.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Абе, не съм много обедена, че щом родителите ти сега, когато си на 17 и половина не те пускат до по-късно, като навършиш 18 и всичко ще се промени.
    А не знам, къв проблем е със заведенията да си ходиш, в много заведения всички се правят на дръмнати и ходят и 16-17 годишни вечерта. Все има някое такова в твоя град.
    Не,пускат ме.Скоро ми се наредиха няколко такива нощи.И сега,много често стоя до 23;00,така че ...аз ще се оправя с тях...само да съм жива и здрава да ги навърша.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    Не,пускат ме.Скоро ми се наредиха няколко такива нощи.И сега,много често стоя до 23;00,така че ...аз ще се оправя с тях...само да съм жива и здрава да ги навърша.
    Малко си противоречиш с предните постове.

Малко си противоречиш с предните постове.
    Не,казах по празници.Е,за мен бяха такива,затова.Но и има вечери,когато мога да си постоявам и до 23:00.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не,казах по празници.Е,за мен бяха такива,затова.Но и има вечери,когато мога да си постоявам и до 23:00.
    Е, то ясно, че сега бяха празници, но вече няма толкова на често...освен ако не следваш църковния календар
    А теб реално, какво точно те дразни, че е с приятелите си?

Едит: Сега видях, че си написала. Ми не го мисли, не му мисли всяка дума каква би могла да бъде.

Е, то ясно, че сега бяха празници, но вече няма толкова на често...освен ако не следваш църковния календар
    А теб реално, какво точно те дразни, че е с приятелите си?
    Не,ето това.Дразни ме,че е често и че с неговите приятели..не знам..малко е различен.Не,че казвам,че ще направи нещо,просто има приятели,които имат държание,което не ми харесва и знам,че той е такъв човек,че си говори с тях така,както те на него.Пак казвам,не казвам,че ще ми изневери или нещо подобно.Просто,понякога не се замисля,какво говори и как звучи отстрани и именно този факт ме дразни,защото не знам.Сигурна съм,че ме мислиш за няква глупачка,но всеки с мисленето си... Всички ме уважат и ги познава,но ето...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Дразни ме,че е често и че с неговите приятели..не знам..малко е различен.Не,че казвам,че ще направи нещо,просто има приятели,които имат държание,което не ми харесва и знам,че той е такъв човек,че си говори с тях така,както те на него.Пак казвам,не казвам,че ще ми изневери или нещо подобно.Просто,понякога не се замисля,какво говори и как звучи отстрани и именно този факт ме дразни,защото не знам.Сигурна съм,че ме мислиш за няква глупачка,но всеки с мисленето си...
    Хах, приятелите обсъждат яката мацка на съседната маса и той се включва? Това ли е което те притеснява? "Ох, к'во яко пиче" тип приказки?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Хах, приятелите обсъждат яката мацка на съседната маса и той се включва? Това ли е което те притеснява? "Ох, к'во яко пиче" тип приказки?
    М,и това сигурно го има,не знам точно за това.Но има други неща...сега в момента не мога да се сетя.Просто и той казва,че понякога не се замисля,а говори,за да е забавно и не мисли какво казва.И затова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си