- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за пари - обратната тема.
40 годишните имат тъпкачи, никой няма да тръгне да прави 'любов' с тях, за да им се слага друго име.
Те разводите нали не се случват заради изневери, за да си вярваш, че ще имаш кой да те оправя.
Не съм чак такава песимистка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не е нужно, бъди реалист и спестявай пари, ако искаш да правиш секс на стари(след 40) години.
Аз ще бъда честен - за пари секс БИХ дал, не разбирам момичетата, които казват, че момчетата са жалки ако го правят. Вие ВИНАГИ ли си готвите или понякога отивате на ресторант. Винаги ли си шиете ризите или понякога си ги купувате? Е и при секса понякога има нужда да го аутсорснеш за пари.
А за обратната връзка - честно - според мен няма да се справя с някоя гадна жена. Не се имам за такъв полов атлет. Особено ако ме кара да правя някакви извратении.
Питай половината които се возят в скъпи коли не се ли продават ? Или просто косматите чичковци са много готини ? хихи !!! Немогат да си видят....... от корема и космите по него !!!! Иначе "Ама ти за каква ме помисли ????? "
правилно нанси...не се продават...правят го несъзнателно ... :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Имах едни колеги от университета , араби , много богати пичове . Вярно араби , мургави , пекани много и супер кинтаджии . Имаха Голф 5-ца , дето им беше оборотна кола само за ебане. Лично с очите видях , че задната седалка отзад беше цялата бяла от сякви женски сокове , а тавана беше на токчета . Тия изпонаебаха половината Пловдив....
тоя па голф 5 :Д ебати селяка тва кола ли е ? мангалска работа.. земи си едно субаро имп и тогаа ми лафи за мангалските ти приятели с голфо хаха