- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ревност
Решенията се взимат заедно, правят се компромиси, спори се, стига се до някакво съгласие, угаждаме си, глезим се, уважаваме се много и си имаме доверие. Връзката ни е прекрасна. Но той има водещата роля, той е "лицето на семейството", както съвсем правилно се изрази (въпреки че очевидно не сме семейство). Мъжът е главата на семейството, а жената е вратът (както гласи народната поговорка). Нямам подобен модел в моето семейство и скачам до тавана от радост, че съм си избрала мъж, който е инициативен и мъжкар в добрия смисъл на думата. Аз се опитвам да се налагам несъзнателно, той ме спира по човешки начин и съм изключително щастлива, че го прави, защото ако не го правеше, нямаше да го уважавам. Знам какво говоря, случвало ми се е.
Пантерата
Temet Nosce
벨야카
Ами намерили сте се значи. Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)
И аз знам, даже много добре. Тук си много права.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.