.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 149

Тема: Ревност

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Решенията се взимат заедно, правят се компромиси, спори се, стига се до някакво съгласие, угаждаме си, глезим се, уважаваме се много и си имаме доверие. Връзката ни е прекрасна. Но той има водещата роля, той е "лицето на семейството", както съвсем правилно се изрази (въпреки че очевидно не сме семейство). Мъжът е главата на семейството, а жената е вратът (както гласи народната поговорка). Нямам подобен модел в моето семейство и скачам до тавана от радост, че съм си избрала мъж, който е инициативен и мъжкар в добрия смисъл на думата. Аз се опитвам да се налагам несъзнателно, той ме спира по човешки начин и съм изключително щастлива, че го прави, защото ако не го правеше, нямаше да го уважавам. Знам какво говоря, случвало ми се е.

Пантерата
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ами намерили сте се значи. Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Знам какво говоря, случвало ми се е.

Пантерата
    И аз знам, даже много добре. Тук си много права.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)
    same..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ами намерили сте се значи. Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)

И аз знам, даже много добре. Тук си много права.
    И при теб може би е така, просто не ти е удобно да го обличаш в такива думи.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    И при теб може би е така, просто не ти е удобно да го обличаш в такива думи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си