- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- О-Т-С-Л-А-Б-В-А-Н-Е !!
Ето това ти е грешката. С кървави сълзи ще плачеш после, че от мързел си си прецакала здравето. Имам приятелки с хранителни разстройства, съзнават, че имат проблем и не могат да се оправят сами. А ти недей да си толкова готова на всичко за да отслабнеш, защото по-важно от здравето няма.
Другите ти казаха вече какво да правиш и ти дадоха съвети, няма да ги повтарям.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като ги свали за 3-4 месеца(дори да успее) и после като се почнат здравословните проблеми никой няма да си спомня каква е била преди,но тя ще носи последствията.
1000 калории, сигурна ли си?
Ако искаш капеща коса, разбъркани хормони и нае*ано здраве, прав ти път.
И никак не ги говоря тия работи, за да ти се правя на интересна, а от личен опит. Been there, done that...![]()
Осъзнай се преди да си си навредила. По-добре спортувай и се ограничавай по-малко, отколкото да не се движиш по цял ден и да караш на фотосинтеза.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Малоумна грешка, допускана от редица момичета (в тва число и аз) - да намалиш супер много калориите. По-добре ги намалявайте постепенно. Ако сваляте на 1500 - супер! Защото ще стигнете до другия момент, в който и на 800 няма да сваляте и тогава ще се чудите къде ви е проблемът..
нали
фитнес понеделник, сряда, петък по час и половина
без мазно, пържено, пакетирани храни, тестено, сладко, газирано
тичане по час във вторник, четвъртък и събота и неделя -релакс
за 1 месец ще ги свалиш, после спорта можеш да го намалиш на 1/2
понеделник и петък-фитнес, тичане-събота, примерно
храната продължаваш да я ограничаваш, за да не си върнеш кг
Ай стига бе! Ако продължаваш да ги четеш тез простотии, няма да отслабнеш повярвай ми. И престани да си търсичш оправдания. Кви сте такива-млади сте, имате енергия пък ви мързи да си надигнете задниците. Мързели! Ако искаш да знаеш тренирам по 4-5 часа на ден, висока съм 181 см. и тежа 62кг., тъй че с тоз номер няма да ми излезеш. Сега си стягай задника и право на игрището.
Аз също искам малко да отслабна 166 съм и тежа 48кг. , спортувам доста и имам изразени мускули
На към гробищата вероятно![]()
Направо ми скри усмивката ,какво да кажа . 12 годишно пишлеменце се чуди как да отслабнеНатъжих се
)
ахах тя съкращава думи (за пунктуация да не говорим), но иначе той пишел неграмотно. Ок!![]()
1. шси пиша как си искЪм
2. Мое да съм на 12 ама изглежда имам цели и съм по-умна !! аре ходи у лево и се управяй педофилче ;![]()
На 12 и аз търсех с коя диета да се захвана и си мислех, че всичко, дето хвърчи, се яде. Айде малко чилаут, нали претендираш за умна, какво се впрягаш?![]()
Това е някакъв трол 100 процента,не може да съществува толкова прост човек..
не е вярно, че от тренировки се дебелее
преди да започна да отслабвам не знаех какво е това спорт но в момента съм 48 кг. от 60кг.
как го постигнах ли?
ограничавах хляба до 2 филийки, а допълнителните ги изгарях с по 15 коремни преси за всяка
всяка сутрин бягах поне по 2 км. отначало после започнах да стигам до 7-8
и не пропусках всяка вечер задължително по 120 коремни преси
пожелавам ти успех!