.
Затворена тема
Страница 106 от 119 ПървиПърви ... 65696102103104105106107108109110116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 626 до 2 650 от общо 2974
    Косата ми е хубава и здрава. Ям много плодове и зеленчуци. Взимала съм и витамини препоръчани от лекар. Ноктите ми са си все така гадни и чупливи. Убедена съм, че не е от липса на витамини.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

а от тези геритамин нео получавате ли повече окосмение по тялото?

и на предните страници къде четох за някакъв продукт за защита от топлината от преси и т.н... нещо с Н беше.. или масло.. може ли и мен да ме светнете, че ми е много изтощена косата вече от пресата...

Цитирай Първоначално написано от Virjii Виж мнението
    и на предните страници къде четох за някакъв продукт за защита от топлината от преси и т.н... нещо с Н беше.. или масло.. може ли и мен да ме светнете, че ми е много изтощена косата вече от пресата...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ммм може ли малко информация за продукта?? виждам,че пише арган,което ми навява хубави мисли

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

http://beautyexpert.bg/manufacturer/NASHI-ARGAN
    Много е хубаво! :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Аз пих двойна опаковка от тези http://www.marvi.bg/pr_images/201209...min-neo-20.jpg
    Косата ми порасна с една педя за 3 месеца
    Ехе, ако това нищо и никакво нещо има такъв ефект, представям си от моите таблетки колко уникално ще стане :д

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    http://beautyexpert.bg/manufacturer/NASHI-ARGAN
    Много е хубаво! :Д

не се и съмнявам.винаги съм казвала,че арганът е най-хубавото нещо,което човек може да сложи на косата си :Д

Голям фен Аватара на monroe999
    маслото на Наши е.............. най-якото

Вземи си на Garnier Ultra Doux ..много е добър..омекотява косата,мирише хубаво и сега друга е темата точно кой Ultra Doux ще си вземеш !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    не се и съмнявам.винаги съм казвала,че арганът е най-хубавото нещо,което човек може да сложи на косата си :Д
    Маслото от арган само като маска ли го ползвате или слагате мъничко от него след измиване на косата? На суха или мокра?

Бичез, благодаря, ама това съм го пускала доста отдавна. Минах на професионална серия продукти за коса.

Град
    Manhattan *
    Ами аз в момента ползвам едно масло с арган.Пише,че се слага малко количество на леко влажна коса,но аз понякога го слагам и на суха,няма никакъв проблем.

Въобразявам ли си, или веднъж си сложих от аргановото масло на ноктите и ги усещам по-здрави? Май се филмирам
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    не знаех,че се ползва и за нокти:Д тва нещо е вълшебно,честно!

ми реших да си намажа един път. Моите се цепят и им се чупят ъгълчетата ако станат по-дълги. Сега не го усещам това. Ще видим Няма да ги режа, ще видя докъде ще стигнем и ще ви държа в течение.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен
    Мацки, искам да ви попитам нещо.
    В момента използвам розовата Ниева - diamonds и балсама за коса.
    Ако днес си измия косата, държи един ден и на третия вече пак е за миене. Никога досега не се е случвало да я мия през ден.
    Страшно бързо ми се омазнява. Онзи ден я мих, вчера я изправих и днес е леко мазна. Писва ми. И то това не е период, ами постоянно е така. Преди използвах на Здраве шампоана против пърхот (но не тези различните видове, ами един друг) и с него можеше и по 4-5 дена да не си мия косата и няма да се омазни.
    Същото е положението и с останалите шампоани. Не е само от Нивеа-та, ако това ще предположите. ))
    Балсам слагам само по краищата, не и в корените. Изплаквам хубаво, но.....

Супер фен Аватара на tonssy
    Май на всеки си му действа различно, зависи от косъма. Например, на мен от Elseve ми се омазнява косата на втория ден, като при теб.. обаче една прителка е супер доволна от него..
    Иначе на Нивеа съм ползвала 1-2 пъти шампоан и балсам и не съм особено впечатлена. На Garnier шампоаните ми харесват.

Супер фен
    На мен от Елсев (розовият с частичките) ми се омазнява на втория ден. От Гарниера също (поне от този оранжевия).
    Но да, права си, че на всеки му действа различно, но от повечето шампоани ми е все така косата. Освен от този, който споменах на Здраве и май пак ще си го взема. Не стига, че косата ми издържа толкова много време, ами и е мека и като цяло добре ми действа. Нищо, че не ми изчисти пърхота. ;D

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Аз пих двойна опаковка от тези http://www.marvi.bg/pr_images/201209...min-neo-20.jpg
    Косата ми порасна с една педя за 3 месеца С ноктите нямам проблем, никога не са ми се чупели, лющели и т.н. Таблеткит ги взимах заради кожата - нямаше никакъв ефект, нито ми се изчисти, нито нищо. Та според мен преди да ползвате маски, масла, кремове и етц неща, по-добре нещо вътрешно взимайте. Дали ще е комплексно, витамини А и Е, или просто храна богата на нужните ви витамини все е ок. Да "лекувате" проблема отвън, когато има недостиг от вътре, малко трудно става

Колко сантиметра е педята ти?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Уф, на мен пък точно от "Здраве" скалпът ми се раздразни и ми се появи пърхот. Е, след 2-3 измивания с два профи шампоана го оправих, но май са големи боклуци. А серията на Клоран с...нар май беше(не съм сигурна) за боядисана коса е невероятна, страшно хидратира и омекотява още с първото измиване.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от LadyDy Виж мнението
    На мен от Елсев (розовият с частичките) ми се омазнява на втория ден.
    Дадад, точно за него говоря
    Щом Здраве ти действа, вземи си го пак, поне ще си сигурна в резултата.

Супер фен
    http://beautycosmetic.biz/images/aro...ss_shampoo.jpg
    Само че против пърхот.
    Ами нали ти казвам - намаля ми пърхота, но само заради това, ми прави косата мека и хубава и не я мия през ден, май пак ще си го купя. Но това е, че много трудно го намирам. 1 аптека от 5...
    Докато тези другите, пак на тази фирма, ги има навсякъде и са по 3-4лв.

От кой град си? Защото в ДМ, Лили и подобните по принцип има

Супер фен
    Ами от София съм, но невинаги е зареденo точно с този шампоан.. Виждала съм на тази марка лосионите за лице и т.н. против акне, но рядко е зареден шампоана. Пък и в ДМ е с 2-3лв по-скъп.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ехе, ако това нищо и никакво нещо има такъв ефект, представям си от моите таблетки колко уникално ще стане :д
    Първи курс в унито бях с къса коса на бодлички Сега трети ми е почти до кръста. Като се вържа на опашка, пет пъти мога да си хвана опашката в ръка с 4 пръста

..Здравейте , един бърз въпрос имам (: - някой знае ли магазин в/около центъра,в който мога да си дам дрехите ( които примерно не ми стават вече , или не ми харесват - и друг да ги купи ? .. или нещо такова ? ) чувала съм ,че при някои дават и пари ,като занесеш нещата си (: но нямам представа къде има такъв магазин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си