.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    .
    Малко ми е трудно ти следя мисълта и щях да напиша нещо дълго, но се отказах. Стриктното броене на макронутриенти откъдето и да го погледнеш е ограничаващо и аз лично го оправдавам единствено ако става въпрос за професионален спорт. Природата си го е измислила както трябва. Аз ям и тренирам преди всичко за здраве и целта ми не е да си видя влакната на задника, или да постигна (дис)баланс между трите глави на трицепса, а примерно да издърпам 200 тяга без колан и да развия бързина при ударите си. Тялото е следствие.

Зареждане с мазнини...Оценявам, че от години четеш бб-тийм и имаш периоди на качване и сваляне с прием на добавки в точно определено време, но това не ти пречи да не си наясно с повишаванеот на риска от инфаркт с прием на омега 6,или да определяш 2-3 % мазнини в храната като много. Какво става, когато приемеш повече мазнини, отколкото долу-горе си описал?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Малко ми е трудно ти следя мисълта и щях да напиша нещо дълго, но се отказах. Стриктното броене на макронутриенти откъдето и да го погледнеш е ограничаващо и аз лично го оправдавам единствено ако става въпрос за професионален спорт. Природата си го е измислила както трябва. Аз ям и тренирам преди всичко за здраве и целта ми не е да си видя влакната на задника, или да постигна (дис)баланс между трите глави на трицепса, а примерно да издърпам 200 тяга без колан и да развия бързина при ударите си. Тялото е следствие.

Зареждане с мазнини...Оценявам, че от години четеш бб-тийм и имаш периоди на качване и сваляне с прием на добавки в точно определено време, но това не ти пречи да не си наясно с повишаванеот на риска от инфаркт с прием на омега 6,или да определяш 2-3 % мазнини в храната като много. Какво става, когато приемеш повече мазнини, отколкото долу-горе си описал?
    Изреди толкова глупости едно след друго ,че не знам от къде да започна..Случайно да съм ти давал някакво съотношение м/у омега мастните киселини и да съм ти казвам 2-3% ,че ще ти е приема ма мазнини,ако ядеш по 50 грама месо на ден или си някакъв тревопасен ,к'во съм ти виновен? Като целта ти е да дърпаш 200 тяга и да развиеш бързина тогава не коментирай,когато говорим за визия,защото обсъждаме тема късаеща точно това.. Като целите ти не са визия си яж каквото си искаш ,аз не съм вещ в темата относно сила тоест в трибой ,както и в бойните спортове и за това не коментирам..Вероятно ще е хубаво и ти да направиш същото в този случай )

Pink - да спира,кога - въпрос на личен избор.. Еднозначен отговор няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си