- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със задушаване
Здравейте.
Гледах сериала "Клъцни/Срежи" в един от епизодите Крисчън и Кимбър правиха секс..до тук всичко е нормално..
по време на акта той я хвана за гушата ,тя получи оргазъм и в следствие от ефекта (стискане за вратъ) огразъма бил доста по силен..
Ако някой ми е разбрал идиотското обяснение моля споделете как да и напрая по голямо удоволствие и в същото време да не я удуша.
Нея и аз бих я удушила.НЕ опитвай!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
то това и аз го гледах в оня сериал boardwalk empireно никога не бих пробвал такова нещо :Д
Последния "Под прикритие" не гледа ли? ;дд Гледай го, ще си отговориш на въпроса.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
уникален си![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Темата е интересна, стига сте спамили с малоумщини.
Аз съм опитвала, т.е. правили са го на мен (и аз от филма преди време бях взела идеята). Не до такава степен, че да ми посинеят устните примерно, но до такава, че да ти се замая достатъчно главата. Усещането адски много ми хареса, сякаш всичко става едно забавено, приглушено, като нереално.
Авторе, ако решиш да го пробваш, задължително го обсъди преди това с приятелката си. За такъв експеримент в никакъв случай не действай на своя глава. За такова нещо се иска доста доверие.
Интересно ми е да чуя други отговори.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ако стискаш леко може да й хареса. На мен ми харесва. Всъщност е далеч от "душене" чак, но пак те поставя в същата позиция и има нещо готино в това.
По-грубия вариант не знам дали би ми харесал... Някак да ме приспи докато го правим не ми се вижда примамливо :X![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
JoLLiE92: Да гледах го .. определено не искам това да се получава
Violenza: Благодаря ти за откровенния отговор.Разбира се че се обсъжда предварително. Освен че ти се замайва главата при свършването имаше ли по-голямо удоволствие ,всъщност това искам да постигна.
Azoria: Правил съм това което казваш..както на теб така и на нея и харесва![]()
Не е било точно по време на оргазъм, но наистина удоволствието, поне при мен, беше доста по-голямо.
Зависи докъде искате да стигнете де. Все пак трябва по някакъв начин да ти индикира кога да спреш, защото в един момент наистина много се отпускаш. Случвало ми се е да стигна до състояние в което да не мога да помръдна нито пък да кажа нещо съзнателно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Това е изключително опасно, защото знаете по шията минава сънната артерия която се разклонява. Притискането на тая артерия е изключително опасно и може да доведе до припадане и до доста по-лоши последици. Замайването идва именно от това, а не от недостиг на въздух.
Мен лично не ме кефи...да си душа приятелката докато правим секс...прекалено е,поне за мен.Пък и наистина е опасно,не малко са загинали по подобен начин...но щом на човек му харесва,важното е да сте много внимателни.
>>DjBelev<<
Редовно му слагам ръката на врата си :Д и вече знае колко да стиска
В началото само му го бях предложила, все че веднъж го направи и ми хареса. Ако не се внимавам обаче се вкочаняваш и дори не можеш да говориш и мърдаш. Отначалото когато ме хващаше и аз му хващах ръката над китката и когато прекалява го стисках по силно да разбере. Иначе момента със замайването наистина е най-доброто нещо, може би се отделят и повече хормони и адреналин, и същевременно кръвта блика на тласъци.
Не се препоръчва за нови двойки, неопитни и неконтролиращи се момчета :Д
Кръвта не блика, просто намалява притока на кръв към мозъка, обясних вече.
аре ся вземете се изтрепайте,докато правите секс,де*а болните мозъци де*а
На мен ми харесва идеята. Остава да си намеря човек, с когото да го пробвам :Д
Харесва ми. Обичам да ме душат.
Не съм се чувствала застрашена засега, но е факт, че си е опасно.
За по- голямо удоволствие не мога да кажа - и без да ме стискат за гърлото ми е хубаво. Но замайването е доста... опияняващо. Наистина си е тръпка.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Май насила си търсите белята... Това изобщо не е безопасно..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Много ми харесва. С приятеля ми го правим понякога. Не с идеята да ми счупи врата, то не е силно душене. Просто ми стиска шията и ми секва дъха за известно време като винаги мога да го накарам да спре. Вие го изкарахте едва ли не смъртоносно опасно като да го правим, провесени от хлъзгав балкон.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()