- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Косата ми е хубава и здрава. Ям много плодове и зеленчуци. Взимала съм и витамини препоръчани от лекар. Ноктите ми са си все така гадни и чупливи. Убедена съм, че не е от липса на витамини.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
а от тези геритамин нео получавате ли повече окосмение по тялото?
и на предните страници къде четох за някакъв продукт за защита от топлината от преси и т.н... нещо с Н беше.. или масло.. може ли и мен да ме светнете, че ми е много изтощена косата вече от пресата...
ммм може ли малко информация за продукта?? виждам,че пише арган,което ми навява хубави мисли![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
http://beautyexpert.bg/manufacturer/NASHI-ARGAN
Много е хубаво! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами аз в момента ползвам едно масло с арган.Пише,че се слага малко количество на леко влажна коса,но аз понякога го слагам и на суха,няма никакъв проблем.
Въобразявам ли си, или веднъж си сложих от аргановото масло на ноктите и ги усещам по-здрави?Май се филмирам
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
не знаех,че се ползва и за нокти:Д тва нещо е вълшебно,честно!![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ми реших да си намажа един път. Моите се цепят и им се чупят ъгълчетата ако станат по-дълги. Сега не го усещам това. Ще видимНяма да ги режа, ще видя докъде ще стигнем и ще ви държа в течение.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мацки, искам да ви попитам нещо.
В момента използвам розовата Ниева - diamonds и балсама за коса.
Ако днес си измия косата, държи един ден и на третия вече пак е за миене. Никога досега не се е случвало да я мия през ден.
Страшно бързо ми се омазнява. Онзи ден я мих, вчера я изправих и днес е леко мазна. Писва ми. И то това не е период, ами постоянно е така. Преди използвах на Здраве шампоана против пърхот (но не тези различните видове, ами един друг) и с него можеше и по 4-5 дена да не си мия косата и няма да се омазни.
Същото е положението и с останалите шампоани. Не е само от Нивеа-та, ако това ще предположите.))
Балсам слагам само по краищата, не и в корените. Изплаквам хубаво, но.....![]()
Май на всеки си му действа различно, зависи от косъма. Например, на мен от Elseve ми се омазнява косата на втория ден, като при теб.. обаче една прителка е супер доволна от него..
Иначе на Нивеа съм ползвала 1-2 пъти шампоан и балсам и не съм особено впечатлена. На Garnier шампоаните ми харесват.
На мен от Елсев (розовият с частичките) ми се омазнява на втория ден. От Гарниера също (поне от този оранжевия).
Но да, права си, че на всеки му действа различно, но от повечето шампоани ми е все така косата. Освен от този, който споменах на Здраве и май пак ще си го взема. Не стига, че косата ми издържа толкова много време, ами и е мека и като цяло добре ми действа. Нищо, че не ми изчисти пърхота. ;D
Уф, на мен пък точно от "Здраве" скалпът ми се раздразни и ми се появи пърхот. Е, след 2-3 измивания с два профи шампоана го оправих, но май са големи боклуци. А серията на Клоран с...нар май беше(не съм сигурна) за боядисана коса е невероятна, страшно хидратира и омекотява още с първото измиване.
Everything changes, but beauty remains ...
http://beautycosmetic.biz/images/aro...ss_shampoo.jpg
Само че против пърхот.
Ами нали ти казвам - намаля ми пърхота, но само заради това, ми прави косата мека и хубава и не я мия през ден, май пак ще си го купя. Но това е, че много трудно го намирам. 1 аптека от 5...
Докато тези другите, пак на тази фирма, ги има навсякъде и са по 3-4лв.![]()
От кой град си? Защото в ДМ, Лили и подобните по принцип има![]()
Ами от София съм, но невинаги е зареденo точно с този шампоан.. Виждала съм на тази марка лосионите за лице и т.н. против акне, но рядко е зареден шампоана.Пък и в ДМ е с 2-3лв по-скъп.
![]()
..Здравейте , един бърз въпрос имам (: - някой знае ли магазин в/около центъра,в който мога да си дам дрехите ( които примерно не ми стават вече , или не ми харесват - и друг да ги купи ? .. или нещо такова ? ) чувала съм ,че при някои дават и пари ,като занесеш нещата си (: но нямам представа къде има такъв магазин.