.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Ако си решила да следваш някаква диета(което НЕ препоръчвам) ,поне се консултирай с личната си лекарка.Просто си задължена за себе си да го направиш,много си малка да си прецакваш здравето толкова рано . Разбирам,че искаш да свалиш килограми,а и е нужно ,но не прекалявай.

Какво ще ти попречи да говориш с майка ти за този проблем?Тя би трябвало да разбере,че някой ден може да си докараш проблеми с холестерола по този начин.

И спортувай ! Не се оправдавай ,че нямаш време,моля ти се. Няма никакъв ама абсолютно никакъв смисъл от диета БЕЗ спорт,защото след отслабването части от тялото ти ще увиснат,а може и да получиш стрии.Стриите се заличават след това само с лазер или супер стабилни упражнения на време.Така,че недей да правиш нищо лекомислено...
    ОК ! ще те послушам

Цитирай Първоначално написано от smil3_sun1 Виж мнението
    наистина съм готова и здравето да си съсипя само да отслабна с около 12-13 кг за 3-4 месеца ... ;( ;(
    Ето това ти е грешката. С кървави сълзи ще плачеш после, че от мързел си си прецакала здравето. Имам приятелки с хранителни разстройства, съзнават, че имат проблем и не могат да се оправят сами. А ти недей да си толкова готова на всичко за да отслабнеш, защото по-важно от здравето няма.

Другите ти казаха вече какво да правиш и ти дадоха съвети, няма да ги повтарям.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Като ги свали за 3-4 месеца(дори да успее) и после като се почнат здравословните проблеми никой няма да си спомня каква е била преди,но тя ще носи последствията.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    1000 калории, сигурна ли си?
    Ако искаш капеща коса, разбъркани хормони и нае*ано здраве, прав ти път.
    И никак не ги говоря тия работи, за да ти се правя на интересна, а от личен опит. Been there, done that...
    Осъзнай се преди да си си навредила. По-добре спортувай и се ограничавай по-малко, отколкото да не се движиш по цял ден и да караш на фотосинтеза.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Been there, done that...
    I'm gonna trade this life for fortune and fame
    I'd even cut my hair and change my name

Уцели любима, сори за оф-а

Рязкото сваляне на килограми се отразява зле на миокарда. Дали не искаш всъщност да си чаровен труп, авторке?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Jaune
    Малоумна грешка, допускана от редица момичета (в тва число и аз) - да намалиш супер много калориите. По-добре ги намалявайте постепенно. Ако сваляте на 1500 - супер! Защото ще стигнете до другия момент, в който и на 800 няма да сваляте и тогава ще се чудите къде ви е проблемът..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Авторката я мързи да си мръдне пръста и да погледне безбройните други теми във форума и в нета,а вие искате да спортува ...
    нали

фитнес понеделник, сряда, петък по час и половина
    без мазно, пържено, пакетирани храни, тестено, сладко, газирано
    тичане по час във вторник, четвъртък и събота и неделя -релакс

за 1 месец ще ги свалиш, после спорта можеш да го намалиш на 1/2
    понеделник и петък-фитнес, тичане-събота, примерно
    храната продължаваш да я ограничаваш, за да не си върнеш кг
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ай стига бе! Ако продължаваш да ги четеш тез простотии, няма да отслабнеш повярвай ми. И престани да си търсичш оправдания. Кви сте такива-млади сте, имате енергия пък ви мързи да си надигнете задниците. Мързели! Ако искаш да знаеш тренирам по 4-5 часа на ден, висока съм 181 см. и тежа 62кг., тъй че с тоз номер няма да ми излезеш. Сега си стягай задника и право на игрището.

Аз също искам малко да отслабна 166 съм и тежа 48кг. , спортувам доста и имам изразени мускули

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ накъде смяташ да отслабваш?

Мега фен
    На към гробищата вероятно

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от eli23 Виж мнението
    Аз също искам малко да отслабна 166 съм и тежа 48кг. , спортувам доста и имам изразени мускули

При тези килограми няма нужда да отслабваш. Още повече- щом казваш, че спортуваш.. дори нямаш нужда от стягане.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    На към гробищата вероятно
    да не ти скрия усмивката бързо

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^ накъде смяташ да отслабваш?
    см.. ?

Цитирай Първоначално написано от eli23 Виж мнението
    мисля че нямаш нужда да отслабваш

Мега фен
    да не ти скрия усмивката бързо
    пробвай да видя как ще стане.Много ми е интересно и ще чакам с нетърпение )

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    пробвай да видя как ще стане.Много ми е интересно и ще чакам с нетърпение )
    мии ти я скри на вс хора като те гледам колко грамотно пишеш ; )

Мега фен
    Направо ми скри усмивката ,какво да кажа . 12 годишно пишлеменце се чуди как да отслабне Натъжих се )

ахах тя съкращава думи (за пунктуация да не говорим), но иначе той пишел неграмотно. Ок!

1. шси пиша как си искЪм
    2. Мое да съм на 12 ама изглежда имам цели и съм по-умна !! аре ходи у лево и се управяй педофилче ;

ДАИТЕ ДИЕТИ

Супер фен Аватара на tonssy

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    На 12 и аз търсех с коя диета да се захвана и си мислех, че всичко, дето хвърчи, се яде. Айде малко чилаут, нали претендираш за умна, какво се впрягаш?

Мега фен
    Това е някакъв трол 100 процента,не може да съществува толкова прост човек..

нужно е .. ама и някъде пише че и от прекалено много тренировки се и дебелее ..
    не е вярно, че от тренировки се дебелее
    преди да започна да отслабвам не знаех какво е това спорт но в момента съм 48 кг. от 60кг.
    как го постигнах ли?
    ограничавах хляба до 2 филийки, а допълнителните ги изгарях с по 15 коремни преси за всяка
    всяка сутрин бягах поне по 2 км. отначало после започнах да стигам до 7-8
    и не пропусках всяка вечер задължително по 120 коремни преси
    пожелавам ти успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си