- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ревност
Oh..тая вечер мисля да направя едно купонче в нас, но него да него каня, а в последния момент да поканя там едни пичове от неговата компания, за да не се разберат да идват заедно и после той като разбере да му стане кофти...Ама не знам ще постигна ли нещо.
Ти вече си събрала доста мнения, но все пак ще си позволя да ти дам и своето. Очевидно е че имаш чувства към това момче. Преди да започнеш игра на ревност ( а при нея край няма) бъди сигурна точно колко го харесваш и дали си заслужава. Надявам се това да помага с нещо. Бил съм в твоята ситуация повече от веднъж. Резултатът винаги е бил срещу мен.
Не знам какво ще постигнеш така. Т.е. знам, но не знам какво ти си мислиш, че ще постигнеш. Ще го прогониш от себе си. Сега те чука, защото знае, че си само негова. Има си там едни сигурни гениталии, чакащи го широко разтворени и само от време на време минава да си маркира територията. Уверявам те, че за него ти си само това и нищо повече. Довечера като се изпращиш с някой пред приятелите му, едно на ръка ще те му кажат и той най - вероятно няма да те тряска повече, ами и освен това ще те раздухат навсякъде, че си най - гадната разпоретина, която някога са виждали. Пак ти казвам, тези неща се правят за удоволствие, собствено удоволствие. Не за да натриваш носа на някого!
Еми аз не мисля да правя секс с никой , а просто да го ядосам, че съм го пренебрегнала.
Боли го кура дали го викаш или не. Не се мъчи да правиш курвенски номера, не са още лъжица за твоята уста.![]()
Остави я да си счупи главата - ще придобие опит.Иначе ще се наебе с някои от приятелите му за това ги кани, после и с други и ще стане общата.
А темата още веднъж само потвърждава, че момичета трудно се разделят с първия си в секса.Въпреки, че както казва е духала на много преди нея, но тоя е откъснал цветенцето...
Вива канари...!!
Не лесно да нямаш акъл...![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Интересно ми е като ти зададат въпроса с колко си спала какво отговаряш. Дали казваш "само с 1" или "само с 1 и на 5 съм правила свирки" или пък казваш пълния брой на момчетата, които си задоволявала?
темата; Ако ревността ти е в приемливи граници е нормално да те дразни. Зависи колко много се дразниш.
пп. Мани курвенските номера. Ако намериш някой, който искаш да ти бъде секс дружка си го хвани, но не го прави с цел да го дразниш. Ако разбере, че си се вкарала във филма може да те разкара.
Temet Nosce
벨야카
В случая, в който аз и тя сме заедно повече от година и видя някой във форума да дава оценка за това каква е тя или какъв съм аз, а най-вече какви са ни отношенията...Ако още веднъж чуя, че съм й бил господар и прави само и единствено тва дето господарят й каже... ахахах
Ще си направя труда да го обясня специално за теб. Като махнем малкото изключения, които още не съм срещал, всяка жена съзнателно, подсъзнателно или свръхсъзнателно се опитва да ти се качи на главата. Пробва си границите. Опитва се да ти казва какво да правиш, да те контролира по един или друг начин. Някои мъже поддават, границите им стигат дотам, че жената да им се сърди за най-малкото и да си прави каквото си иска, без те да имат способността да я спрат. Примиряват се или просто подсъзнателно им е удобно жената да е по-силната. Ще ти го поставя от гледна точка на семейство. И мъжът и жената са нужни за да е стабилно едно семейство. Жената има своите предимства и допринася с неща, с които мъж трудно може да се справи. Мъжът от друга страна е лицето на семейството. Неслучайно, с малки изключения, по цял свят е прието жената да приема фамилията на мъжа. Мъжът е лицето на семейството, той трябва да представлява силата, да го защитава, да е човекът, който когато се случи нещо да може да го поправи. Жената се чувства добре, когато знае, че не може да прави каквото си поиска с мъжа, че той има позиция, принципи, че не може да го излага или да прекрачва границата, която вече е установена. Тя ще се опитва периодично, защото това, което казах по-нагоре, за качването на главата си остава. Не говорим тук да има един основен фактор в една връзка, а другия да прави всичко за да му угоди и да го следва сляпо. Няма такова нещо. Винаги има водещ в една връзка и е по-добре, когато водещият е мъжа, защото това му е биологическата роля. И не говорим за крайности.
А за пантерата.. тя е точно обратното на това, което се опитвате да я оприличите. Властна, като иска нещо действа на своя глава, опитва се да командори. Ако бях една идна, две идеи по-надолу можеше да съм поданик на матриархат.
Ако и тва не е разбрано, аз се отказвам.
Temet Nosce
벨야카
Трябва да спреш да мислиш по типично мъжкия начин!Не живеем във времето на патриархалните общества!Жената е силна и трябва да бъде такава, колкото и да ви е криво това.Но има наистина глупави жени - като твоята и трябва наистина да и биеш спирачките, защото ако не го направиш ще стигне твърде далеч и нещата ще са необратимо загубени.За една връзка трябва да има компромиси, взаимно уважение и отсътпчивост от единия и другия и чак тогава ще има разбирателство.В няколко коментара пантерата ти казва, че искала да бъде доминарана, сега ти ми казваш друго, преди малко тя почва пак да увърта.И точно за това и казах, че се нагажда, но е прекалено тъпичка за да осмилиси какво прави.Съжалявам, че говоря за приятелката по тоя начин, но съм убедена на 90%, че понякога и на теб ти е писвало от тази нейна уб наивна невинност.Ако не искаш тук да потвърджаваш или отричаш го направи на лично, но си смени паралота![]()
Ти просто си глупава. Или дрогирана. Или и двете.
Подчинение в леглото знаеш ли какво значи?! А така. Запиши си с големи букви, че подчинение в леглото не е равно на подчинение в отношенията.
Сериозно започвам да се ядосвам. Много ли се печена?
Искаш ли да се видим и на живо да ми обясниш как съм глупава, как трябва да ми се бият спирачките и най-вече колко съм зависима от мъжа до мен? Не можеш. Защото просто не е така и това ми личи в жестовете, в гласа и в действията. Не можеш и най-вече, защото не ти стиска.
Патка заспала.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-19-2013 на 13:48
Пантерке, изчисти си ЛС кутията.
Не толкоз грубо де можеше да кажеш просто - голяма бяла птица, защото някои щяха да го изтълкуват , че може и лебед да съм
A иначе не мисля да се виждам с хора дето с толкоз неуравновесени.Страх ме, плашиш ме, може би трябва да прескочиш до Пешерско шосе за да ти предпишат някакви успокоителни или антидепресанти, че може да станеш опасна за себе си.Те околните ще се справят, че те виждат какво представляваш.
А да и как спомогна за продажбата на Шкодата да не въртя свирки на купувача - то друг начин няма като ти е видял лицето дето приличаш на мекица...
По-добре чавка от колкото някой чичко , кифло!![]()
Моите изречения са прости за да са достъпни за твоя пилешки мозък, пантерчице.Но явно са ти сложни за това не ги разбираш.Еми съжалявам няма как да ти ги напиша по друг още по прост начин.А иначе на другия панаир ще ти свирна, бъди спокойна.Ама може чрез свирките да си се издигнала и да мениджър продажби вече![]()
Първо да кажа, че по абсолютно никакъв начин не се меся в спора ви с Блъди_Мери или там както е.
Във вашата връзка кой е водещия? Сериозно питам. Ще си признаеш, че си ти или ще признаеш, че ти си воден?
Не мога да се съглася с такова обобщаващо нещо. Да, масово са такива случай, но далеч не е винаги. Искрено се радвам, че не съм попадала на мъж с такива разсъждения.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Решенията се взимат заедно, правят се компромиси, спори се, стига се до някакво съгласие, угаждаме си, глезим се, уважаваме се много и си имаме доверие. Връзката ни е прекрасна. Но той има водещата роля, той е "лицето на семейството", както съвсем правилно се изрази (въпреки че очевидно не сме семейство). Мъжът е главата на семейството, а жената е вратът (както гласи народната поговорка). Нямам подобен модел в моето семейство и скачам до тавана от радост, че съм си избрала мъж, който е инициативен и мъжкар в добрия смисъл на думата. Аз се опитвам да се налагам несъзнателно, той ме спира по човешки начин и съм изключително щастлива, че го прави, защото ако не го правеше, нямаше да го уважавам. Знам какво говоря, случвало ми се е.
Пантерата
Temet Nosce
벨야카
BloodY_MerY ти си на всякъде бе. Не те ли е срам да се намесваш в чуждите отношения и да плетеш интриги?!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами намерили сте се значи. Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)
И аз знам, даже много добре. Тук си много права.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.