- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
оф хем съм щастлива, хем не съм.. ебати променливото настроение и смесени чувства още от сутринта.
представям си след малко като отида на училище къв ужас ще е пак.. ;/
пуши ми се, а пък банята вече от километри мирише на фасове.. май ще чакам до 11 часа ;/
http://ask.fm/iwwkaa
Бях забравила колко е гадно да се събудиш рано сутринта, да трябва да си правиш закуска и да тичаш на лекции.
Нямам търпение да дойде обяд и да легна да се наспя.
Добре. Много добре. Отметнах едно досадно ходене по счетоводители, което отлагам от месеци. Остана още едно, но и него ще оправя до края на седмицата.
Трябва да сядам да уча, че иначе... баница
Как хубаво се нареждат нещата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Скоро приказката ще свърши , а финала се досещам ,че ще е трагичен.
Но няма да се депресирам и да се оплаквам като жена.
Ангеле, спомни си баща ти на кво те е учил цял живот . Защо мъжът е мъж ?!
Защото намира изход и решение ,а не оправдание за провала . Защото не си показва чувствата много-много и не плаче .
Дано спорта ме крепи . Само той ме е крепял винаги)
Тъжно ми е, тъпо ми е, болна, със скъсани мускулни влакна. Не мога да си представя как ще издържа толкова време без тренировки.
Напила съм се с мъка и страх. И не знам какво да мисля.
много ама много съм ядосан в момента. ако падна на покер , още някоя курва ще го отнесе
Скапан съм от работа. Половин бира щом ме хвана.. заеби ти. Не съм добре.
http://www.youtube.com/watch?v=IpHniCEHY7I
и после защо бил шведския труден
ООХХОХОХО, не мога![]()
![]()
![]()
Щастливичко ми е.
Днес достигнах до края на физическите си сили, изцедих се направо. Сега се чувствам добре обаче, оптимистично ми е някакво.
Намерих време да си прочета нещицата и от криминологията.
Много приятен ден.
Сега си допивам сокчето, довършвам снимките, обаждам му се и си лягам.
Утре ще е един малко по-психически натоварен ден, но съм спокойна.
Влюбено и щастливо ми е, другото няма голямо значение.
И спря да се върти за миг земята..
ЕЛЕЕЕЕЕ, ай стига бе.. като капак за всичко, което днес ми се случи беше факта, че сигурно ще ме изключат от училище
и ще трябва да ходя някъде по селата, да сменям по два автобуса и мани, мани направо
знаех си аз, че е много лоша идея да бягам от училище, ама нали щото всички тръгнаха и айде и аз с тях /въпреки, че естествено идеята беше моя/.. сега ще го ядем много голям и тежко ни, и горко ни..
Последно редактирано от Зайче.. : 01-14-2013 на 19:23
Както нямам и батерия на Лаптопа само оставаше да ми се развали и зарядното .... дееба майка му , айде сега 50лв за ново.
maDamn
А когато някои хора в този форум ти казваха, че пътят, по който си поела няма да доведе до нищо хубаво, ти се репчеше. Със съжаление го казвам, но - каквото повикало. Сега не се оправдавай с "ама нали щото всички".
По темата: Спирам да уча за този изпит. Уверена съм в знанията си и, освен ако не ми се падне нещо, което го няма в лекционните записки, вярвам, че ще изкарам хубава оценка. За следващия, обаче, ми е тъмна Индия.
Той маааалко ме ядосва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ти пък коя си, че да ми казваш все пак ? :Д
тва, че са станали 1-2 гафа, не значи че все пак ще те чуя кво ми говориш.
аз си пиша в тая тема, за да кажа кво е станало и как се чувствам /естествено по мое желание/, а не да ви искам мненията за начина ми на живот ? ти да видиш, нали ;оооо
Ти ако "гаф" наричаш това да те изключат от училище...![]()
Не че точно аз за такива неща имам правото да чета морал, но вече няколко човека ти казват, че вървиш на зле, ама ти трябва яко да нагазиш в калта, че да се усетиш за какво става дума.
Както и да е. Чакат ме страшни изпити, притеснено ми е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти ,ако щеш чувай. Никой не може да я спре от това да си каже мнението. Пък ти дали ще я чуеш тва е отделен въпрос.
Оф,бясна съм.
Точно сега такива мизерии. Дееба и преебаната история...
maDamn