.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Искам да правя секс с него разбира се,но нали знаете че човек си има STOP граница на търпение моята скоро ще дойде,за хапането май малко преувеличих,не е хапане а смучене но и от това ме боли казах му вече не го прави но каквото и да прави (почти всичко в границите на нормалното е пробвал)много трудно се възбуждам,но дано не си помислите че не ме привлича напротив,но явно много се впрягам ТРябва ми По стабилна психика

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от lolipop_crazy Виж мнението
    Искам да правя секс с него разбира се,но нали знаете че човек си има STOP граница на търпение моята скоро ще дойде,за хапането май малко преувеличих,не е хапане а смучене но и от това ме боли казах му вече не го прави но каквото и да прави (почти всичко в границите на нормалното е пробвал)много трудно се възбуждам,но дано не си помислите че не ме привлича напротив,но явно много се впрягам ТРябва ми По стабилна психика
    А що не хакнеш 2-3 питиета заедно с него, докато стигнете състояните "О, мили, пъхни ми го по-бързо, КОПЕЛЕ!"
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    А що не хакнеш 2-3 питиета заедно с него, докато стигнете състояните "О, мили, пъхни ми го по-бързо, КОПЕЛЕ!"
    (rofl) (rofl)
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от lolipop_crazy Виж мнението
    Струва ми се, че той е прекалено груб. Било то с натиска, смукането, пръстите или каквото и да е там долу.
    Дори и да е по-нежен с действията си, ти се сещаш за първите опити и се стягаш в очакване на несъобразителност и болка.
    Поговори с него да е по-нежен, а ти се отпусни психически и физически.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си