат яката мацка на съседната маса и той се включва? Това ли е което те притеснява? "Ох, к'во яко пиче" тип приказки?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Малко си противоречиш с предните постове.
    Не,казах по празници.Е,за мен бяха такива,затова.Но и има вечери,когато мога да си постоявам и до 23:00.

Хах, приятелите обсъждат яката мацка на съседната маса и той се включва? Това ли е което те притеснява? "Ох, к'во яко пиче" тип приказки?
    М,и това сигурно го има,не знам точно за това.Но има други неща...сега в момента не мога да се сетя.Просто и той казва,че понякога не се замисля,а говори,за да е забавно и не мисли какво казва.И затова.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не,казах по празници.Е,за мен бяха такива,затова.Но и има вечери,когато мога да си постоявам и до 23:00.
    Е, то ясно, че сега бяха празници, но вече няма толкова на често...освен ако не следваш църковния календар
    А теб реално, какво точно те дразни, че е с приятелите си?

Едит: Сега видях, че си написала. Ми не го мисли, не му мисли всяка дума каква би могла да бъде.

Е, то ясно, че сега бяха празници, но вече няма толкова на често...освен ако не следваш църковния календар
    А теб реално, какво точно те дразни, че е с приятелите си?
    Не,ето това.Дразни ме,че е често и че с неговите приятели..не знам..малко е различен.Не,че казвам,че ще направи нещо,просто има приятели,които имат държание,което не ми харесва и знам,че той е такъв човек,че си говори с тях така,както те на него.Пак казвам,не казвам,че ще ми изневери или нещо подобно.Просто,понякога не се замисля,какво говори и как звучи отстрани и именно този факт ме дразни,защото не знам.Сигурна съм,че ме мислиш за няква глупачка,но всеки с мисленето си... Всички ме уважат и ги познава,но ето...

Дразни те това, че говори простотии и се лигави с приятелите си? Честно, опитвам, но не мога да разбера в какво виждаш ти проблем.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не се заяждам, но замисляла ли си се как звучи отстрани аргумента "този факт ме дразни, защото не знам"? Всеки мъж се отпуска пред приятели, говори простотии, често цинизми. Това е начин да разпусне, да се поразтовари. Къде е проблемът?
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-06-2013 на 20:18
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И моят приятел доста често излиза късно на вън с приятели и не винаги съм с него ( над 18 съм ). В случайте когато не съм, нито го ревнувам нито нищо, просто знам, че е излязъл на по бира и рано или късно ще се прибере. Имай му повече доверие! Все пак дори и като станеш на 18 не можеш нон-стоп да си залепена за него и да не му даваш дори и глътка свобода. Уважавай повече личното му пространство, ако искаш връзката ви да има бъдеще. Защото ако на някои от двамата му липсва свобода и чувства, че му е нарушено личното пространство, рано или късно ще дойдат големите скандали, които могат да доведът дори и до раздяла. Извинявай, че малко се отплеснах от темата.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Не се заяждам, но замисляла ли си се как звучи отстрани аргумента "този факт ме дразни, защото не знам"?
    Не съм казала,че не знам.Казах,че когато е с тях е малко по-различен.В смисъл,понякога говори неща,за които не се замисля и аз няма как да знам,какво е казал,въпреки,че може да е нещо,което да ме обиди.Той ми го е казвал,че не може да мълчи,когато е с приятелите си,иска да му е забавно...ок,но понякога,говори,говори неща,за които не мисли.Говори,като тях,а някои от тях...как да ти кажа,забавни са,но на мен не ми е приятно,тяхното държание,ако е направено от него.

Дразни те това, че говори простотии и се лигави с приятелите си? Честно, опитвам, но не мога да разбера в какво виждаш ти проблем.
    Разбирам те.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И моят приятел доста често излиза късно на вън с приятели и не винаги съм с него ( над 18 съм ). В случайте когато не съм, нито го ревнувам нито нищо, просто знам, че е излязъл на по бира и рано или късно ще се прибере. Имай му повече доверие! Все пак дори и като станеш на 18 не можеш нон-стоп да си залепена за него и да не му даваш дори и глътка свобода. Уважавай повече личното му пространство, ако искаш връзката ви да има бъдеще. Защото ако на някои от двамата му липсва свобода и чувства, че му е нарушено личното пространство, рано или късно ще дойдат големите скандали, които могат да доведът дори и до раздяла. Извинявай, че малко се отплеснах от темата.
    Благодаря!

anonymous708973
    Guest
    Само ми е интересно... няколко момичета споменавате, че приятелите ви горе-долу всяка вечер са навън. Кога учат тия хора, кога работят, кога спят?

Не съм казала,че не знам.Казах,че когато е с тях е малко по-различен.В смисъл,понякога говори неща,за които не се замисля и аз няма как да знам,какво е казал,въпреки,че може да е нещо,което да ме обиди.Той ми го е казвал,че не може да мълчи,когато е с приятелите си,иска да му е забавно...ок,но понякога,говори,говори неща,за които не мисли.Говори,като тях,а някои от тях...как да ти кажа,забавни са,но на мен не ми е приятно,тяхното държание,ако е направено от него.
    Ти била ли си потърпевша от подобно държание? Изобщо това влияе ли на отношенията ви?
    Welcome to the Jungle...

Ти била ли си потърпевша от подобно държание? Изобщо това влияе ли на отношенията ви?
    Имало е пъти,когато ми е ставало неприятно,но нищо не съм казвала,защото не е кой знае какво.Но имаше един път,който много ме засегна.Казах му,той ми се извини и каза,че не е мислил,защото..казах ти причината.И казах му и за другите пъти,казах му,че ако винаги прави така,когато е с мен,какво остава,когато ме няма.Той ми се обиди и ми каза:,,добре,щом не вярваш'',после се оправихме,но това още ми е останало.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само ми е интересно... няколко момичета споменавате, че приятелите ви горе-долу всяка вечер са навън. Кога учат тия хора, кога работят, кога спят?
    На моя занятията му в университета са предимно преди обед, учи и си работи по проектите следобед/привечер (програмистче на свободна практика) и вечерите са за разтоварване с мен и/или приятели. Като на него му стигат и 4-5 часа сън на вечер (нещото, за което му завиждам - аз съм страшен сънливец).

Имало е пъти,когато ми е ставало неприятно,но нищо не съм казвала,защото не е кой знае какво.Но имаше един път,който много ме засегна.Казах му,той ми се извини и каза,че не е мислил,защото..казах ти причината.И казах му и за другите пъти,казах му,че ако винаги прави така,когато е с мен,какво остава,когато ме няма.Той ми се обиди и ми каза:,,добре,щом не вярваш'',после се оправихме,но това още ми е останало.
    Ясно каква била работата. Значи тази случка още те гложди и се притесняваш да не се повтори. Че след толкова увъртане от твоя страна, започнах да се обърквам какво всъщност е драматичното.

Не мисли, че си основната тема на тяхната компания, би било крайно наивно. И вместо да се притесняваш за такива стари и излишни неща, по-добре преживейте нови и щастливи моменти с приятеля ти. Така ще заместиш негативните емоции с позитивни.

Между другото темата е за Любов, не за този раздел.
    Welcome to the Jungle...

Ясно каква била работата. Значи тази случка още те гложди и се притесняваш да не се повтори. Че след толкова увъртане от твоя страна, започнах да се обърквам какво всъщност е драматичното.

Не мисли, че си основната тема на тяхната компания, би било крайно наивно. И вместо да се притесняваш за такива стари и излишни неща, по-добре преживейте нови и щастливи моменти с приятеля ти. Така ще заместиш негативните емоции с позитивни.

Между другото темата е за Любов, не за този раздел.
    Не,то и тогава не беше за мен.Беше,,нещо насочено към друго момиче,което ме засегна....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си