.
Затворена тема
Страница 105 от 119 ПървиПърви ... 55595101102103104105106107108109115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 601 до 2 625 от общо 2974
    Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Абе NYX предлагат ли се в България? И ако да къде?
    Не.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    а за бижутата?
    Провери "Морелато" - стоманени бижута, адски стилни са. Аз най-вероятно ще съм с нещо тяхно. Имат комбинации с перли, камъчета, цветни елементи.
    Какво е деколтето на роклята? Аз ще съм с едно рамо и съответно няма да съм с огърлица, та ще имам големи обеци и голяма гривна/часовник. Също ще заложа на максимата Simplicity is beauty.

За обувки - ти си светла и ти ТРЯБВА цветен акцент, за да не се загубиш в роклята. Аз обожавам червено, например, но това е доста строга и контрастна. Майка ми спомена, че кораловото е добра опция. Черното също е адски стилно и изчистено, но ти трябва стабилно и леко крещящо (но стилно!) бижу, за да се открои като елемент. Избрала си рокля, която позволява много комбинации - гледай да харесаш нещо, което ще носиш после. Тюркоазено, зелено, лилаво, тъмносиньо - все добри варианти за обувки.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ивенце, бордо, каки, петролено? Не са толкова ярки и пак са различни... Иначе аз бих заложила на корал или тюркоаз, златно може би... Обожавам цветни обувки. Според мен недей с черно.

Edit:

Последно редактирано от PullMeCloser : 01-13-2013 на 21:03
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    ЕЕее, с бордо ще е адски яко, не се бях сетила наистина. Не е толкова констрастиращо, много е стилно и ще си ги носиш с други неща след бала.

Голям фен Аватара на pepa97
    Хубава марка коректори?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    artdeco

Супер фен
    Не мисля, че ще има проблем, ако ги използваш и двете, но пък ги редувай.
    В шишенцето с хининовата вода съм сложила една с.л. ябълков оцет (за блясък), преди къпане си напръсквам цялата коса, седя така известно време и тогава мия косата. ))

Град
    Manhattan *
    хининовата вода не се отмива от косата

Момичета, горната ми устна е абсолютно разранена, буквално. Боли ме ужаасно много. Мажа я с балсами, кремове на разни медицински козметични марки- НИЩО. Какво друго мога да сложа? :\

Нежна грижа на Орифлейм ?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    някой да е забелязал силен ефект от маслото за нокти на Икаров? ноктите ми се цепят и чупят, не е чак фатално, но достатъчно, та доволни? след колко време има ефект?

приемам и други предложения

Аз слагам мед при разранени устни.

florescentia

Супер фен
    Слагай мед, да. Помага много!
    А за маслото на Икаров - ефикасно е. Пък и не е скъпо.
    Ако си редовна, по-скоро ще има положителен ефект. Поне при мен беше така.
    Става въпрос за броени седмици.
    Последно редактирано от LadyDy : 01-14-2013 на 16:56

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    някой да е забелязал силен ефект от маслото за нокти на Икаров? ноктите ми се цепят и чупят, не е чак фатално, но достатъчно, та доволни? след колко време има ефект?

приемам и други предложения
    Май е доста прехвалено. Ползвам го около година вече, поне по 2 пъти на седмица, не забелязвам ефект. Спирам го.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Момичета, горната ми устна е абсолютно разранена, буквално. Боли ме ужаасно много. Мажа я с балсами, кремове на разни медицински козметични марки- НИЩО. Какво друго мога да сложа? :\
    мед, масло от ший, вазелин.

бих си мазала ноктите с йод, макар че много пожълтявали за известно време, обаче съм чувала, че втърдява много

Ще пробвам с мед, мерси )

Иначе това масло за нокти наистина нищо не прави... Калциевият гел е прекрасен, на мен и лакът за растеж на Флормар ми помага.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Абе да ви питам.. с какво си миете четките за грим ?

Мислех да си взема нещо специално за това, но до сега не съм се интересувала... от някакви клипове бях видяла и си ги бия с бебешки шампоан.

Аз ги мия с веро и зехтин, като ги смесвам в чинийка. Досега не съм имала проблеми с четките.

Бтв Sèche vite само по интернет ли мога да поръчам?
    Последно редактирано от Hayashi : 01-14-2013 на 19:13
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Ще пробвам с мед, мерси )

Иначе това масло за нокти наистина нищо не прави... Калциевият гел е прекрасен, на мен и лакът за растеж на Флормар ми помага.
    Аз за основа съм с no more ridges and yellow на GR и съм супердоволна. Обаче искам нещо за заздравяване. Бих дала и повечко пари за заздравител или някакви домашни маски и т.н.? Идеи?

http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=B6Od3_UhHH8 - Откъде да си взема такава ръкавичка?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-14-2013 на 18:42

Супер фен Аватара на girl91
    някой да е забелязал силен ефект от маслото за нокти на Икаров?
    Аз пък съм доволна от маслото за нокти на Икаров и не мисля, че е прехвален продукт. Използвам го веднъж в седмицата - слагам го за 10-15 минути, след това избърсвам и измивам. От него ноктите ми стават твърди (още от първото използване). Не е скъпо така че може да си го вземеш и да видиш дали при теб ще действа, иначе може да си слагаш и някакъв заздравител под формата на лак след това.

аз го ползвам вече 2-3 дена, не очаквам ефект веднага де, всеки ден си мажа ноктите и масажирам, усещам ги по-твърди, но като че ли само моментно... много странно? искам нещо, което наистина да ми оправи ноктите, защото все си пускам маникюр и се чупи, нацепват се и край с него

anonymous708973
    Guest
    аз го ползвам вече 2-3 дена, не очаквам ефект веднага де, всеки ден си мажа ноктите и масажирам, усещам ги по-твърди, но като че ли само моментно... много странно? искам нещо, което наистина да ми оправи ноктите, защото все си пускам маникюр и се чупи, нацепват се и край с него
    Същия проблем имам. Сякаш в началото ми помагаше маслото, ама явно ноктите ми са развили няква устойчивост към него. Пак ще си го купя, де, че от месец някъде не съм си слагала и ще видя дали ще помогне.

Град
    Manhattan *
    ^oт колкоо време го ползваш

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз пих двойна опаковка от тези http://www.marvi.bg/pr_images/201209...min-neo-20.jpg
    Косата ми порасна с една педя за 3 месеца С ноктите нямам проблем, никога не са ми се чупели, лющели и т.н. Таблеткит ги взимах заради кожата - нямаше никакъв ефект, нито ми се изчисти, нито нищо. Та според мен преди да ползвате маски, масла, кремове и етц неща, по-добре нещо вътрешно взимайте. Дали ще е комплексно, витамини А и Е, или просто храна богата на нужните ви витамини все е ок. Да "лекувате" проблема отвън, когато има недостиг от вътре, малко трудно става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си